-
:-*
Ahojík♥ -
-
Re: :-*
Zdar smrdíš ještě od kouře?Jak jsme pálily?? *15* *15* -
-
Re: Re: :-*
Hmm..jo trošku a copak ty?:D:D -
-
Re: Re: Re: :-*
Taky že mamka:Od čeho smrdíš ty si kouřila a že né pálily jsme bordel *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
Lol:D
-
-
-
-
-
čauky
čauky :)) víte že je nessy v las vegas? na nějaký akci doufam že budou fotky *14* *14* -
-
Re: čauky
tak už sou fotky *14* *14* *14* http://justjaredjr.buzznet.com/photo-gallery/362619/vanessa-hudgens-showest-allsaints-02/ -
-
Re: Re: čauky
ahojík jůůůůůů Nessynka je krásnoučká mucqqqqqq sluší jí toooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: čauky
jj *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky
Nessynky dojdu do školy a ted jedna kamí mě dala s rakouského časáku všechny výstřišky Nessy *14* plakát který jsem nikdy neměla má tam bílé šaty a směje se *14* a pak obr s jejích narozenin pak se Zacem všeljaké ted si dělám nástěnku s těma new obr *14* *14* a ty fotky new co se dneska objevily jsou PŘEKRÁSNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čauky
Hotovo i když už byla dávno hotová *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: čauky
wow *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
ok
ona je jako já až na ty skandály ale to už je pryč. sem její velká fanynka stejně jako Zaca Efrona. -
-
Re: ok
A proč by měla být jak ty??? *7* si myslíš jako že Vanessa je po tobě nebo co??? -
-
Re: Re: ok
Po mně? No to určitě.
-
-
Spíš ty jsi jako ona, ne? To umíš hezky zpívat, tancovat atd.? -
NO A JA JE STRASNE OBDIVUJU PROTOZE JE TO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ahojík
Ahojík *4* *4* jak se máte? *3* -
-
Re: Ahojík
ach jo *9* když tu jsem tak tu nikdo není *9* tak pááá *4* -
-
Re: Re: Ahojík
teda *4* ty jsi tady nová že? -
-
Re: Re: Re: Ahojík
ano jsem *4* jsem Nikola a ty jsi asi Peťa že? *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
jo jsem *4* jsem ráda že je tu někdo nový *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
jasně *4* tak zatím se měj *14* -
já taky *14* promiň Peťo ale musím jet teď s mamkou do města protože ségra si zmizela někde ven *9* páá *4* -
jo *4* miluju její písničky *4* -
a máš ráda i Ashley? *4*
-
-
-
-
-
-
..
Jsem se teď podívala na Zuzanin profil na FB a ona má new MÁM TĚ RÁDA a kámoše ale že by vás tam dala?To ne to je teda kamarádka!Jenom chtěla od nás něco zjistit a teď nás pomlouvá beztak se přetvařovala srry Helu ale je to pravda *9* -
-
Re: ..
v pohodě když to tvrdíš tak já ti budu věřit -
-
Re: Re: ..
Kájush však víš že tobě vždycky věřím víc než jí a máš pravdu..je mně to líto ale prostě změnila se *9* -
-
Re: Re: Re: ..
ok *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak mluvme o něčem jiným než o tomhle ju *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
PP *3* -
jdu měj te se -
ok... *4* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojky..:)
Ahojky Nessynky.. *4* -
-
Re: Ahojky..:)
čaukyyyyyyyyyyyyyy
-
-
Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Ahojky,jsem docela na vás Nessynky naštvaná,až na Kajush..Jako to si řikáte fanynky že sem napíšete maximálně jednou týdně a pak už na Ness kašlete?????Jako nás tu bylo hrozně moc:vananneh,vanessavk,princess.luc inkaa,a.verunka atd. prostě jste nezmeškaly skoro ani jeden den že byste sem nenapsaly ale ted???Ted jsem tu jen já s Kajush,občas třeba gabriella.montez nebo nekdo takovej..Mě už to tu nebaví když jsme tu s Kajush jenom my dvě!!!!!!Asi sem už nebudu chodit,Van budu mít stále ráda ale když už na Ness kašlete tak já sem chodit nebudu..Sorry..
I LOVE NESSY.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
to neni tak že nemam Van ráda ale už mě tom tu jenom nebaví .. -
-
Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
presne ani mňa to nebaví! nebudem čučet stále pri PC to je potom choré *15* ale nessu mám stále rada veď stále sa rozprávame s kamí o nej *4* no a zajtra idem k babke tak je jasné že tu nebudem ne? *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Ahojky Nessynky..Promiňte, že jsem tu nebyla, ale zítra tu budu určitě.. *4*
A opravdu by to chtělo, aby jste sem víc chodily holky..Nehceme přece,aby to dopadlo jak u Ashley ne? No tak..Prosim.. *4* Jsem moc ráda, že si s vámi tady můžu psát, ale když sem nikdo nebude chodit, tak to bude na nic.. *9*
Nessynka je prostě nejlepšíí!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Nessynky prosím chodte tu..jste furt jenom na FB a sem nechodíte a to zas tu budu jako sama když tu nebude Anet no super *9* jako stakovoudle fakt budeme jak u nich vedle *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Jo a toto je fakt nejlepší stránka jsem závislák na ní......Mno jdu do školy dojdu kolem 12 odpadají nám zase hodky pp..
I LOVE YOU NESSYNKA PUSSYNKA MUCQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* QQ *14* QQQQQQQQ *14* QQQQQQQQ *14* QQQQQQQQQ *14* QQQQQQQQQ *14* QQQQQQQQQ *14* QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQ *14* QQQQQQQQ *14* QQQQQQQQ *14* Q *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Hej sry awe já se sem dostanu fakt zřídka to fakt nejni v tom že nemám Nessy ráda to nikdy já jí miluju k smrti awe mám pořád samý zarachy a jak se sem jako dostat a moje ségra sem chodí taky nebo ne *7* -
-
Re: Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
Ahojky já sem taky chodím skoro každý den ale většinou když je škola tak sem nemůžu=(Za to já fakt nemůžu!!=(A Nessy pořád stráááášně žerůů!!! *14* Takže fakt to není v tom že bych už Ness neměla ráda=)
I LOVE NESSY *14* SO SO MUCH!!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!!! *14* !!!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!!!! *14* !!!!! *14* !!!!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!! *14* !! *14* *14* !!! *7* ! *7* !!!!! *14* !!!!!! *14* !!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Už mě to fakt s*re!!!!!!!
jj moje řeč !
Nessynečka Anne Hudgens is Best 4ever! *14*
-
-
-
-
-
..
Ježiši holky co vám zase hrabe?Jako kvůli hnusné škole dit jsou ještě prázky a máte si užívat a ne se už učit já se budu učit až budeme dostávat ukoly a ták ale ještě neee twe jako už se rozpadla parta Nessynek jako chodte tu *9* -
-
Re: ..
nikdo mě tu nemá rád tak co!! -
-
Re: Re: ..
Cože?Já třeba ano..jsi fajn holka *4* jako tohle jako..tohle nemůžeš říct a nwš to *9* -
-
Re: Re: Re: ..
Okis vracím se všici mně přemluvily *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Aspoň nějaká pozitivní zpráva od začátku prázdnin.. *3* -
-
To jo, protože je blbý, když tam neni. *9* -
Já nwm ale to by bylo dobrý akorát škoda *9* *14* -
*4*
Proč neni mezi filmy i Bandslam?? *9* -
doufám *1* -
Jo? Jen aby. *4* -
šak jo už tu zůstanu a nikdo mně s tudyma nevyžene *4* -
*3* -
Jo musíš tu zůstat Kajuš !!! Bez tebe bych šla taky, protože to by už vůbec nemělo cenu ... *14*
-
-
-
-
-
-
jujík
Tobě navštívilo přes 90.000 lidi na profilku?Jé se máš.. *4* *4* -
-
Re: jujík
Ano..a něco jsem udělala i já.. *15* -
-
Re: Re: jujík
*15* *15* *15*
-
-
-
van hudgens
Vanesska Hudgens je proste naaaaajlepšiaaa,skvela no naaaaaaaaaaaaaaaaaaj nikto na nu nema je proste užaaaaaaaaaasnaaaaa,Vanessa,Vaness a,Vanessa,Vanessa,Vanessa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je supeeeeerr moj weeb kde najdeš všetko o nej je www.oh-missvanesa.blog.cz -
-
Re: van hudgens
Ten tvůj blog o ní je fakt moc hezkej *4*
-