-
Kdo má takový nazor měl by být v tom kotle s ním
-
Karle,už i chaloupky co měl zloděj Klaus vedle kamoša ze zločinecké organizace ODS Macka ve Švajcu musel parchant střelit,aby jsme ho nemohli dohonit,on má totiš novou chaloupku v Coloradu v USA,tam má taky hodně kamošů a taky má hodně nakradeno,tak že pracovat nemusí,jo a v takové členité přírodě na západě USA ho těžko někdo najde k zodpovědnosti.Věřím,že ty Boží mlýny melou a na takovou velkou svini se jistě vaří už ta voda,pomalu.
-
viki,jestli je klaus důstojný,tak málo čteš a málo se díváš a málo přemýšlíš proč je tolik lidí bez práce,bez domova a republika má velký dluh a tý reprezentaci víš tedy velmi málo,klaus patří do žaláře,je to zloděj,intrikář a lhář a navíc je na mladé chlapce.Trochu si přečti co o něm píší nezávislí spisovatelé a novináři.A co Zeman proč myslíš že pude na Hrad? Protože mu Klausovi koně k tomu pomohli,aby zlodějina fungovala dál.Jak si může někdo takového darebáka vážit a nemluvě o té poslední amnestii,běž si zkusit kolem desáté hodiny večer projít dírou na Hl nádraží v Brně,před amnestií to byla hrůza a tedˇ? No běž a Klausovi pak budeš chtít nakopat prdel.Klaus patří za katr.
-
Naučte se prosím nejdřív pravopis, a pak pište příspěvky. Opravdu důstojná obhajoba Klauze.
-
Láska k druhé ženě. Tu první starší kopl Zeman do zadku. A ta druhá jeho. Ještě že má aspoň cérečku.
-
Ale aby jsme se dočkali.....
-
Václav Klaus: Zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí.
To je pravda - boží mlýny melou pomalu ale jistě.
Tak čekáme... -
Omlouvám se za překlepy.
-
Nejprve bych chtěl říci, že s kuónovou privatizací se to moc nevychytalo, podobně jako s rozkradeným majetkem, "rozdáním" klíčových ekonomických možností někam do zahraničí. ALE... Klaus byl důstojný člověk, který uměl reprezentovat naši republiku /jen tu proboha nezačněte vytahovat pitomé pero/ a hlavně! Nevydal ji napospad EU. Teď teprve poznáme, co říkala Bobošíková se stane skutečností. Ale k prezidentovi. Za Havla asi vše klapalo, že ano? Nevadilo Vám, že se omluvil Němcům, že byl ochlasta. Zaprodanec.
Vážím si Vás, pane Klausi, že jste se nebál a šel proti EU, vážím si Vás za Vaši odvahu, vystupování. Jste jeden ze tří prezidentů, který měli a mají můj obdiv. Nemám tolik let, tolik zkušenosti, ale umím číst - ze spisů o Masarykovi, Benešovi jsem se něco dočetl a mám "udělaný" o jejich osobnosti ucelený obraz.
a amnestie ? tolik humbuku kolem ní - vše jen záminka, jak Vám znepříjemnit odchod...ale to jsme my, Češi patolízalové a zaprodanci -> kam vítr, tam plášť... -
Docela trapný a směšný pokus.
-
este jedna vec se tu nadavate na sebe boze, ste cesi nebo romove...se za vas ztydim...
-
vy se pta te kolik je vam let to tu jako machruje te pred wb realu byste dostali strach , prosty komenty to si rikate dospely pekne ubohy se tu strapnovat na wb ve meste se delate v sebe slucnacky na wb ste jak maly decka a nadavat Václav Klaus.. udelal co chtel je to jeho vec ne vase vy tu budete komentovat jak maly nwm proc to recite , uvidite v tv pravy hned na wb psat kraviny lol co ste to za lidi tady je 80% deti nez dospelych , deti pisou kraviny ani to mu nerozumi, uvideli ste tv co udelal klaus hned komentovat jak maly, pekne ubohy...
-
Co Ty smejde kam ted pujdes uvalit vsechny ty prachy co jsi si nakradl hmmm...
-
"Vy tedy volíte knížete? Já budu v případě jeho zvolení uvažovat o emigraci," měl pronést V.Klaus.
To je pro nás velmi dobrá zpráva.A kampak že to p.prezidente budete utíkat?Mám takový dojem,že to státy EU nebudou.Tam by z vás měli velikou radost.
Tak že by východní státy?Tak to si rozmyslete tam by jste taky s názory, které máte, mohl skončit v kriminále.A tam se tak přiblblá amnestie jako u nás určitě vyhlašovat nebude.
Tak že by až za moře?Tam se ale budete muset živit rukama,protože tím čím jste se živil tady,to je politikou se určitě nechytíte.
Tak jedině Antarktida.Tam vám budou naslouchat,bohužel asi jenom tučňáci. -
Musim plne souhlasit!!! Uz tehdy s temi opasky to pos....aa ano opasky utahujeme jen my obycejni lide!!!!Stydim se ze jsem z ceska
-
Kde jste přišla k této zkušenosti? *1*
-
Pan Klaus je nejlepší prezident lepší než Havel přeji hodně štěstí v životě pane Klausy.
-
Kačko jako myslíš překabátit se založit zločineckou organizaci ODS,rozkract a rozprodat republiku a pak propustit svoje kamoše a další lotry z krimu,tak to nedokáže ani sebe větší svině,protože ta by tomu zloduchovi Klausovi nesahala ani po kotíky.
Kolik je Ti roků? -
Bohužel, amnestie je neospraveditelná... Začínám si myslet, že pan V. Klaus není tím člověkem za kterého jsem jej celou dobu pokládal a stydím se za své minulé sympatie. Te není projev konzervativního pravicově smýšlejícího politika, ale gangstera, který je si vědom své beztrestnosti. Jsem hluboce zklamán.
-
Kritizovat a nadávat to dokáže každý,ale zkuste také něco dokázat. *4*