-
tak palačinky jsem udělala :D héh *15*
-
-
a dobré? nespálilas je? *1* *15*
-
-
nedělej chutě sakra ..ty jsme měli myslím minulej tejden *4*
-
-
Mišo: ne dobré jsou ..nemohla jsem je spalit,když jsou pro celou rodinu ..by mně brácha nadal *15* *15* *15* *15*
-
-
Káji: ajo tak to já musela teď ..1.chutě ..2 . miluji palačinky :D
-
-
*15* *15* xD
-
ale taky bych si dala *15* *15*
-
-
-
-
-
-
..
Ondra jak tě plácl po prdeli haha dobře vy dva :D:D -
-
Re: ..
jo no svině xD
-
-
..
Novinky nejsou co jako vždy :D no ale včera jak jsem viděla ty candies fotky šílela jsem :D -
-
Re: ..
Já také moc...jí to slušelo..prostě kočka..miluji značku Candies..vždy tam to Nesse sluší..nevím jak to dělá.. -
-
Re: Re: ..
áno moje slova :-* -
-
Re: Re: Re: ..
jo
-
-
-
-
héj :D chceš něco říct ?? já došla domů ne?? a otvírám a brácha na mně vystříkne kečup luxus ne? takže celá od kečupů a hned koupát sem se šla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
lol mám záchvat !! *1* *1* *1* brácha je prase .. kečup je krámy *15*
-
-
*15* *15* *15* héj to si pamatuji jak v hodině jsme byly spoojeni ..
že prý: no víte kravička dodává mléko ale z mléka kluci mají něco bílého ..
z kečupu? krámy
a jak se rodí děti? když spojíte kečup z mlékem tak jsou krásné bílo červené děti *15* *15* *15* -
-
to bylo moc pro nás *1* *1* *1* *1* héj .. *15* *15*
-
-
to povídal Dominik ne :D
-
-
-
-
-
ráno tu jsem tak dobrou noc mojáááá
-
-
pááááááááá *14*
-
-
představ si že už za chvíli je škola *9*
-
-
nééééé *13* *11*
-
-
Nejsou v kurzu
Hele lidi já vám do toho nerada kecám, ale každej ví, že když skončilo HSM tak Vanessa, Ashley, Corbin, Zac atd. nejsou v kurzu. Dneska letí teenegry jako Selena Gomez, Demi Lovato nebo Maily Cyrus. To ví každej. Já osobně Hsm nesnášim, je to hrozná kravina. Kdybych Van, Asch atd. neznala z hsm tak by se mi možná trošku líbili ale takhle je mi z nich ze všech na zvracení.V hsm totiž ze sebe dělaj úplný blbce. -
-
Re: Nejsou v kurzu
ale tady nejde o HSM
-
-
strypterka
Ahoj Nessa prej bude hrat ve filmu strypterku. -
-
Re: strypterka
ahooj...a někde prej prostitutku -
-
Re: Re: strypterka
strypterka je prostitutka takze bude hrat sucker punch!!
-
-
-
BLOG
ahojky na mém blogu je soutěž o nejlepší celebritu.klidně hlásněte pro vanessu:www.h2ostacipridatvoduh2oh2 o.blog.cz -
!!!
holky..jak se vam libi saty co mela Nessynka na nejake akci Neutrogeny??.mooc ji to sluselo.. *14* *14* -
-
Re: !!!
mě se líbí horně mooooooc muuucQ -
-
Re: Re: !!!
taky mas rada Nessy??..ja ji milujuu..je uzasna.. *4* *4* -
-
Re: Re: Re: !!!
hele já už musím jít jdu ven tak ppppppppp večer tu možná budu tak páááááááááááá -
Re: Re: Re: !!!
já takyyyyyyyyy jenom sem tu tento víkend nebyla pač jsme u babičky na chatě takže sem tu nebyla a dneska sem pozorovala óčko a začal se mi líbit justin beiber oni tam pouštěli one time *14* boží pésničkaaa *14* *14*
-
-
-