-
=))ahoj=)
To byly doby
http://www.youtube.com/watch? v=d61PwtxEYC4 *14* *14* -
-
Re: =))ahoj=)
Ahojík to jo *14*
http://www.youtube.com/watch?v=Om PfMCnc3XY&feature=related -
-
Re: Re: =))ahoj=)
*14* *14* *14*
-
-
-
....
tak je tu někdo??????????? *1* *1* *1* *15* -
new candid
vanessa si zašl na kávu a pak možná na zkoušky k rent koukněte se na to nessy to doopravdy sluší♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: new candid
Já vím moc jí to slušelo hrozně moc jsou na mým blog *4* *14*
-
-
van
Van je hezká holka a herečka..Je strašně moc sladká a vypadá mile...Ale zdá se mi že je o trošku víc namyšlenější ve skutečnosti než Ashley... -
okkk
Brácha a rodiče už jdou..
Konečně.. *15* -
-
Re: okkk
Aha..tak mu vzkaž ať se nevožere a ať dojde dom jako krásný šampo Petr *15* -
-
Re: Re: okkk
Ale.. *15*
Říká že se nemáš bát. *15* *4* -
-
Re: Re: Re: okkk
*15* *15*
-
-
-
-
neeeeej
vanesska je neeej nikdo na ni nemá......mno tak je tu ještě zac a ten je taky upe božííí oba jsou neeeej -
..
Ahojky jsem tu..
I love Nessy *14* -
-
Re: ..
jak se máte?? *4* *1* -
-
Re: Re: ..
čauky Nessynky...zlatíQka *4* *14* já se mám dobře *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
co jsi dělala o víkendu?? *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Já?Ježiši hrůza *1* hlídala jsem tu sestřenku jako jo v pohodě byla docela hodná pak jsme se šli projít na kopeček au poštípali nás komáři...a jsem celá doštípanáá..to bolí...a dneska jsme byly v Brně tak jsem si koupila:triko I *14* NY *4* růžové protože černé na mně neměli škoda ale růžové je taky hezké,pak sukňu a takové ty brýle proužkované které měla aji Vany já je mám zase v růžovémxD a Vany je mněla v bílém víte jaké myslím Nessynky *7* *14* A co jste dělali vy *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
acha..wow..=)..já mám taky mega knížek Hsm *4* *14* -
Jinak jsem se ještě neptala..Kdy by jsi chtěla mít ten sraz? *3* -
A ještě mám jednu knížku.. Ehm..High school musical obrázkový slovník podle HsM 1, 2 a 3..Mi ji dal brácha k Vánocům *4* To je z knížek asi vše, když nepočítám diář.. *3* -
Jé tu jsem taky chtěla:) to je knížka HSM knížka na rok 2009 *4* *14* *4* ..a ptala si se na ten srazík *7* *4* -
Já jsem se ptala mamky, jestli by nejela se tam podivat do té Olimpie, ale asi nepojede.. *9* A jaká to je knížka? Já mám knížku, jak tam jsou otázky z HsM a taky testy..Jenže teď nevim název, pač já nevim, kde ji mám.. *1* -
Acha... *15* *15* ... *3* to je jak já minule taky jsem zapla konec.. *15* dneska jsme byly v té Olympii a tam byla knížka HSM ale tu už mám ta je s roku 2009... *4* *14* -
Jeee..Ty jsou krásný.. *3* *14* Jsem si pustila Pojišťovnu..Ehm, dobrý konec no.. *1* -
Acha..to newadí.. *4* *14* já se dívám bohužel s mamkou na Pojíšťovnu *9* ale já se na to nedívám jen sedím vedle ní..poky já ti je najdu ty brýle..http://img124.imagevenue.com/loc521/th_76004_chemickamcr.blog.cz_17_122_521lo.jpg to jsou přesně ony já je mám v růžovém a Vany v bílém..jsou bombové..poslední tam byly.. *4* *14* -
Promiňte, byla jsem se vykoupat a taky jsem si udělala copánky, abych zítra měla kudrnatý vlásky.. *3* Jinak se mám dobře a co jsem dělala o víkendu? Uklízela, byla venku, u babičky, na pouti jsme byli a taky jsme jeli přát k narozkám.. *3* A jinak teď poslouchám Vanessku.. *14* Jen Kajushko nevim, jaký brýle myslíš.. *9* -
Acha.. *4* copak děláte? *3* *3* -
jasně že víme jaké myslíš brýle *1* *1* no já jsem byla doma..s kámoškou jsme oslavovali..a jinak jsem byla se svým klukem *4* *4*
-
-
-
-
-
ahojky...já tu jsem už taky..konečně *1* *1* -
Ahojky Kajushko.. *4* *4*
-
-
Vanesska
Vanesska je ta naaaaaaaj spevačka a herečka je supeeeer zbožnujem ju je proste skvela a ma ovela lepšie cd než Ash .proste Ash je jedno ako sa bude snažit take dobre CD-čka ako ma Vanesska ona nikdy nebude mat ......Vanessa je NAAAAAAAJ -
.......
ahooojky holky..jak se mate??.. *4* *4* -
-
Re: .......
Ahojký,jo de to *4* -
-
Re: Re: .......
Ahoj jj dobrýýý *4* *3* *3*
-
-
-
..