-
ach joo
Ahoj..dneska příšerný den no hrůza jako.!! -
-
Re: ach joo
Čauky ségra..!!Jakto?? *7* -
-
Re: Re: ach joo
To nepochopíš..Verča se pohádala s klukem a zas za to sem mohla já že se prej mu líbím! *9* -
-
Re: Re: Re: ach joo
Cože??Takový mazánek?Ty máš Lukeho přecí a on o tom ví a Verču pošli do prdele diť je to děv** *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ach joo
No jo!Ale on mně hází do kabele dopisy Luke to neví jen ona a dnes mně tam hodil a ona ho viděla jak mně to tam hazí a ona mně vlepila facku a řekla:Ty zasraná couro ty mrcho děvko běž tančit kolem tyči a já se rozbrečela a letěla jsem na wecko! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ach joo
taky tě lowuji musíš mně nějak rozesmát ty to umíš *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ach joo
Haha diť ona tam patří kolem tyče!Do prd však ona má aspoň 5kluků hej ignoruj jí a nevšímej si jí zlatí já tě miluji prosím ignoruj jí" *14*
-
-
-
-
-
-
hm
Kájuško,
bereš prášek? *15* Já jo ale novější mají ho *4* -
-
Re: hm
Ano ale už ne jak předtím *15* *15* -
-
Re: Re: hm
*15* *4*
-
-
-
back back back
ahoj holky tak jsem zpět po neustálým přemlouvání sestřenky ale asi vám tu nechybím tak asi jdu a nebudu se vracet *9* *9* -
-
Re: back back back
NEEE!!!! neodházej notak to bysme už nebyli ta skvělá PARTA Vashleynky *9* *9* jasně že chybíš a mooc jenže chodíš sem v dobu když tu nikdo není víš?? *9* *9* hlavně neodcházej ju?? *3* *3* *9* *13* -
-
Re: Re: back back back
neee Helčo neodcházej plsssssssssssss *14* *9*
-
-
-
RGG.
vanessa je nejkrasnejsi ze vsech planet a svetu je mucik krasna *4* *3* *14* *4* *3* -
vanessa
Vanessa je super je moc hezkaa nadana svim spevem a svou hereckou karierou.Chtela bych byt jako ona doufam ze se mi to podari us kvuli ni chodim do dramatickeho krouzku a zpev miluji zpivam us od svich sedmi let takze doufam ze docilim toho ceho docilila ona.Tak jen jsem chtela rict ze ji moc obdivuji a ze je mi fok co rikaj ti ostatni mam svuj urcity nazor !Takze doporucuji se na ostatni vikaslat a nehadad se myslim ze kazdy ma svuj nazor. *14* *14* -
-
Re: vanessa
jo a určitě propadáš z češtiny že jo??? mno ale to ve zpěvu ani v divadle(filmu) nijak extra nepotřebuješ *1*
-
-
Prominte
Holky tak už vííme kdo to by..bylo to víc holek od nás..no tak promintě..ale ted už míír napořád ano..?? -
-
Re: Prominte
jjj mír *3* *4*
-
-
Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
Konečne som tu *3* ale už asi tieto dva týždne tu nebudem *9* som chorá a na pc mi mamka dovolila iba teraz hm *9* *9* *9* a verča ma zakaz na pc a myslim že už nepride a zajtra tu asi bude neviem *9* a našla som nádherný obrázok nessynky mám ho na hlavnom *14* *14* *14* *14* tak ja už idem paybye paybye *15* ahojte!!
Nessy-Pusi-Naj-Kraj *14* *15* -
-
Re: Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
ahojky,okay doufám že přídeš co nejdřív *4* a jj mas naaaaaaadhernouckej obrazek *14* *14* -
Re: Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
Cauky jj..skoda *9* jj I LOVE NESSYYYYYYYYYY *14* YY *14* *14* *14* *14*
-
-
už jsem tu...Nessynky..
Tak jsem tu no oběd mně vůbec nechutnal blééééééééééééééé *9* *9* hej Nessynky ale já teď vůbec nějak nejím já ani jídlo nemůžu vidět ach jo nwm co semnou je anorektička nejsem to vůbec ale nwm měním se *9* -
-
Re: už jsem tu...Nessynky..
Je tu někdo??=) *4* *14* -
-
Re: Re: už jsem tu...Nessynky..
Aha.. *9* ALe tak to bude v pohodě, párkrát to zažívám taky, ale pak je to v pohodě, uvidíš, že to pak bude lepší.. *4* -
-
Re: Re: Re: už jsem tu...Nessynky..
Acha...tak snad jj *4* -
-
Re: Re: Re: Re: už jsem tu...Nessynky..
Uvidíš no..Buď to bude dobrý nebo ne..ALe to by sis pak musela někoho radči zeptat.. *3*
-
-
-
-
-
POMOC
CHYL POMOCCCCCCCCCCCCCCCCCC *9* CHCE DÁT MOJE FOTKY PO MĚSTECH NEEEEEEEEEEEEEEEEEE *9* E -
-
Re: POMOC
Teri to jsi ty??S s dizkuse klass?? *7* -
-
Re: Re: POMOC
anooo *9* -
-
Re: Re: Re: POMOC
to je hajzl tweeeeeeeeeeee *9* to skusííí já ti říkala nechod(přes icq) na flirt na lidech a ty tam jak blb* jdešššššššššššššššš *9* -
-
Re: Re: Re: Re: POMOC
srry *9* jsem blb* a I LOVE YOU NESSAAAAAAAA *14* AAAAA *14* AAAAA *14* AAAAA *14* AAAAAAAAAAA *14* AAAAA *14* AAAAAA *14* AA *14* A *14* AAAAAAA
-
-
-
-
-
vanesa
vanessa *4* je dobra *15* ale pro mě je lepši ashley *4* *14*