-
weby
ahoj lidi určitě víte že ness je tváří značky ecko red tak se kouknite na tohle: www.hudgens.ecko.com a nebo na tohle: www.eckored.com maj tam dobrý boty a i šaty moc se mi líbí *4* -
zanessa
hoj, nevíte někdo kde bych mohla sehnat parfem nessy a zaca??? hrooozne moc bych ho chtela a uz premlouvam mamku:) *7* *14* *14* *15* *1* -
-
Re: zanessa
dá se koupit myslim na parfemy.cz nebo třeba ve městech já nevim taky bych ho chtěla *14* *3* *4* *4* -
-
Re: Re: zanessa
jj ale tam je moc drahej,spis at si ho koupi treba v d&m nebo v rosmannovi *1* ..Proste v nejaky drogerii *4* -
-
Re: Re: Re: zanessa
jo no je tam mos drahej:( -
-
Re: Re: Re: Re: zanessa
J presne na NESSYNKU nikdo nema a nikdo mit nebudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zanessa
jj přesně nessynka je naše sluníško...princena...je prostě užasnááááááá
-
-
-
Re: Re: Re: zanessa
jj *4* -
-
Re: Re: Re: Re: zanessa
*3* -
-
nmz *4* ,jj I LOVE NESSYNKAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,JJ MAS PRAVDU,NA NI NIKDO NEMA NA NASE SLUNISKO *14* *14* *14* *14* *14* -
diky mos:) i love NESSY!!!! *14* *14* *14* *14* ONA JE tak krásná na NÍ nikdy nikdo mít nebude VANY je NEJKY fůůůůj všichni ostatni... ne tak sem to zase nemyslela:)
-
-
-
-
-
-
Vanessa
Bože...já nechápu na oc sme lezete,když tu chce jenom nadávat....to je ta inteligence mno... -
?
Byly jste i nakupovat když jsi byla v břeclavě? -
-
Re: ?
Jj jsem si konečně koupila ty šedé roztrhané gatě jupííí *14* *14* -
-
Re: Re: ?
Kde?Protože,já je nemůžu najít mám přece ale chci ještě jedny a třeba fialové nebo tak *14* -
-
Re: Re: Re: ?
V Takku tam mají hodně krásný věcí moc já se tam zamilovala do takový černých šatů chci je pak *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
dobře dík.. *14*
-
-
-
-
-
nessynky
nessynky zlatíčka jak pak se máte -
-
Re: nessynky
já dobře. *4* *14* -
Re: nessynky
čauky blbě a ty?protože Anet odchází *9* sakwa *9* hm skvělý to tu dopadneme teda *9*
-
-
páá
tak já už jdu ven a večer už tu nebudu..jdeme totiž s kámoškou oslavovat.. *4* *4* mějte se hezky..páá *4* *4*
I loveee Vanesskaaaaaaa *14* *14* -
-
Re: páá
Acha..papa *4* *14*
-
-
Van
náhodou Van je super. stokrát lepší než Ashley -
-
Re: Van
Taky si myslím, že Van je 100krát lepší než Ashley! *3* *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Van
To si nemyslím *9*
-
-
-
Trailer Beastly
ahojte Team Hudgens...pozreli ste si už trailer k filmu Beastly.?..je užaaassny ten film bude bomba ako Bandslam...strašne sa teššiim...ja som to našl na oh-missvanesa.blog.cz -
-
Re: Trailer Beastly
ahojky,jj ten trailer je bezvaaa,takze film bude taky super(když tam hraje nessynka *14* ) -
-
Re: Re: Trailer Beastly
jj jasne bude supeeeer *3* -
-
Re: Re: Re: Trailer Beastly
Nessynčiny filmy jsou vždycky super,HSM 1-2-3,Beastly,Bandslam,Sucker Punch,Třináctka atd. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Trailer Beastly
Tjn...Sou super *14* *14*
-
-
-
-
-
klarus
*15* *15* *15* *15* *15* lol *15* *15* *15*
*15* *15*
*15*
*15*
*15* -
-
Re: klarus
Hrabe ti *7* *15* *15* Asik jj že *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: klarus
jj *15* *15*
Hey...viděla si to new video s Nessy *14* yyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyy *7* Je tam *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: klarus
J viděla konečně paparazzi natočily něco *3* *3* *3* *3* *3* *3* jsu zvědavá kdo vypadne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klarus
jj a co Petr *15* ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klarus
*15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: klarus
co s ním mno ted se divá na nějaký horor magor jeden *15* *15* *15* *15* a víš co dneska dělal ona se podíval na plakát s Nessy a zčervenal se *15* *8* *15* a pak šel na záchod a učesal se a zeptal se mě:Tak co budu se líbit Vanesse?A já mno ale jo *15* *15* a oba dva výbuch *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Kajuškooo ...
Kajuš, dneska máme výročí *14* máme sp. účet už 100 dní toto letí co *7*
*1* *1* *1* We Lowe Vashleynkááá *14* *14* *14* -
-
Re: Kajuškooo ...
jůůůůůůůůůůůůůůůůů ů *14*