Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joo
  • jsi tady ???
    *15*
  • Havel vždycky vykládal že se stavily králíkárny pro lidi,ale každý si tu králíkárnu mohl dovolit. Taky řekl že nic vrátit nechce,za chvíli mu patřila půlka Prahy
  • V rozhlase a v TV pořád vykládají jaký byl Havel myslitel a jak se bez něho nemůžeme obejít, nevím teda co vymyslel, ale moc toho nebylo,co vymyslel za mnoho nestálo, lidi kteří nemohou sehnat práci se bez něho určitě obejdou!
  • Jééé,vy jste ,ale krásně naivní a hloupoučká....zachránil čr před komunismem:-))))))
  • Havel sbíral po světě vyznamenání za to že zaprodal republiku. Ekonomice nerozuměl vůbec,prodal nás Americe a Němcům,když zkrachoval u nás nějaký velký podnik a tisíc lidí zůstalo bez práce,to ho vůbec nezajímalo!
  • Díval jsem se kolik lidí je dlouhodobě nezaměstnaných,jak je to stresující,lidé nad 50 let těžko shání práci,to nikoho nezajímá, ani pana Havla to nezajímalo! Ty jeho bludy o morálce a demokracii byly o ničem!
  • tak jo ale ja ho nemusim
  • *10* *16* *10* *16*
  • taky du na Iana Somerhaldera :D pa Alčoo nebo pojd taky
  • no čau
  • JÁ JDU NA IANA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ???????????????????????????????,co kačko????????????????????????????????????????
  • čau alíkuu <333 v:DDDDDD
  • ? *1* *1* *6* *6*
  • je to '' Bilív! '' *8* *8* *8*
  • sabčo, co děláš když máme čas na Inf???????????????????????????????? *8*
  • alco jsi tady
  • O.....ja nevi něco vymysli *3*
  • měla jsem ho mocinky ráda zachránil čr před komunismem *2* a pomohl státu když bylo nejhůř :)Kačíí V.C

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší