-
..
Čauky dneska nebudu přihlášená se mně nechce nemám dnes ani náladu *9* jsem včera byla u Marcela a došla tam jeho bejvalka spletla si byt kráva jedna a on mně to vysvětloval ale bojím se že se zase dají dohromady ach jo *9* -
-
Re: ..
Čauky co?Klárushko to snad néé a kolikrát ti to vlastně udělal? *9* -
-
Re: Re: ..
Ahojky Klárko *4* *14* ach jo a on ti to udělal jenom 1 ne?Tak mu dej ještě šancu *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Ach jo jj 1 ale nwm on se ještě na ní čuměl tak jako ona vypadá jako stars tak se dělal vždycky ach jo já ho miluji ale nwm jakto dopadne *9* a ani se na mně nic neptejte protože se mám blbě *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Počky už vím kterou myslíš tu blondýnu dlouhé vlasy jééé to je šlap** namyšlená jo tu znám ona chtěla přece mně přebrat Petra ne?Na stánku kr***jedna nenávidím jí *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jj *15* -
*9* tu mykinu bych ani nedala do ruky radši bych si musela vzít klacek nebo ták *15* -
Srry už vím já jsem jak normálně nechápající *9* -
Fůj přesně je to prase nadržen* *15* šak jak jela na kole bože a ukazovala na řidiče a ještě si odhodila mykinu a že holky nepodáte mně jí a my tobě?Takové šlapce a ona csss..husy *15* namyšlená *1* -
Jak jsem ti říkala že jezdím k tetě to jsem ti přeci říkala *15* -
Jakýho Dominika?To si mně neříkala *8* jj to si pamatuji seděla tam na stánku a uviděla Petra a furt si opravovala podprsí fůj když si na to vzpomenu *9* *1* -
Ano je to ona *9* šak ona měla chodit na naší školu ale uff nejde stěhujou se *3* *9* ach jo já i nespala ikdyž mně poslal smsky na dobrou noc tak *9* -
jj je to ona ach jo i můj bejvalý ex na ní furt civěl ach jo ale už s ním nejsem teď mám Dominika *4* *14*
-
-
-
-
-
-
=)
Tak som tu:) *4* -
-
Re: =)
ok *4* a co si dělala jestli se mohu zeptat *7* *4* -
-
Re: Re: =)
však som ti to písala že sem sa pozerala na Tv a ešte som išla so psom:) *1* -
-
Re: Re: Re: =)
Tak promiň *4* a co máš za psa jako rasu?Jak se jmenuje *4* -
-
Re: Re: Re: Re: =)
nevadí .. jazvečík a Ronaldo ... sesternica ho tak pomenovala .. a máš ty nejaké zviera? Ja mám morča, mačku au tety kone:) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =)
Aha *4* -
sa máš ja chcem škrečka ale s ním sa nemôžeš maznať v posteli:D *1* -
*4* my psa labradora Artuše,křečka,ryby *4*
-
-
-
-
-
-
pp
Mno zas valim paa..Miluju te i Vaness *14* *15* -
-
Re: pp
Já tebe taky a budu..papa.. *14*
-
-
..
Promiň musím jít pouklízet myčku a tak měj se a k večeru bych tu měla bejt paaaa *14* *4* -
-
Re: ..
paaaa *4* *14* *14*
-
-
bože
Normal Kájuš já už ty lidi neznám neznámá holka web about Ash napsala že ty a já kopírujeme na blogách jak máš blog Míši no není nějaká zvláštní trochu??Heehe tohle je na mně moc *15* *15* *15* -
-
Re: bože
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: bože
O co jde? *3* -
-
Re: Re: Re: bože
Že nějaká holka nám říká že kopíruje na Ash blogu no tohle je na nás moc *1* -
-
Re: Re: Re: Re: bože
Aha, už chápu.. *15* Ta je blbá.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bože
*15* *4* -
jj *15* -
Ano to je *1* *3*
-
-
-
-
-
Re: bože
Hele nebere nějaká prášky??
Beztak ano co??Proč ježiši já mám svoje stránky a ještě já jsem ti nějaké posílala jajjj *15* *1*
-
-
pp
Jdu se koukat na ordinaci ahoj *14* -
-
Re: pp
pááá *14* *14* *14*
-
-
Vanessa:UŽÍVÁM SI!
Víme, jak se právě teď daří bývalé přítelkyni Zaca Efrona, co jí dělá radost a jaké má pracovní plány...
"Doufám, že role ve sci-fi akčňáku Sucker Punch bude pro mne zásadní," svěřuje se Van s tím, že už by ráda ze sebe sundala nálepku teenagerovské hvězdy z filmů Muzikál ze střední: "Byla to skvělá práce a moc si jí vážím, ale je čas jít dál."
Právě kvůli minulosti nebylo pro Vanessu vůbec jednoduché roli získat: "Zvali mne na casting snad pětkrát a pořád si nebyli jistí, že dokážu něco víc, než jen zpívat a tančit." Naštěstí herečka filmaře nezklamala a ve filmu podala perfektní výkon: "Nejvíc se mi na té postavě líbí, že to není žádná panenka a párkrát dostane pořádných pár facek."
Natáčení Sucker Punch, stejně jako vztah se Zacem, už ale dávno skončily, a tak si teď Van může konečně pořádně odpočinout a užívat si svobodného života: "Chodím na různé party, bavím se, jezdím na výlety s kámošema. Nikdy jsem si život tolik neužívala, jako teď."
A Zac ti neschází? "Myslím na něj, ale vrátit bych se k němu už nechtěla. Mám se teď opravdu báječně. Jsem spokojená tak, jak to je teď!" -
-
Re: Vanessa:UŽÍVÁM SI!
Omg blbé bravo *9* *14* *14* -
-
Re: Re: Vanessa:UŽÍVÁM SI!
jj *9*
-
-
-
ok
O mně a o Matějovi,ví celý Mikulov *4* -
-
Re: ok
Jo já vím,už se mně dnes ptalo tolik lidi:
Kája chodí s Matějem Tobiášem a i Petr myslím bráchu ten o tom ví též mno omg bolí mně hlava *15* -
-
Re: Re: ok
ááá *15* *15*
-
-
-
Krásně Vanessa fotí :)
http://www.imagebam.com/image/02d37f169579322 ta oblohá *3* -
-
přesně ale jak vidím její soukromé fotky , tak vždy dokonalost lepší než od paparazzů ... protože tady jde vidět , že se Van umí fotit . *14*
-
-
jj *14* *14*
-
-
-
:D
Omg..co budeš dnes dělat??.. -
-
Re: :D
V 1hodinu jedeme se podívat na tetu jak hraje vollejbal a pak dojedeme domů budu tu a kolem 5-6 jedeme na ty narozky však to už aji dojedeš :D -
-
Re: Re: :D
Ok..to já nevím co budu dělat do těch 5 hodin hehe :) :D rodiče chcou jet domů ale já asi ne uvidím :) -
-
Re: Re: Re: :D
záleží na vás :)
-
-
-