-
O Klausovi mám své mínění,které není zrovna hezké. Čím byl otec jeho manželky? Byl to ten,který pozval Rusy v roce 1968 do Československa. V takové on byl rodině. A jeho studia v zahraničí v USA a Anglii? V době,kdy mě osobně nepustili ani do Bulharska. Je to jeden z těch, kdo jde bolševikům na ruku. Už aby byl jeho konec.
-
-
Kdo si vymyslel ten nesmysl,že zrádce Šalgovič byl otcem jeho manželky, je to nesmysl
-
-
To není nesmysl, ale holá pravda
-
-
-
ty blbej K. R. e. t. e. n. e. počkej až dojde k tomu atentátu na pražskej hrad ty se budeš divit až ti z toho odletí tvoje poslední spermie ...... i ten kalousek by byl lepší prezident než ty ........... H. O. V. A. D. O. s velkym H *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
On už dávno žádné spermie nemá. Stačí když mu odletí ta poslední mnervová buňka, co tam ještě má.
-
-
no já nevím, ale už hodně dlouhou dobu mám pocit, že kdybychom měli prezidentku, tak bychom se měli líp. A ten pocit pořád sílí a sílí. *5*
-
Klausi, ještě že budeš končit ve funkci prezidenta, já snad radostí bouchnu šáňo. *3* *4* *5*
-
Klausi Klausi, kdy konečně dospěješ? Asi nikdy viď? Ty to zabal spolu s Kalouskem a dalšíma kumpánama a běžte si radši zarybařit, uděláte líp, politiku nechte politikou, škody za váma všema jsou víc než znatelné. Nebo si nazuj holínky a zrej zahrádku, Livča ať ti pomůže. Ty rejč, ona motyku a šupky dupky do toho.
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Klausi ty si asi myslis ze jsou lidi blbi,ses grazl vsech grazlu a kdyz te vidim v televizi tak mam po nalade,za to cos tady provedl od roku 1990 tak bys mel viset.Jses zkorumpovanej tuneldedek nechal jsi vsechno rozkrast a patris na smetiste dejin jako nejhorsi ekonom a nejhorsi prezident v historii nasi zeme.Stydim se za tebe a uz abys odesel do vecnych lovist.
-
obyčejný gauner a grázl.ješitný kleptomanský narcis.nestojí za odplivnutí.fuj.
-
Klausovi je to jedno co si o nem kdo mysli,ale podle me to neni ekonom ale zlodej.Nechapu jak jeste muze nekdo tem jeho recem verit.Ja sem mu neveril nikdy.Utahnout opasky a proc?Kde to ma konec?Klausi uz se tesim az ti skonci funkcni obdobi a budes muset skoncit jako prezident.Pak uz by si mohl vypadnout z politiky a prestat uz konecne skodit nasemu statu.
-
Klausi tvoje svědomí musí být černé jak uhlí, jestli vůbec nějaké máš. Nechal jsi vytunelovat náš stát a poslal jsi ho na dno. Je ti to jedno. No dobrá...uvidíme, jak ještě dlouho.