Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :(

ach jo..Nessy předbehla Marta Jandová.. *4*
    • klaajinka

Re: :(

to je škoda..vanesska je nejlepšíí *14* *9*
  • vaness15

Vanessa

Ahojte už dho som tu nič nepiasla a to preto lebo som sa nemohla dostať na PC ale teraz som tu a chcem vas informovať že som čitala že Vanesska zarobi ročne 35 000000 to je supe však?Vanesska je super
    • cmuk-vanesska-cmuk

Re: Vanessa

WoW! aKo mAm VaS vOlAť??? *14*
      • kajuska4

Re: Re: Vanessa

Twe....to je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* *3* *3*
  • čáu

ahoooj lidiškyyyy! je tu někdo?? *7*

I LOVE MOJE (TEDA NAŠE *15* ) SLUNÍŠKO VANESSKAAAAA SO SO SO SOOOOOOOOO MUCH!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: čáu

ahoojky ja jsem tu..ale jen na chvilku ptz se musim jit ucit *9* *9*

I love Nessynka..Naše slunííííčkoo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: čáu

cauky ja jsem tu chvilku hej sla jsem do rosmannu a tam byl parfem cichla jsem si a ta vuneeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* a kukla na cenu a mysxlim od 500 do 750 nejak tak stala nwm presne ja si ju preju na narozky za mesic a pul je mam takzeeeeee ju dostanuuuuuuuu *14* *14* *14* *14*
  • :))))))))

Ahojky holky,prominte ze jsem tu asi 2 dny nebyla,ale nešel nám net,ale už by mel jít,už to máme spravený *3* ..Jináč..I LOVE NESSSYNKAAAAAA NAŠE SLUNÍŠKOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • princess_lucinkaa

Re: :))))))))

Ahoj už sem tady taky holky *3* I LOVE NESSY *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: :))))))))

jj to newadííí

I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      Holky já dneska tu večer nebudu jedu hlídat sestřenicu *3*
      • Re: Re: :))))))))

jj okay *4* ,me se dneska zdálo o Nessynce,takže jsem se vyspinkala do růžova *1* *14* *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :))))))))

mě se taky zdálo o Nesssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :))))))))

Ta co tady byla nessy_hudgens20 tak ona říkala že ty co se ted ukázaly ty fotky takže je to prej fotomontaž že se Nessy fotila s věcma a oni jí to nějak přes kompl sundali ty hadry *16* *16* *16* jsou to blbci žheeeeeeeee *16* a ona říkala přes vzkazy já jsem jí posílala ty nahé fotky Pizdalky a ona říkala že to není fotomontaž že je to prawda že jsou nové takže ty vedle tomu nevěříjou
            • nessynushka

Re: Re: Re: Re: Re: :))))))))

jjjjjjjjj jsou to dementi *16* *16* *16* *16* co si to dovolujou *10* *10*
          • nessynushka

Re: Re: Re: Re: :))))))))

Teda me se spíš zdálo o Zanesse,ale moc pekný to nebylo,ale stejne se mi zdálo o Nessy a to je to hlavní *14*
            • nessynushka

takovej malej harant jééééé..ty jo,já mám deti ráda,ale třeba ty malý třeťáky z béčka bych střílela..to jsou haranti který kolem tebe projdou a reknou ti takový veci ze by to dohromady nedal ani deváťák *1* ..
            • kajuska4

lol *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • nessynushka

My jsme dneska meli prirodak a pak jsme meli se stejnou ucitelkou co mame na pr pracovni cinnosti ale ona musela k doktorovi,tak nas dala k nultakum a my jsme sli pak na obed a ty nultaci taky..A ted si ke me,dvoum kamoskam a macikovi77 prised takovej malej nultak Tibor a on rekl ze se mu vsechny libime,a pak ktera se mu libi nejvic tak ukazal na me a pak mi rek ze me milujeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ..rikam chlapecku,ja jsem o 7 let starsi nez ty *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

jj radšii jj
            • nessynushka

jj nikdy nikdy nikdy nikdy niky nikdy..zmenime tema jo? *3*
            • kajuska4

ou *9* *9* *9* to se nikdy nesmííí stááát *9* *9* *13* *9* *9* *9*
            • nessynushka

to se nikdy nesmi stat,ešte ze to byl jen sen
            • nessynushka

víš,ten první sen o nesse byl hroznej..ja to tu snad ani nechci psat jelikoz je to hrozny..ale ja to sem napisu..me se zdalo jak ctu noviny a tam byla Zanessa a tam se psalo ze..Nessynka potratila..Ja jsem u toho hroooozne brecela a pak jsem se probudila..Ja vim hrozny *9* *9* *9* *9* *9* ..
  • kajuska4

kámoška

A ta holka je černovlasá jako Nessy a jako ty *3* *3* Hej poč nejsi na icq?Prosímmmm pojd na icqqq plssssssssssssssssssssssssssssssss *3* sssssss *3* sssssss *3* ssssss *3* ssss budeme kecat o NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ti pošlu její fotku na mail ju??Až budeš na icq *3*
    • kajuska4

Re: kámoška

jj tak ju pošli na icq email je blbej to bude blbnout *3* *3* *3*
  • ip

u
  • nové paparazzi fotky

ahoj nessynky! mám na mém blogu nové paparazzi tak se kouknite! (poprvé se mi to podařilo dát na blog dřív než oh-missvanesa *1* ) tady je: http://vanessa-hudgens432.blog.cz/ - kdyžtak si vymažte mezery jestli tam nějáké budou.... *3*
    • miss.mileynka

Re: nové paparazzi fotky

Pekné paparazzi a blog..!!! *3*
      • Re: Re: nové paparazzi fotky

Jj..Pěkný blog *3* a ty fotky? Úžasný.. *14*
  • :D

Šáááááu *1* o čem si budem povídat Nessynky *14* ?Už aby byl weekEND co? *4*
    • kajuska4

Re: :D

Ahojík o Nessynce *14* *14* jj přesně už aby byl vííkend *1*
  • vanessavk

Chodte všeci do prdele(okrem nessyniek) lebo to poviem MIROVI vy trapáci

Hey prestante vy debilni reperi ktorích zo svojho srdca nenavídím najradčej by som 50 centa hodila do potoka:D
    • pani-rapperka

Re: Chodte všeci do prdele(okrem nessyniek) lebo to poviem MIROVI vy trapáci

háááh...dyskuze je veřejna a ty stim nic neudělaš *4* a když je veřejna tak to znamena že si sem muže chodit kdo chce...a ja tady pišu svoje nazory ..ty nemaš pravo mi to zakazovat *15*
    • kajuska4

Re: Chodte všeci do prdele(okrem nessyniek) lebo to poviem MIROVI vy trapáci

já taky všecky rapéry *15* do potoka nebo do wecka bych hodila *15*
      • Re: Re: Chodte všeci do prdele(okrem nessyniek) lebo to poviem MIROVI vy trapáci

já bych je neházela do potoka... ale rovnou DO PRDELE *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • kajuska4

pp

PP Nessynky musím budu tu ráno

WE LOVE YOU NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYYYYYYY *14* Y
    • nessynka-selinka

Re: pp

jj já jdu taky,pp I LOVE NESS AND SEL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit