-
....
d -
je tu někdo
*7* -
-
Re: je tu někdo
fajn... nikdo... tak si tu budu psát sama *1* -
-
Re: Re: je tu někdo
Ale umíš se zabavit *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: je tu někdo
njn *1*
-
-
-
-
Nessynka
ach jo čaute holky jak se máte??Já suprově akorát je mi nějaká zima a holky dobrý nápad já bych tak tak chtěla jít v létě ven ale kámošky by s tím nesouhlasily *9* oni nejsou až takové aby do tohohle šli víte?? *3* -
-
Re: Nessynka
Ahoj ttj no.. *9* *9* *9* *9* kolik děcek má rádo Van v Brně nebo spíš ve tridě? *3* U nás nwm to nejde spočítat tak ok: *15* ve třídě:já kamí a další kamí a ti ostatní Pizdalku a Mileynu oni jsou dost namyšlené a město no moc nn ono to naše město je hip hopové takže já kláruš kamí kamí kamí kamí *15* a další kamí..no moc nn.. -
-
Re: Re: Nessynka
ách jo....celá třída pak devátačky 2 a pak 8čky a ty dvě osmačky jsou emačky a oni si myslijou že Van je emačka tak proto ju mají rádi pak už nwm s města jo a ještě jeden kluk je do ní zamilovanej *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Nessynka
Wow..se máš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nessynka
nz *14* musím pp
I LOVE YOU NESSYYYYY *14* *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYY -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nessynka
pp *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:))))))))
ahojky,je tu nekdo??? *3* -
-
Re: :))))))))
*3* -
-
Re: Re: :))))))))
ahojte,jak se máš?? *3* -
-
Re: Re: Re: :))))))))
good -
-
Re: Re: Re: Re: :))))))))
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :))))))))
mno a co škola? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: :))))))))
*3*
-
-
-
-
-
-
jana267
vy kravy aneta je chytrejsi nez vy a ma rozhodne lepsi znamky *4* *4* *4* *1* *1* -
-
Re: jana267
Bože další trapka!!!! *8* -
Re: jana267
tady nepadlo o známkách ani slovo tak se klidni laskavě! *15* *15* *15* *15* *15* *15* ty budeš stejná ku*va jako ona co? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jana267
jj přesně Anet. *1*
-
-
-
Káji ale jak to uděláš? :O Budeš mít problém že si dnes nebyla :(
-
-
řeknu že mám omluvenku za pondělí ale teď nemám..
dochtor mojí rodinu zná takže to neomluví..:( -
-
ach a kde si byla vole? :D
-
-
ve sklepě kde asi :D ale kocour mně málem prozradil ..tak co kdo by se těšil na praxi ..když nemám oblečená a mám ho na odboráku ve skřini a netěšila bych se na nadávky :D
-
-
také pravda *15* *15* *15* *15* já dnes též nebyla přeci já jela do břeclavy po prášky babičce *5*
-
-
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
časáky
Zajímalo by mě, proč se časáky pořád naváží do Van!!! *8* Včera mi ten článek v Dívce stačil. Dělali z ní totální....
Někdy by mě zajímalo co by dělali ti redaktoři kdyby někdo psal to samé co píšou o Van apod, kdyby to psali někdo rovnou o těch redaktorech -
-
Re: časáky
jj přesně *8*
-
-
párty?
hele uděláme ted párty?Kdo tu je??at dá tohohle smajla *3* -
-
Re: párty?
tak asi nikdo *9* *9* -
-
Re: Re: párty?
no tak jste online plsssssssssssssssss *9* ssssssss *9* sssssss -
-
Re: Re: Re: párty?
*9* ehm.tak párty není no *9* -
-
Re: Re: Re: Re: párty?
Ahoj Kajushko..Nesmutni.. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: párty?
čauky..j už nesmutním ale smutnila *9* *14* *3*
-
-
-
-
-
-
ahoja
ahojky holky jak se máte? -
-
Re: ahoja
Čauky mám se dobře a ty? *4* -
-
Re: Re: ahoja
dobře mám newsy na blogísku vashley-mylove.blog.cz -
-
Re: Re: Re: ahoja
ok.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoja
Hele proč všici píšete Tisdile místo Tisdale divný.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoja
Jo?Ta naše je kráva..a ještě něco horšího...ona je totiž staromodní.. *9* -
já to taky nechápu já taky píšu Tisdale.. *4* *14* ..Acha..tak to naše je ukecaná.. *1* *1* -
Jůů *4* *14* se máte my končíme až ve ST a rozlučák máme povízu nějak tak..já nwm naše uča nám nic neříká kravka jedna *1* *3* -
Ahojky,
srry že jsem tu nebyla ale dnes jsme dostávaly vízo a byl rozlučák a my jsme zpívaly se třídou předškolou měla jsem trauma ale bylo to skvělýýý...konečně jsem vypadla ze školy ale budou mně děcka chybět a to moc *9* *14* *3* .Ale budeme mít srazík...takže suprový.. *4* *14*
I love Vashleynka *14* *4*
-
-
-
-
-
-
New BLOG !!!
Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... www.blends-shop.blog.cz
*14* *14* *14* *14*