-
Bandslam
Já se nemůžu dočkat na Bandslam myslím,že bude užasnej *14* -
Super
Di pryč tady nechod *13* *13* *13* *13* *13* -
dejte pokoj
vanessy piersing nechte napokoji jo !! mít piersing je moderní hezká věc a nám se to líbí a plastika je trchu něci jinýho ten nos chápu já mám taky uzkou sliznici a mám zdravotní problémy ale prý má i plastiku brady to už přeháníale mě je to jedno ten piersing nechte bejt o to mi jde -
-
Re: dejte pokoj
no aco vzdyt si to delaji kazde hvezdy tu plastiku a to ze vase dokonala vanessu nema plastiku tak to s ni nedela dokonalou zase ashley ma 1000000krat lepsi pisnicky nez ta vase vanessa!!!!!!
-
-
Nej
vanesska je moje nejoblíbenější zpěvačka a herečka.zbožňuji ji -
-
Re: Nej
áááááá ja ji MILUJU -
-
Re: Re: Nej
jáááááááááááá takyyyyyyyyyyy *14* *14*
-
-
Re: Nej
moje taky ja ju Miluju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nej
ja ji taky Miluju a Moccccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
....
ahojky lowuju nessynku,ashleynku,mileynky....ti jsou prostě nej holčiny na světe co bych si bez nich počala jsou všechny krásné...a nenávidím tu zkurvenou emmu watson a ještě kristen stuard prtž onich píšou že jsou s robem pár snu ale to nejsou bo to je nesy a zac (mají smulu)....nessy,ash,mil...nejenjnej nejnejnejnejnejnejnejnej holkyyyyyyyyyy!
tak papa já pádim! -
-
Re: ....
ja s tebou súhlasím ale né z kajus *1* -
Re: ....
Pro me jenom NESSY je nejjjjjj *14* *14* *14*
-
-
..
vsimli jste si že Vanessce klesa pocet navstevniku?? -
-
Re: ..
jj..musime s tim neco udelat.. *9* -
Re: ..
bohužel...jo *9* *9* musíme s tím něco udělat *9* nesmíme to takhle nechat *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: ..
musíme sem HODNĚ fakt HOOOOODNĚ chodit aby zse byla třeba já nevim 4 a nejlíp 1!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
jj presne *9* *9* jj musime hned s tim neco udelat ja jsem chodim furt *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
pa
papa vanesska77 *4* *3* -
-
Re: pa
V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!!!!!!
-
-
musim
jujky ja musim!!! takže zajtra mam voľno *3* *3* *3* *3* kedy vam konči škola? *7* -
-
Re: musim
tak pppp
nessy love *14*
-
-
;o)
Ahój,je tu někdo?? *3* -
-
Re: ;o)
ahoojky..ja jsem tu..jak se mas?? *4* *4*
-
-
valíímm
Hej holky já už jdu budu tu večer..I LOVE NESSYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: valíímm
pppppp
-