-
papať mňam
idem papať prídem papa *4* -
-
Re: papať mňam
jj zatim papik *3*
-
-
Kunnnda!!!
Vanessa je prostě nejhezčí ženská na světě a taky nejlepší zpěvačka. Říkejte si co chcete, ale todle video to dokazuje!!!
http://www.youtube.com /watch?v=RBug4gSAcZI -
-
Re: Kunnnda!!!
nedokazuje nic ,protože nejde spustit!!!!!!
-
-
áá
Mám nápad budeme hrát že já jsem Ashley a ty Vanessa ok?A budeme si jako povídat kam půjdeme td ju?? *14* -
-
Re: áá
jooo *14* to by šlo *14*
-
-
vanessa
Co urížíš Vanessu rozhodně je lepší než nějaká Ashley!!! *5* Víš a za ty fotky se omluvila!! -
..
ten kalendář s Nessy.
voňavku Fergie..
mykinu..kabelku..rifle..t riko..boty na podpatku na léto..
A další kalendář tentokrát s Ash ale vyrobený..na netu se to dá pak ho jen objednáš a hotovo.. *4*
a ostatní zálaží na nich.. *15* -
-
Re: ..
Ááácha..pak mně dáš čuchnout k voňavce..
já si přeji..
gta 4 hru..a dal nic mamka má promně i to co jsem si nepřála ale víš ne že mně dala ten kalendář na narozky a měl bejt na vánoce takže.. *4* -
-
Re: Re: ..
Super...a dám krásně voní.. *4*
a já si zase zahraji Gta.. *3* -
-
Re: Re: Re: ..
okkk *1*
-
-
-
-
tak jsem tu Zuzanko
*14* *14* *4* jsem skoro utíkala za tebou si tu kecat *4* *14* *1*
I love Vashley-Nessy-Ashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: tak jsem tu Zuzanko
Japato že tu nejsi=(( já opůl 5 jedu pryč s mamkou pro její kámošku a jde si koupit nějaké new kytky a večer jdeme tancovat Americké Tance tak bůhvíkde jak to stihnu *14* *9* -
-
Re: Re: tak jsem tu Zuzanko
Ahoj Kajushko.. *14* Promiň, myslela jsem si, že to stihnu, ale musela jsem ještě k babičce.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: tak jsem tu Zuzanko
jé čauíky jj to je v poho *14* *4* a jak je? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: tak jsem tu Zuzanko
ALe jo,dobře.. *4* a jakpak se máš ty?? *4* *14* A ještě jednou promiň.. *9* Jsem pospíchala ze školy, ale stejně mi to bylo k ničemu..Otravnej brácha.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem tu Zuzanko
Ty už máš ty boty?? *4* Páni..Super *4* To jsem ani nevěděla.. *3* A jinak máš pravdu..Jsi crazy *15* *4* ALe neni to urážka.. *4* *14* -
srry písničku *4* -
Také dobře a to newa mě to vůbec newadí hlavně že jsi tu ted *4* hele Zuzi víš co dělám?Mám na sobě ecko red boty a zapnutou písničky Sneakernight a tancuju tady *1* *14* jsem Crazy *15* *14*
-
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj holky víte o tom že v nise(hypernově)je model střeva a dneska tam byl jan bendig. -
-
Re: ahoj
Ahoj aha..
-
-
Vanessa
Přesně....Van mám radši,ale nikdy bych jí nenadávala jako Van nadávaj tady.Někomu se líbí Vanessa,někomu Ashley.Ale nevidim důvod proč nadávat. -
Ahojík
ahoooooooooj Nessynky jak se máte?? *14* *14* -
-
Re: Ahojík
Jéé ahojík Míši jo dobrý a ty? *14* -
-
Re: Re: Ahojík
už jsem tu zase dlouho nebyla *9* *9* ale pořád se učím nebo jsem venku se svojím klukem *4* mám se dobře ale škoda že už končí zase víkenda musíme do školy *9* a co ty a ten tvůj? *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Acha..jj škoda *9* to tak utíká *9* jj dobrý včera jak jsme oslavovaly narozky tak byl tam semnou *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
ty jsi měla narozeniny? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
Jj ta fotešky je krásná..Vanesska je zlatíčko *14* *14* -
Děkuji *14* a copak děláš *7* *4* -
jinak viděla jsem fotky *4* ta fotka na které je Vanesska s kytarou je suppr *4* mooc jí to slušíííí *14* -
děkuji..taky vám to moc přeji *14* *14* -
Dnes nejsou *9* *14* jenom včerejší ale to jsou s hotelu a pak soukromá *14* a jsem taky ráda že vám to klape *4* přeju vám to moc *14* -
a co nového ohledně Vanessky?? *3* -
ahaa *4* jsem ráda že vám to klape *4* -
Nn..moje babička *4* já je mám až 16.12. *4*
-
-
-
-
-
-
opožděně...:)
Nessa, belated happy birthday, good luck, health and love. I love you. *14* *14* <3 -
-
Re: opožděně...:)
Yes.. *14* *14* -
-
Re: Re: opožděně...:)
Yes, Ness is the best in the world ... *14* -
-
Re: Re: Re: opožděně...:)
And Ashley too...:) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: opožděně...:)
exactly