-
je tu někdo
je tu nekdo holky??Ja se strasne nudim *9* to je hruuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ......I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* so so much *14* *14* -
-
Re: je tu někdo
čauky!^^ ježiši zase nám ta kurvááá jedna nessynku pomlouvááá!! *10*
Ale nám jí NIKDO nezhnusí!!!Ani v hrobě jí nepřestanu mít rááádaaaaaaaaaaaaa!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: je tu někdo
jj presneee ani me neeee nikdooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* poste
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YY
-
-
-
KDO?
Ahoj holky..Kdo myslíte že vypadne? *7* Snad né Ben ani Monika *13* Co myslíte? -
-
Re: KDO?
achjooo beníček vypadlllll *9* byl z mých favoritů tří *9* první je monika ta už uupe od prvního castingu, honza ten od toho duetu s mony a ben od tej doby co zaspíval justina timberlaka nebo jak se to píše *15* achjo škodaaaaaa *9* -
-
Re: Re: KDO?
Tjn...byl super *9* *9* -
-
Re: Re: Re: KDO?
jj byl skoda ze vypladl *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: KDO?
Jj *9* No nic holky já pudu *3* Tak se mějte ahoj a dobrou *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KDO?
jj pááá já zachvilku taky
I LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
přesně *9* -
-
jj ufff..Moniiiii postoupila *3*
-
-
-
Re: KDO?
Monča nevypadla uff... *3* ale BEN JO *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* měl radši vypadnout Šmajda -
-
Jj mněl vypadnout šmajda!!! ben byl SUPER!!!smůlaaaa *9* -
-
Přesně Šmajda měl vypadnout a né Ben... *16* *9*
-
-
-
-
Nejky
Nessa je nej a myslete si co chcete a Ashley je... radši to nebudu rikat pač podvedla Jareda s nějákým Scottem! tohle by Nessa v životě neudělala!!! -
Baby V je naaaj
no proste Vanesska Hudgens je najlebšiaaaaaaaa je naaaaaaaaaaaaj spevačka a herečka.no proste je supeeeeer ja ju mam strašne rada je taka zlataa.ma užasne pesničky tie obydve cd mam doma čo som štastna a ked sa v nejakom časopise objavy Vanessa tak hned musim mat ten časak ved celu izbu mam polepenu plagatmy mojej naj star Vanessy a veci s Van už ani nehovorim kolko mam...no dost je NAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahojik
holky ahojte kdy ma naroky vanessa???a taky je mi lito ze ten new film BandSlam(moc se omlouvam ja ted sem to zjistila ze ho natacela a nvm jak se jmenuje:-() no skoda ze je takovy propadak:-( muj strejda pracuje v Americe a rikal ze ten film je v Americe na 2. miste zebricku nejhorsich filmu!!!skoda noooooooo!Moje sestrenice v Americe na tom byla no aaaaaaa rikala ze to bylo nic moooooooc! nekdy pry se tam nudila!No skooooooodaaaaaaaaa
a kdy teda ma vanessa narozky???papa
*3* -
-
Re: ahojik
Ahoj..Vanesska má narozky 14.12. =) A jestli Bandslam je propadák, to opravdu nevím pač jsem ho ještě neviděla,takže nemůžu posuzovat. -
-
Re: Re: ahojik
určo to bude supr film když tam hraje Nessy *14* *14* *14* mě to nezajímááá že je ten film proněkoho propadák at si říkají co chcou...
-
-
-
Ahojdá
čauvéc jak se máte ???? ted sem byla na koncertě a tak se přemyšlela že by tam mohla být i Van.Už by k nám mohla zavítat *3* -
ááá
Blah blah a blah *15* -
-
Re: ááá
od koho? *15* song *4* -
-
Re: Re: ááá
Kesha... *4* ...je aspoň lepší než Mileyna a Seleniska.. *15* -
-
Re: Re: Re: ááá
jo tak je dobrá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ááá
Přesně.. *14*
-
-
Re: Re: Re: ááá
áácha *15* *4*
-
-
Re: Re: ááá
od koho to je?? *15* *15*
-
-
-
Aha =D
Tak Vanessa i Ashley sou super.A proč tady nerozebíráte i nahé fotky Ashley?Vždyť to neudělala jen Vanessa.Mno to je jedno,ale stejnak je mám obě ráda. -
BABY V
BABY VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV *14* VVVVVVV *14* VVVVVVVVVVVVVVV *14* VVVVVVVV *14* VVVVVVVV *14* VVVVVVVV -
jj
Anetko to je skvělý.. *14* a má ráda Vanessku?Protože ta Adus asi ne když jí nemá přidanou neva jen aby jí měla aspoň trochu *14* -
-
Re: jj
jj má dneska sme měli v infošce hledat nějaké čllánky a ona měla Vanessku.. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jj
jéé *14* *14*
-
-