Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
356 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy se pta te kolik je vam let to tu jako machruje te pred wb realu byste dostali strach , prosty komenty to si rikate dospely pekne ubohy se tu strapnovat na wb ve meste se delate v sebe slucnacky na wb ste jak maly decka a nadavat Václav Klaus.. udelal co chtel je to jeho vec ne vase vy tu budete komentovat jak maly nwm proc to recite , uvidite v tv pravy hned na wb psat kraviny lol co ste to za lidi tady je 80% deti nez dospelych , deti pisou kraviny ani to mu nerozumi, uvideli ste tv co udelal klaus hned komentovat jak maly, pekne ubohy...
    • Docela trapný a směšný pokus.
  • Co Ty smejde kam ted pujdes uvalit vsechny ty prachy co jsi si nakradl hmmm...
  • "Vy tedy volíte knížete? Já budu v případě jeho zvolení uvažovat o emigraci," měl pronést V.Klaus.
    To je pro nás velmi dobrá zpráva.A kampak že to p.prezidente budete utíkat?Mám takový dojem,že to státy EU nebudou.Tam by z vás měli velikou radost.
    Tak že by východní státy?Tak to si rozmyslete tam by jste taky s názory, které máte, mohl skončit v kriminále.A tam se tak přiblblá amnestie jako u nás určitě vyhlašovat nebude.
    Tak že by až za moře?Tam se ale budete muset živit rukama,protože tím čím jste se živil tady,to je politikou se určitě nechytíte.
    Tak jedině Antarktida.Tam vám budou naslouchat,bohužel asi jenom tučňáci.
    • Karle,už i chaloupky co měl zloděj Klaus vedle kamoša ze zločinecké organizace ODS Macka ve Švajcu musel parchant střelit,aby jsme ho nemohli dohonit,on má totiš novou chaloupku v Coloradu v USA,tam má taky hodně kamošů a taky má hodně nakradeno,tak že pracovat nemusí,jo a v takové členité přírodě na západě USA ho těžko někdo najde k zodpovědnosti.Věřím,že ty Boží mlýny melou a na takovou velkou svini se jistě vaří už ta voda,pomalu.
  • Pan Klaus je nejlepší prezident lepší než Havel přeji hodně štěstí v životě pane Klausy.
    • Kdo má takový nazor měl by být v tom kotle s ním
    • Naučte se prosím nejdřív pravopis, a pak pište příspěvky. Opravdu důstojná obhajoba Klauze.
      • Klaus se píše se s
    • Kde jste přišla k této zkušenosti? *1*
  • Bohužel, amnestie je neospraveditelná... Začínám si myslet, že pan V. Klaus není tím člověkem za kterého jsem jej celou dobu pokládal a stydím se za své minulé sympatie. Te není projev konzervativního pravicově smýšlejícího politika, ale gangstera, který je si vědom své beztrestnosti. Jsem hluboce zklamán.
  • Kritizovat a nadávat to dokáže každý,ale zkuste také něco dokázat. *4*
    • Kačko jako myslíš překabátit se založit zločineckou organizaci ODS,rozkract a rozprodat republiku a pak propustit svoje kamoše a další lotry z krimu,tak to nedokáže ani sebe větší svině,protože ta by tomu zloduchovi Klausovi nesahala ani po kotíky.
      Kolik je Ti roků?
  • Vyzývám někoho, kdo je schopný napsat na Klause trestní oznámení
    za vlastizradu a pošlapání právního státu. Jestliže se tak nestane,
    brzy spravedlnost vezme někdo do vlastních rukou.
    • Svatá pravda měl by být odsouzen za umožnění rozkradení státu!!! Je to zloděj a zabavit majetek!!!
  • Řeknu to asi takto - buďme rádi, že Klausovi končí jeho funkční období. Pane Klausi,kdo dá do pořádku tu zvěrstvo,co jste tu se svýma politikama- kamarádíčkama spáchal? Všichni hrabete do svých kapes,obyčejné lidi ždímete,co to dá, ze všech dřete kůži, ale pane Klausi, pokud chcete od lidí money,tak jim taky musíte dát příležitost si ty money vydělat, ne od nich jen brát a nic nedat...víte,takhle to nefunguje. Cikánům přidáváte,aby nekradli, ale oni stejně kradou a na druhé straně stojí bílí lidi,co poctivě makají a mají se hůř než ti cikáni. Snižujete mateřské, sociální dávky a důchody starým lidem, ale pak neváháte je ždímat. Výdaje v mnoha domácnostech jsou mnohdy větší než příjmy. Kde je tedy chyba? V těch lidech? Ne,chyba je ve vás, protože vy a vláda zneužíváte své výsadní postavení ve svůj vlastní prospěch, mastíte si své kapsy, ale nezapomeňte, že do těchto funkcí vás zvolil lid a vy jste tu hlavně pro lidi,protože po vašem zvolení jste skládal přísahu, že se o stát budete starat,jak nejlíp dovedete a co jste splnil?
    Je mi z vás na blití, ovšem nejvíc na blití mi je z pana ministra Kalouska, to je snad ten největší grázl v politice, který přijde na řadu jako první. No, ve vašich kůžích bych nechtěla být ani na vteřinu. Ona si vás spravedlnost sama vyhledá, těšte se!!!
  • Přátelé pozor, ale ta amestie je zcela, ale zcela naprostém pořádku! Takové pindy toho samolibého NARCISNÍHO šmejda jsme slýchali hodně dlouho, jsem velmi rád, že už půjde do riti hajzl jeden *1* *1* *1*
  • Klausi ty zmrde,že to ani nečteš co ti tady občané této země píší,nemáš čas Ty zmrde musíš pomalu vyklízet ten bordel cos natropil na hradě,ale svou duši nikdy, nikdy nevyklidíš.To cos napáchal nejde odpustit ty zloduchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit