-
jako sorry,ale za tu amnestii,to je teda hnus. Propustí vrahy,oni budou vraždit dál nebo co? ještě že bude jinej prezident...
-
-
... kterej možná pustí další ...
-
-
Vážený pane prezidente naší milované České republiky.
Hlásím se dobrovolně na post ministra národní obrany, když už tam v Praze nikoho schopného nemáte. Na vojně jsem byl, s tankem umím jezdit a střílet a vojenské hodnosti znám dobře, oproti paní ministryni. A domluvím se rusky i anglicky, když bude třeba jednat s východem nebo ze západem.
PS ..... a s granátem a samopalem to taky umím. *1* -
jak si vůbec může někdo dovolit takové urážky k hlavě státu. Za komunistů by jste seděli ve vězení i s rodinami do konce života. On jediný viděl, co je EU a kam to dopracujeme opět S NDR.Pletete si demokracii s hulváctvím.
-
-
Ano věděl jak to udělat,aby jeho a jeho zločinecké tahy nikdo nemohl kontrolovat.
-
Pokud je hlava státu deviant a duševně nemocný člověk,tak se není čemu divit.Jediná dobrá zpráva za celé jeho působení a podílení se na devastaci státu je,že KONČÍ!!!
-
co tu vyhrožuješ vězením???
-
Klaus je obyčejný hajzl a zloděj.Doufám,že se tento teploušek KIKINA bude jednou houpat na lucerně.
-
-
Klaus pochází z komunstické rodiny, po 1. svět. válce přišla z Haliče a jmenovali se Pružinští. Změnili si příjmení-oba rodiče byli kovaní komunisté a Klaus se stejně jako Dlouhý za Husáka dostal na zahraniční ekonomii a v USA se poznal s Livií, jejíž otec se jmenoval Wiliam Šalgovič, který byl na Slovensku ve vysoké stranické funkci a v r. 90 se zastřelil. Klaus vybrán do Prognostického ústavu, ve kterém pracoval i Zeman s Dlouhým. Klausova sestra emigrovala po r. 68 do Švýcarska, a proto, že Klaus spolupracoval s StB, tak zůstal ve funkci. Odmítl podepsat "Několik slov", které podepsala i Hana Zagorová v r. 88. Kuponová privatizace "českou cestou", bylo rozkradení veškerého průmyslu a v r. 96 s Kočárníkem rozkradli 350 miliard Národního důchodu. Proto se bojí EU jako čert kříže a spolupracuje s Putinem. Je ostudou Českého národa.
-
-
A dokonce měl krycí jméno Vodička
-
-
Pane prezidente,nový způsob volby prezidenta je podle Vás populistický nesmysl...Je to možné,ale největší nesmysl a největší tragédie pro náš stát,poctivé občany byl rok 1989 a Váš nástup k moci společně s Vašimi kumpány.Výsledek: Celá republika je v pr....,poctiví pracující jsou na hranici chudoby,tisíce bezdomovců,strach vyjít ve večerních hodinách do ulic,atd., to je výsledek Vaší jakoby demokracie.Je mi 63 let,a je mi k blití a oprvdu smutno,že jsem se toho dožil!
-
-
Myslím si, že nejste sám, komu se chce ze všeho blít. Já už jsem vyblitá z podoby
-
-
Klaus má moje největší opovržení za to, že tady trpí tu zlodějskou vládu a nic s tím nedělá.
-
Klaus je jenom prostý bezcharakterní lidský zmrd, kterému umožnil hloupý český národ aby naplnil pomocí intrik svojí chorobnou touhu po moci a místě nahoře. Hlavním jeho počinem bylo rozkradení země a likvidace politické demokracie díky jím konstruované ODS, jako autokratické, zkorumpované a nedemokratické strany, která se nakonec zalsoužila o návrat komunistů.
Za víc slov mi ten šmejd nestojí. -
Zpráva pro V.Klause.
Vím ty parchante zlodějský,že tě nikdo nedostane před soud a potom abys byl vláčen traktorem za tvé koule po celé naší zemi,kterou si zničil,ale vím že se budeš ty hajzle smažit v pekle ty bolševiku z prognostického ústavu,patříš na Hrad Mírov. -
Soudruh Klaus,krycým jménem Vašík figuroval jako dvojí agent,proto mu směl cestovat po světě. Po listopadu 1989 se objevil na scéně až v době,kdy neměl co ztratit. Jako národ můžeme být na tohoto pána hrdí. Sice na přelomu století prodělal část svého majetku v zahraničí,ale prestižní světové ekonomické školy vyučují jeho privatizaci jako legální rozkrádání státu
-
Klaus se Jmenoval Pružinský, ale změnil si jméno!Je to domýšlivý kmotr-kmotrů!
Má několik penězovodů, Roman ČEZ je ten nejdůležitější!Není to dobrý člověk!