-
Zasrany zlodej ktery propousti dalsi zlodeje!!! KAZDY DEN SE MODLIM, ZE VAS NEKDO ODSTRELI
-
Nechápu co tady ser*te kecy s věžením a komunismem..Tato doba už dávno není,tak to sem nepleťte..Navíc on si zaslouží víc než jen urážky,které tady píšeme..Za to co udělal,bych spíš já ho poslala do vězení..Za to,že pustil na svobodu vrahy,kteří zničili život hodně rodinám...
-
Nesnáším Klause,na ten jeho věčně vysmátý a falešný xicht se nedá dívat.Díky bohu že už nebude prezident.
-
jako sorry,ale za tu amnestii,to je teda hnus. Propustí vrahy,oni budou vraždit dál nebo co? ještě že bude jinej prezident...
-
-
... kterej možná pustí další ...
-
-
Vážený pane prezidente naší milované České republiky.
Hlásím se dobrovolně na post ministra národní obrany, když už tam v Praze nikoho schopného nemáte. Na vojně jsem byl, s tankem umím jezdit a střílet a vojenské hodnosti znám dobře, oproti paní ministryni. A domluvím se rusky i anglicky, když bude třeba jednat s východem nebo ze západem.
PS ..... a s granátem a samopalem to taky umím. *1* -
jak si vůbec může někdo dovolit takové urážky k hlavě státu. Za komunistů by jste seděli ve vězení i s rodinami do konce života. On jediný viděl, co je EU a kam to dopracujeme opět S NDR.Pletete si demokracii s hulváctvím.
-
-
Ano věděl jak to udělat,aby jeho a jeho zločinecké tahy nikdo nemohl kontrolovat.
-
Pokud je hlava státu deviant a duševně nemocný člověk,tak se není čemu divit.Jediná dobrá zpráva za celé jeho působení a podílení se na devastaci státu je,že KONČÍ!!!
-
co tu vyhrožuješ vězením???
-
Klaus je obyčejný hajzl a zloděj.Doufám,že se tento teploušek KIKINA bude jednou houpat na lucerně.
-
-
Klaus pochází z komunstické rodiny, po 1. svět. válce přišla z Haliče a jmenovali se Pružinští. Změnili si příjmení-oba rodiče byli kovaní komunisté a Klaus se stejně jako Dlouhý za Husáka dostal na zahraniční ekonomii a v USA se poznal s Livií, jejíž otec se jmenoval Wiliam Šalgovič, který byl na Slovensku ve vysoké stranické funkci a v r. 90 se zastřelil. Klaus vybrán do Prognostického ústavu, ve kterém pracoval i Zeman s Dlouhým. Klausova sestra emigrovala po r. 68 do Švýcarska, a proto, že Klaus spolupracoval s StB, tak zůstal ve funkci. Odmítl podepsat "Několik slov", které podepsala i Hana Zagorová v r. 88. Kuponová privatizace "českou cestou", bylo rozkradení veškerého průmyslu a v r. 96 s Kočárníkem rozkradli 350 miliard Národního důchodu. Proto se bojí EU jako čert kříže a spolupracuje s Putinem. Je ostudou Českého národa.
-
-
A dokonce měl krycí jméno Vodička
-
-
Pane prezidente,nový způsob volby prezidenta je podle Vás populistický nesmysl...Je to možné,ale největší nesmysl a největší tragédie pro náš stát,poctivé občany byl rok 1989 a Váš nástup k moci společně s Vašimi kumpány.Výsledek: Celá republika je v pr....,poctiví pracující jsou na hranici chudoby,tisíce bezdomovců,strach vyjít ve večerních hodinách do ulic,atd., to je výsledek Vaší jakoby demokracie.Je mi 63 let,a je mi k blití a oprvdu smutno,že jsem se toho dožil!
-
-
Myslím si, že nejste sám, komu se chce ze všeho blít. Já už jsem vyblitá z podoby
-
-
Klaus má moje největší opovržení za to, že tady trpí tu zlodějskou vládu a nic s tím nedělá.
-
Klaus je jenom prostý bezcharakterní lidský zmrd, kterému umožnil hloupý český národ aby naplnil pomocí intrik svojí chorobnou touhu po moci a místě nahoře. Hlavním jeho počinem bylo rozkradení země a likvidace politické demokracie díky jím konstruované ODS, jako autokratické, zkorumpované a nedemokratické strany, která se nakonec zalsoužila o návrat komunistů.
Za víc slov mi ten šmejd nestojí.