-
Lidičky prosím Vás,začněme něco dělat,domluvme se a jděmu jako dav ve statisících na Letnou a Strahov.Jestli se něco nestane,budeme platit i za dýchání!!!Tento prezident je schopný podepsat cokoliv,příkladem je propouštění vězňů,hlavně svojich kamarádičků!!!!!!!!!
-
-
Na základě amnestie vyhlášené prezidentem Václavem Klausem byl očištěn i jeho přítel Petr Lukeš. Ten čelil obžalobě v kauze vytunelovaných firem kolem chomutovských válcoven.
A jeho stíhání ukončil soud.
Už je to tady.Klaus dobře věděl co dělá.Je to svinstvo.Stydím se za našeho prezidenta.
-
-
Klausi ty namyšlena gumo ty ani za svoji tupost nemužeš když vidim hulibrka Jakla atd hradni kuřbuřty.Kteří ti radi.Tebe trest nemine,o to horší bude pro tebe poznani jaký si profesorský invalida na hlavu.
-
Takhle sedím v tramvaji a dva cigáni se baví o tom,že ten jeden někoho pobodal a kvůli té zasrané amnestii byl propuštěn...Tohle je spravedlnost??A kde proboha??Jak musí být asi rodičům toho člověka,kterého pobodal?Na tohle jste asi nemyslel pane Klausi..Tak vám pěkně děkujeme teda,za to,že musíme žít v tomhle pekle!Doufám,že už o vás nikdy neuslyším a neuvidím v televizi!Přeju vám jen to nejhorší,za to co jste provedl s touhle zemí!!
-
-
Klaus teto zemi vzdycky jen skodil,jeste ted mi zni v usich to jeho-chvilku si budeme muset utahovat opasky-!Lzi a jenom lzi.Odnasime to jen mi,obycejni lide.Klaus a ta politicka smecka se maji blahobytne.Stydim se ze jsem z Ceska.Je mi v me vlastni zemi zle!Klausovi preju za tu jeho amnestii aby ho v pekle bodali certi vidlema.
-
-
Musim plne souhlasit!!! Uz tehdy s temi opasky to pos....aa ano opasky utahujeme jen my obycejni lide!!!!Stydim se ze jsem z ceska
-
-
-
Máš pravdu pověsit někde na smradlavém smetˇáku za koule,aby ho pomalu sezobali racci a havrani zmrda Klausového
-
Máš pravdu pověsid někde na smradlavém smetˇáku za koule,aby ho pomalu sezobali racci a havrani zmrda Klausového
-
A nebo Klause táhni do řiti
-
Konecne uz potahne do haje!
-
Ústeckého konkurzního soudce Jiřího Berku plně amnestoval českobudějovický krajský soud.
Tak další zloděj bez škraloupu.Nedivila bych se kdyby ti poškození vzali spravedlnost do svých rukou.
Všechno vina Klause.A on bude tvrdit ,že až nám vychladnou hlavy tak poznáme,že amnestie byla správná.
A co vaše hlava prezidente.....je v pořádku??? -
Doufám že tuhle svini se už vaří voda
-
Bývalý soudruhu a zakladateli zločinecké organizace ODS V.Klause
Po tom co jste všeho zlého spáchal vy darebáku během politické kariery,jste ještě dotvrdil,jaký jste idiot,tím,že jste udělil vlastně svým kumpánům amnestii.Za to vše si zasloužíš vyjimečný trest těžkého žaláře do konce života a denně pořádný výprask a jen suchý chlaba a taky sem tam natrhnout prdel.Přemýšlels někdy kolik lidí je k vůli tobě ty zloduchu neštˇastných?Kdybych tě potkal tak ti flusnu do ksichtu ty sebelibí zloději,lháři a podvodníku.
Všichni atˇ si přečtou od Michala Viewegha: Mráz přichází z hradu
Klause,že se nestydíš.