Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

je tu někdo

je tu nekdo holky??Ja se strasne nudim *9* to je hruuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ......I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* so so much *14* *14*
    • vananneh

Re: je tu někdo

čauky!^^ ježiši zase nám ta kurvááá jedna nessynku pomlouvááá!! *10*

Ale nám jí NIKDO nezhnusí!!!Ani v hrobě jí nepřestanu mít rááádaaaaaaaaaaaaa!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: je tu někdo

jj presneee ani me neeee nikdooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* poste

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YY
  • princess_lucinkaa

KDO?

Ahoj holky..Kdo myslíte že vypadne? *7* Snad né Ben ani Monika *13* Co myslíte?
    • Re: KDO?

achjooo beníček vypadlllll *9* byl z mých favoritů tří *9* první je monika ta už uupe od prvního castingu, honza ten od toho duetu s mony a ben od tej doby co zaspíval justina timberlaka nebo jak se to píše *15* achjo škodaaaaaa *9*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: KDO?

Tjn...byl super *9* *9*
        • klaruska44

Re: Re: Re: KDO?

jj byl skoda ze vypladl *9* *9* *9*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: KDO?

Jj *9* No nic holky já pudu *3* Tak se mějte ahoj a dobrou *3*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: KDO?

jj pááá já zachvilku taky

I LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

přesně *9*
        • klaruska44

jj ufff..Moniiiii postoupila *3*
    • kajuska4

Re: KDO?

Monča nevypadla uff... *3* ale BEN JO *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* měl radši vypadnout Šmajda
      • miss.simush

Jj mněl vypadnout šmajda!!! ben byl SUPER!!!smůlaaaa *9*
        • princess_lucinkaa

Přesně Šmajda měl vypadnout a né Ben... *16* *9*
  • Nejky

Nessa je nej a myslete si co chcete a Ashley je... radši to nebudu rikat pač podvedla Jareda s nějákým Scottem! tohle by Nessa v životě neudělala!!!
  • Baby V je naaaj

no proste Vanesska Hudgens je najlebšiaaaaaaaa je naaaaaaaaaaaaj spevačka a herečka.no proste je supeeeeer ja ju mam strašne rada je taka zlataa.ma užasne pesničky tie obydve cd mam doma čo som štastna a ked sa v nejakom časopise objavy Vanessa tak hned musim mat ten časak ved celu izbu mam polepenu plagatmy mojej naj star Vanessy a veci s Van už ani nehovorim kolko mam...no dost je NAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahojik

holky ahojte kdy ma naroky vanessa???a taky je mi lito ze ten new film BandSlam(moc se omlouvam ja ted sem to zjistila ze ho natacela a nvm jak se jmenuje:-() no skoda ze je takovy propadak:-( muj strejda pracuje v Americe a rikal ze ten film je v Americe na 2. miste zebricku nejhorsich filmu!!!skoda noooooooo!Moje sestrenice v Americe na tom byla no aaaaaaa rikala ze to bylo nic moooooooc! nekdy pry se tam nudila!No skooooooodaaaaaaaaa
    a kdy teda ma vanessa narozky???papa
    *3*
    • Re: ahojik

Ahoj..Vanesska má narozky 14.12. =) A jestli Bandslam je propadák, to opravdu nevím pač jsem ho ještě neviděla,takže nemůžu posuzovat.
      • kajuska4

Re: Re: ahojik

určo to bude supr film když tam hraje Nessy *14* *14* *14* mě to nezajímááá že je ten film proněkoho propadák at si říkají co chcou...
  • Ahojdá

čauvéc jak se máte ???? ted sem byla na koncertě a tak se přemyšlela že by tam mohla být i Van.Už by k nám mohla zavítat *3*
  • kajuska4

ááá

Blah blah a blah *15*
    • klaruska44

Re: ááá

od koho? *15* song *4*
      • kajuska4

Re: Re: ááá

Kesha... *4* ...je aspoň lepší než Mileyna a Seleniska.. *15*
        • 21.4.1993

Re: Re: Re: ááá

jo tak je dobrá *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ááá

Přesně.. *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: ááá

áácha *15* *4*
      • 21.4.1993

Re: Re: ááá

od koho to je?? *15* *15*
  • Aha =D

Tak Vanessa i Ashley sou super.A proč tady nerozebíráte i nahé fotky Ashley?Vždyť to neudělala jen Vanessa.Mno to je jedno,ale stejnak je mám obě ráda.
  • kajuska4

BABY V

BABY VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV *14* VVVVVVV *14* VVVVVVVVVVVVVVV *14* VVVVVVVV *14* VVVVVVVV *14* VVVVVVVV
  • kajuska4

jj

Anetko to je skvělý.. *14* a má ráda Vanessku?Protože ta Adus asi ne když jí nemá přidanou neva jen aby jí měla aspoň trochu *14*
    • Re: jj

jj má dneska sme měli v infošce hledat nějaké čllánky a ona měla Vanessku.. *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: jj

jéé *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit