-
why?
Zdar proč nejedete??..My jsme se už chystaly ale nemá to cenu nebudu tam sama bez tebe:( -
-
Re: why?
ahojky,mamce se nechce a jede prej pryč taky se nudím co mám dělat do prd! -
-
Re: Re: why?
tky nwm co no :D
-
-
-
hm..
vi co to je bitch protoze bydli v americe ty pizdo je to moje kamoskaaaa ja klidne za tebou pojedu a rozbiju ti tu tvou hubicku jasny?? *16* -
-
Re: hm..
Jj..Jessi ví ctj bitch!A bydlí v L.A.
-
-
páá
už se jdu chystat na tu party..tak se mějte hezky,užijte si silvestra.. *4* *4*
I loveee Nessyyy *14* *14* -
-
Re: páá
jj pp *4*
-
-
..
Já napsala Dominikovy..on prej od koho je a kamí od Kláry a že hm super napíšu v pondělí *14* *14* -
-
Re: ..
Konečně si to vzal co..jak minule!
Co to je?Dopis!To vidím taky a hodil ho do koše *9* *1* -
-
Re: Re: ..
Hmm...vím ale to jsem nepsala já ale Andrea *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ..
Jn ona ho chtěla též? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
jj -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Jéééžiši marja nerada to slyším sorry *9* ale tohle vážně nepotřebuji vědět *13* *13*
jak se dnes na mně usmál *14* *14* *14* viděla si to ůplně jak tenhle smajlik *4* ááá *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
si nasraná vidím to ale,někde jsem slyšela že ona ho tak chtěla že jezdila,kvůli němu všude,kam on..:) *14*
-
-
-
-
-
-
100
ještě 100 hele já už asik musím zítra to popíšeme všici *15*
ppp
I LOVE NESSYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYY -
-
Re: 100
jj pp já taky jdu nebudu se tu nudit sama *15*
pp hezké sny o našem sluníškoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i *14* iiiiii *14* iiiiiiiiiiii *14* iiiiii *14* iiiiii *14* iiiiii *14* ii *14* iiiii
-
-
..
Omlouváme se že jsme tu nebyly normálně nám nešel zapnout PC nwm poč ale je to v poho...ehm teď jdeme k babičce se na obědvat pak dojdeme a oblečeme se krásně a jdeme oslavovat moje,sestřenky a KLárushky narozky.. *14* -
wooooooooooow
lidiiii já dostalaaaaa noťaaaaaassss a tu vonavkuuuuuuuuuuu ježiššššššššššššššš juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* -
-
Re: wooooooooooow
ty woeeeeeeeeeeeee lidiiiii a my máme v obyváku velkou tv a normálně jsme dostali ještě větší a normálně my máme v pkojíku takou malou a my ju budem mít v pokojíkuuuuu ty woeeeee *8* to by mě v životě nenapadlo... tyyyy jooooo páni ta nová televize je na šířku větší jak jááááááááá ty woeeeeeee *3* *3* *3* -
-
Re: Re: wooooooooooow
ty wogo lidi... to je hustej ježíšek *1* -
-
Re: Re: Re: wooooooooooow
a dostala jsem aj polštářek hsmmm *3* -
-
Re: Re: Re: Re: wooooooooooow
Nessynky já jsem dostala notebook kabelku,župan,pásek jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: wooooooooooow
Veru my máme stejný já mám taky Acer *15* ale černý a ta kabelka je třapatá *3* *3* -
JJ *15* já sem dostala takovej malej značku acer a červenej je a takovej hrozně malej a má kameru a všeckooo *1* a tvůj vypadá jak?? *4* -
a ještě triko a stojan na fotky HSM *14* *14* *14* jupíííííííí veru máme stejný dárek notas myslím
*15*¨
I LOVE YOU NESSYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: wooooooooooow
ty woeeeeeeeeeeeee lidiiiii a my máme v obyváku velkou tv a normálně jsme dostali ještě větší a normálně my máme v pkojíku takou malou a my ju budem mít v pokojíkuuuuu ty woeeeee *8* to by mě v životě nenapadlo... tyyyy jooooo páni ta nová televize je na šířku větší jak jááááááááá ty woeeeeeee *3* *3* *3*
-
-
nič o nessy :(
ja asi budem mať ten najhorší deň, vyliala som bratovi na noty, a jeden zošiť čaj a on o tom nevie, ja sa strašne bojíím čo sa stane:(( fakt, držte mi palce!! prosíím :-** -
-
Re: nič o nessy :(
lebo bude asi zle a ja sa tu asi neobjavim :( teda na tento SUPER notebook nebudem chodiť :(( -
-
Re: Re: nič o nessy :(
aha držím palečky *9*
-
-
-
....
wowwwwww Vanesska fotí nový shoot pro Gucci *14* *14* *14* už se na něho moooc těšííím *14* *14* -
-
Re: ....
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ....
Já taky moc.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ....
Ahojky dobře ty??? *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
taky dobře *4*
-
-
-
Re: Re: ....
jéé ahoojky..jak se máš?? *4* *14*
-
-
-
ignorace
Smázla jsem to ignoruji to *4* -
-
Re: ignorace
Já jsem to ani nečetla *15* -
-
Re: Re: ignorace
Teda bravo! Předvedly jste excelentní výkon pravých falešných kamarádek! Smekám! Měly byste se stydět za to, co jste Míše provedly! -
-
Re: Re: Re: ignorace
To nemá cenu, děkuji ti, ale oni na mě už totálně serou *9*
-
-
Re: Re: ignorace
Aha, děkuji že mě IGNORUJETE !!!
Neznamenám pro Vás nic a nikdy jsme neznamenala, vy nejste vůbec pravé kamarádky, děkuji že jste mě odkoply a otveřely mi oči, celou dobu jste mě jen vodily za NOS ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ignorace
My za nos?COže?No to teda vůbec ne..spíš jenom nás nasralo že si byla u nich!!!!A nám si vůbec nepsala! -
-
Re: Re: Re: Re: ignorace
Jenže já chtěla abyste o mě jevily ZÁJEM a napsaly vy mě, ne abych psala furt jen Vám, jak si asi myslíš že se poté cítím? Jako že vám lezu do zadku ... *9*
-
-
-
-