-
Židlaus se konečně dočkal dalšího vyznamenání od Slovenského štátu, jako kolaborant se všemi režimy, které provázely tento stát po roce
1945, včetně Internacionalismu pod vedením soudruha Brežněva a dalším agentem KGB soudruhem Husákem, který předtíral boj proti Hitlerovi.
Doufejme, že projeví patolízalství při předání této ceny, a neukradne
opět nějaké perko, jak má ve zvyku na světových kolbištích -
Oproti divadelníkovi Havlovi rozhodně lepší prezident a odborník v oboru (Ekonom).
-
Hájil zájmy ČR proti EU nebo-li SSSR v modrém. Na druhou stranu to jeho ego ho potápělo. Oposmlouva se Zemanem nebyla dobrý nápad. Amnestie nakonec... Mám z něj rozpačité pocity. Až čas a dějiny ukáží jaký to byl prezident! *8*
-
Treba mel vic protikladu nez kladu, delal z sebe blbce . ALE byl proti te fasistecke-impealisticke garde jmenem EU...
-
Je to inteligentni vlastenec sam pro sebe a sve partnerske kmotry kteri tuto republiku udelali takovou jaka je od roku 1989 at se kazdy vrati o nekolik desitek let zpet a mysli!!!!!
-
každý člověk je ve své činnosti neustále omezován
-
blb *12*
-
To udelal i havel pod heslem " Pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti"...
-
p*čus je to
-
Kdy byl arogantní? A co provedl že patří za mříže. Jen řekněte pane soudce.
-
Všechno nejlepší!! :)
Škoda, že už nejste prezidentem :( -
Klaus je arogantní darebák a patří za mříže !!!!!
-
Ponechání republiky na pospas zlodějům k rozkradení a to pod heslem "neznám špinavé peníze",zvrácené ekonomické teorie,prodej státního zlatého pokladu,atd.,to všechno lidem nestačí a snad by ho volili znovu! Zřejmě platí,že každý národ má takovou vládu,jakou si zaslouží.
-
S tou amnestií to totálně posral, úplně ho nesnáším!!! Tohle byl nejhorší prezident, kterého jsme měli. Je to totální ......
-
Je na čase, kdy tento zločinec skončil. Dost zde napáchal zla a vyrabování republiky i svými kamarád, kterých se zastáával.
Ani se neuráčil obrátit o pomoc svých kamarádů na MUNI Brno, UK Praha, UP Olomouc a dále na své soudce a státní zástupce - státní zločinci, zločineckou organizaci pod označení Pomáhat a Chránit o řešení dluhů, kdy rozkradl podniky v ČSFR v letech 1990 a 1991, když jsem začal vyřizovat jeho dluhy, tak mě nechal 2x zlikvidovat. Ani se neobrátil o pomoc svých estébáků, agentů Stb. a pod. Tak byl načisto v prdeli. Zboží a peníze získal Al. Babiš , AGF Holding, který křičel v médiích o korupci, bordulu, mafii atd., kdy byl součástí této mašinérie, jelikož byl také estébákem.
Konečně ten zločinec a zločinec skončil, mělo být už na Borech nebo na Mírově či jinde, jelikož co tu tento zločinec napáchal si nic jiného nezaslouží.
Je hotova moje kniha a nese název: Nekonečný boj s mafií!!
Všem lidem, kterým není lhostejný osud ČR. Bankrot se blíží, lhal i on, jelikož dnes činí dluh ČR v rozmezí 10 až 14 bilionami Kč.
Zdravím všechny
Blaha Petr, Boskovice *16* -
A ta jeho strana by se mohla jmenovat-TEN CO CHUDYM BRAL A BOHATYM DAVAL.-Obdivujete-OPRAVDOVEHO hrdinu!-Gratuluju!!!!!
-
Zaplať pánbůh, že jsme ho měli. Nikdy jsem nebyl ve straně, ale až teď nějaKOU DÁ DOHROMADY, tak jdu do toho. vydrž Václave. Děkujeme...
-
Klaus se píše se s
-
Vlastně??! ANO udelal! dá se říci! Jelikož propustil zlodeje vs vrahy!!
Prezident neni a nebyl od doby PANA PREZIDENTA HUSAKA.
Zbohem ČR -
Je jen a jen vinou KLAUSE jak tato zeme dopadla.Nemluvte o hajeni narodnich zajmu.Klaus teto zemi a lidu jen uskodil!Nemluvim ted o amnestii ale o dobe davno pred tim,ktera zacala jeho utahovanim opasku.No a zatim co si lide utahovali opasky on bastil ty nejvybranejsi pochoutky,zatim co lide prichazeli o praci on bral stotisicovy plat!Mnozi dnes uz nemaji co utahovat ale tento arogantni clovek je za vodou.Muze si mnout ruce nad tim,jakou odvedl-DOBROU-praci!Bohati bohatnou,chudi chudnou!Zeme je zbedovana,rozkradena,zadluzena!