Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikolesska

..

Čauky dneska nebudu přihlášená se mně nechce nemám dnes ani náladu *9* jsem včera byla u Marcela a došla tam jeho bejvalka spletla si byt kráva jedna a on mně to vysvětloval ale bojím se že se zase dají dohromady ach jo *9*
    • kajuska4

Re: ..

Čauky co?Klárushko to snad néé a kolikrát ti to vlastně udělal? *9*
      • nikolesska

Re: Re: ..

Ahojky Klárko *4* *14* ach jo a on ti to udělal jenom 1 ne?Tak mu dej ještě šancu *3*
        • nikolesska

Re: Re: Re: ..

Ach jo jj 1 ale nwm on se ještě na ní čuměl tak jako ona vypadá jako stars tak se dělal vždycky ach jo já ho miluji ale nwm jakto dopadne *9* a ani se na mně nic neptejte protože se mám blbě *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Počky už vím kterou myslíš tu blondýnu dlouhé vlasy jééé to je šlap** namyšlená jo tu znám ona chtěla přece mně přebrat Petra ne?Na stánku kr***jedna nenávidím jí *8*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

jj *15*
            • nikolesska

*9* tu mykinu bych ani nedala do ruky radši bych si musela vzít klacek nebo ták *15*
            • nikolesska

Srry už vím já jsem jak normálně nechápající *9*
            • kajuska4

Fůj přesně je to prase nadržen* *15* šak jak jela na kole bože a ukazovala na řidiče a ještě si odhodila mykinu a že holky nepodáte mně jí a my tobě?Takové šlapce a ona csss..husy *15* namyšlená *1*
            • nikolesska

Jak jsem ti říkala že jezdím k tetě to jsem ti přeci říkala *15*
            • kajuska4

Jakýho Dominika?To si mně neříkala *8* jj to si pamatuji seděla tam na stánku a uviděla Petra a furt si opravovala podprsí fůj když si na to vzpomenu *9* *1*
            • kajuska4

Ano je to ona *9* šak ona měla chodit na naší školu ale uff nejde stěhujou se *3* *9* ach jo já i nespala ikdyž mně poslal smsky na dobrou noc tak *9*
            • nikolesska

jj je to ona ach jo i můj bejvalý ex na ní furt civěl ach jo ale už s ním nejsem teď mám Dominika *4* *14*
  • hedviga7

=)

Tak som tu:) *4*
    • kajuska4

Re: =)

ok *4* a co si dělala jestli se mohu zeptat *7* *4*
      • hedviga7

Re: Re: =)

však som ti to písala že sem sa pozerala na Tv a ešte som išla so psom:) *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =)

Tak promiň *4* a co máš za psa jako rasu?Jak se jmenuje *4*
          • hedviga7

Re: Re: Re: Re: =)

nevadí .. jazvečík a Ronaldo ... sesternica ho tak pomenovala .. a máš ty nejaké zviera? Ja mám morča, mačku au tety kone:) *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =)

Aha *4*
            • hedviga7

sa máš ja chcem škrečka ale s ním sa nemôžeš maznať v posteli:D *1*
            • kajuska4

*4* my psa labradora Artuše,křečka,ryby *4*
  • radim-vanessa

pp

Mno zas valim paa..Miluju te i Vaness *14* *15*
    • kajuska4

Re: pp

Já tebe taky a budu..papa.. *14*
  • vanessah20

..

Promiň musím jít pouklízet myčku a tak měj se a k večeru bych tu měla bejt paaaa *14* *4*
    • kajuska4

Re: ..

paaaa *4* *14* *14*
  • klaruska44

bože

Normal Kájuš já už ty lidi neznám neznámá holka web about Ash napsala že ty a já kopírujeme na blogách jak máš blog Míši no není nějaká zvláštní trochu??Heehe tohle je na mně moc *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: bože

*15* *15* *15*
      • babyvanessa

Re: Re: bože

O co jde? *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: bože

Že nějaká holka nám říká že kopíruje na Ash blogu no tohle je na nás moc *1*
          • babyvanessa

Re: Re: Re: Re: bože

Aha, už chápu.. *15* Ta je blbá.. *15*
            • babyvanessa

Re: Re: Re: Re: Re: bože

*15* *4*
            • klaruska44

jj *15*
            • kajuska4

Ano to je *1* *3*
    • kajuska4

Re: bože

Hele nebere nějaká prášky??
      Beztak ano co??Proč ježiši já mám svoje stránky a ještě já jsem ti nějaké posílala jajjj *15* *1*
  • klaruska44

pp

Jdu se koukat na ordinaci ahoj *14*
    • kajuska4

Re: pp

pááá *14* *14* *14*
  • kajuska4

Vanessa:UŽÍVÁM SI!

Víme, jak se právě teď daří bývalé přítelkyni Zaca Efrona, co jí dělá radost a jaké má pracovní plány...
    "Doufám, že role ve sci-fi akčňáku Sucker Punch bude pro mne zásadní," svěřuje se Van s tím, že už by ráda ze sebe sundala nálepku teenagerovské hvězdy z filmů Muzikál ze střední: "Byla to skvělá práce a moc si jí vážím, ale je čas jít dál."

Právě kvůli minulosti nebylo pro Vanessu vůbec jednoduché roli získat: "Zvali mne na casting snad pětkrát a pořád si nebyli jistí, že dokážu něco víc, než jen zpívat a tančit." Naštěstí herečka filmaře nezklamala a ve filmu podala perfektní výkon: "Nejvíc se mi na té postavě líbí, že to není žádná panenka a párkrát dostane pořádných pár facek."

Natáčení Sucker Punch, stejně jako vztah se Zacem, už ale dávno skončily, a tak si teď Van může konečně pořádně odpočinout a užívat si svobodného života: "Chodím na různé party, bavím se, jezdím na výlety s kámošema. Nikdy jsem si život tolik neužívala, jako teď."

A Zac ti neschází? "Myslím na něj, ale vrátit bych se k němu už nechtěla. Mám se teď opravdu báječně. Jsem spokojená tak, jak to je teď!"
    • klaruska44

Re: Vanessa:UŽÍVÁM SI!

Omg blbé bravo *9* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Vanessa:UŽÍVÁM SI!

jj *9*
  • kajuska4

ok

O mně a o Matějovi,ví celý Mikulov *4*
    • klaruska44

Re: ok

Jo já vím,už se mně dnes ptalo tolik lidi:
      Kája chodí s Matějem Tobiášem a i Petr myslím bráchu ten o tom ví též mno omg bolí mně hlava *15*
      • kajuska4

Re: Re: ok

ááá *15* *15*
  • klaruska44
    Krásně Vanessa fotí :)
    http://www.imagebam.com/image/02d37f169579322 ta oblohá *3*
    • kajuska4
      přesně ale jak vidím její soukromé fotky , tak vždy dokonalost lepší než od paparazzů ... protože tady jde vidět , že se Van umí fotit . *14*
      • klaruska44
        jj *14* *14*
  • klaruska44

:D

Omg..co budeš dnes dělat??..
    • kajuska4

Re: :D

V 1hodinu jedeme se podívat na tetu jak hraje vollejbal a pak dojedeme domů budu tu a kolem 5-6 jedeme na ty narozky však to už aji dojedeš :D
      • klaruska44

Re: Re: :D

Ok..to já nevím co budu dělat do těch 5 hodin hehe :) :D rodiče chcou jet domů ale já asi ne uvidím :)
        • kajuska4

Re: Re: Re: :D

záleží na vás :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit