-
joo
-
jsi tady ???
*15* -
Havel vždycky vykládal že se stavily králíkárny pro lidi,ale každý si tu králíkárnu mohl dovolit. Taky řekl že nic vrátit nechce,za chvíli mu patřila půlka Prahy
-
V rozhlase a v TV pořád vykládají jaký byl Havel myslitel a jak se bez něho nemůžeme obejít, nevím teda co vymyslel, ale moc toho nebylo,co vymyslel za mnoho nestálo, lidi kteří nemohou sehnat práci se bez něho určitě obejdou!
-
Jééé,vy jste ,ale krásně naivní a hloupoučká....zachránil čr před komunismem:-))))))
-
Havel sbíral po světě vyznamenání za to že zaprodal republiku. Ekonomice nerozuměl vůbec,prodal nás Americe a Němcům,když zkrachoval u nás nějaký velký podnik a tisíc lidí zůstalo bez práce,to ho vůbec nezajímalo!
-
Díval jsem se kolik lidí je dlouhodobě nezaměstnaných,jak je to stresující,lidé nad 50 let těžko shání práci,to nikoho nezajímá, ani pana Havla to nezajímalo! Ty jeho bludy o morálce a demokracii byly o ničem!
-
tak jo ale ja ho nemusim
-
*10* *16* *10* *16*
-
taky du na Iana Somerhaldera :D pa Alčoo nebo pojd taky
-
no čau
-
JÁ JDU NA IANA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
???????????????????????????????,co kačko????????????????????????????????????????
-
čau alíkuu <333 v:DDDDDD
-
? *1* *1* *6* *6*
-
je to '' Bilív! '' *8* *8* *8*
-
sabčo, co děláš když máme čas na Inf???????????????????????????????? *8*
-
alco jsi tady
-
O.....ja nevi něco vymysli *3*
-
měla jsem ho mocinky ráda zachránil čr před komunismem *2* a pomohl státu když bylo nejhůř :)Kačíí V.C