Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
359 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vím, že před rokem 1989 měli všichni práci, měli kde bydlet a měli co jíst, ale to je špatně! To je opravdu, ale opravdu demotivující! Jedině lidé hladoví a vystresovaní mohou podávat výkony, které naše rozvinutá kapitalistická společnost potřebuje, aby mohla zajistit růst růstu! Tento stav se nám v devadesátých letech podařilo navodit. Každý mohl být bohatý, zhasnuto bylo dost dlouho! A kdo toho nevyužil, ať si dnes nestěžuje! Bohužel lidé jsou neuvědomělí, nevědí že to s nimi myslíme dobře a tak se uchylují k různým nepravostem. Předstírají různé choroby, předstírají nedostatek peněz, předstírají že nemají kde spát. Ale naštěstí je zde pan Kalousek který ví, jak na ně !!!
    • Ha,ha,ha, no to se Vám povedlo
    • Plně souhlasím. Blb Kalousek se snaží napodobovat svůj vzor. Sice už nemá tolik možností,ale přesto má slušně nakradeno. Zvyšováním daní odvádí pozornost lidu od další leváren.
    • Jak na to, to Klaus vždycky věděl. A nejen to, to jeho mužství - které je "po hlavě" ale má hlavní slovo! Proč si autor jeho životopisu nevzpoměl na jeho superkvality jako "plemenného bejka"? Velká chyba...
  • Vaclav Klaus alias tuneldedek je podvodnik ktery uz mel davno odejit do politickeho duchodu.Je to autor kuponove privatizace coz byl podvod tisicileti,mala a velka privatizace je take jeho produkt,respektive Klause a jeho kumpanu.Nastesti uz mu brzy konci prezidentske obdobi.Sice na jeho misto prijde nekdo jiny ale doufam ze to hlavne nebude jeho kamarad Vladimir Dlouhy,ale bude velice tezke vybrat tu pravou osobnost na funkci prezidenta.
    • já rozhodně nesouhlasím
      • S čím nesouhlasíš Ondro? Bohužel to není poznat.
  • Pravdomluvný prezident !! „Pokud nechcete dbát tisíciletých tradic naší civilizace, jejich křesťanských hodnot, důrazy na klasickou rodinu a úctu ke každému lidskému životu, nevolte mne, neboť já tyto hodnoty ctím,“ tato slova pronesl Václav Klaus při projevu na prezidentské volbě, při páteční inauguraci ještě přidal poděkování manželce Livii a rodině. Jak vidno z fotografií Aha!, moc se slovy neřídí. Jen pár hodin po složení prezidentského slibu a slovech o morálce se ocitl v náručí 25leté atraktivní blondýnky Petry Bednářové. Ta je už šestým rokem letuškou vládní letky a podle všeho se zná i s paní Livií. Klaus s Petrou v pátek nejdříve strávili asi hodinu v golfovém centru Erpet na pražském Smíchově. Před půl jedenáctou večer Klause s milenkou odvezla ochranka v Audi A8 do Sporthotelu ve Vestci u Prahy. To je oblíbené místo členů ODS, třeba šéf strany Mirek Topolánek tam slavil padesátiny. Prezident tam se sexy letuškou strávil celou noc, z hotelu vyšli až v šest hodin ráno. Klaus poté Petru odvezl na letiště do Kbel a vydal se za manželkou Livií. To jí dal opravdu pěkný dárek k MDŽ! *6*
  • O Klausovi mám své mínění,které není zrovna hezké. Čím byl otec jeho manželky? Byl to ten,který pozval Rusy v roce 1968 do Československa. V takové on byl rodině. A jeho studia v zahraničí v USA a Anglii? V době,kdy mě osobně nepustili ani do Bulharska. Je to jeden z těch, kdo jde bolševikům na ruku. Už aby byl jeho konec.
    • Kdo si vymyslel ten nesmysl,že zrádce Šalgovič byl otcem jeho manželky, je to nesmysl
      • To není nesmysl, ale holá pravda
  • ty blbej K. R. e. t. e. n. e. počkej až dojde k tomu atentátu na pražskej hrad ty se budeš divit až ti z toho odletí tvoje poslední spermie ...... i ten kalousek by byl lepší prezident než ty ........... H. O. V. A. D. O. s velkym H *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • On už dávno žádné spermie nemá. Stačí když mu odletí ta poslední mnervová buňka, co tam ještě má.
  • no já nevím, ale už hodně dlouhou dobu mám pocit, že kdybychom měli prezidentku, tak bychom se měli líp. A ten pocit pořád sílí a sílí. *5*
  • Klausi, ještě že budeš končit ve funkci prezidenta, já snad radostí bouchnu šáňo. *3* *4* *5*
  • Klausi Klausi, kdy konečně dospěješ? Asi nikdy viď? Ty to zabal spolu s Kalouskem a dalšíma kumpánama a běžte si radši zarybařit, uděláte líp, politiku nechte politikou, škody za váma všema jsou víc než znatelné. Nebo si nazuj holínky a zrej zahrádku, Livča ať ti pomůže. Ty rejč, ona motyku a šupky dupky do toho.
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Klausi ty si asi myslis ze jsou lidi blbi,ses grazl vsech grazlu a kdyz te vidim v televizi tak mam po nalade,za to cos tady provedl od roku 1990 tak bys mel viset.Jses zkorumpovanej tuneldedek nechal jsi vsechno rozkrast a patris na smetiste dejin jako nejhorsi ekonom a nejhorsi prezident v historii nasi zeme.Stydim se za tebe a uz abys odesel do vecnych lovist.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit