-
jestli tu nebudu tak mě nepište :)
Ahojík nessynky že si budu dlouho odhlášená tak protože letím s tetou do ameriky a prosím nemyslete že se vytahuju papa *1* *1* *1* -
-
Re: jestli tu nebudu tak mě nepište :)
ty už jako jedeš *15* ???Takk pp *3* -
-
Re: Re: jestli tu nebudu tak mě nepište :)
vlastně celo tu dobu jsem ti psala z letadla *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: jestli tu nebudu tak mě nepište :)
haha....sis ze mě dělalas akorát prdel *15* ted říkáš že se nikam neletí a ted si říkala že letíš v letadle *15* jako nic proti ale nevěřím tI *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jestli tu nebudu tak mě nepište :)
srry *9* *9* já to tak nemyslela *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: jestli tu nebudu tak mě nepište :)
tak tu zkysnu cellou dobu protože se nikam neletí aspon že vás tu mám portože si můžu s někým poívdat
I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Krásny shoot ! Krajší som nevidela !
Teraz som si pozerala stránku oh-missvanesa.blog.cz a tam je krásny photoshoot *14* je prenádherný ak neviete ktorý to je tak ten čo má na fotke vananneh je prenádherný *14* -
wow měla perfektní outfit *14*
-
-
diť říkám zlato *14*
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
-
-
kajush
kajush kdyby si něco psala tak neodepíšu hned musim jít dodělat blog(vanessiiik.blog.cz) celej sem ho zrušila a znova zložila už sem tam měla bordel *3* -
-
Re: kajush
Aha..jjj jasnýý *1* *3* *3*
-
-
tý jo
Nessynky já tu nebyla hodně dlouho co??´Prominte ale škola je promamku důležitější ale promě je důležitější Nessyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
MILUJUU TĚ NESSYNKO MOC *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
Ahojky holky,pokud máte blog tak se dyštak jukněte na ten odkaz co je v titulku,jedná se o nejhezčí fotku..Pokud máte nějakou fotku na které se Vám Vanessa mega líbí,tak se zapište a s tou fotkou hrajte o ceny *3*
Je to něco jako SONB *3* -
-
Re: http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
čauky skusím to:D *15* -
-
Re: Re: http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
děkuju *3* *14*
Máš ale z těch fotek co vybírat,Vanessa je má všechny krásné *14* *1*
Pokud si teda chceš tam dát nějakou s Van *3* -
-
Re: Re: Re: http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
já jsem tam dala *14* odkaz *3* -
-
Re: Re: Re: Re: http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
jj okay,mě se seká komp tak se kouknu až zítra jo?ještě jednou díky *3*
já už jdu,nemá to totiž cenu když se ten komp seká ppa *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: http://miss-vanessa-h.blog.cz/1003/ sonf
jj tak jj pp *4*
-
-
-
-
-
-
VASHLEYYY
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: VASHLEYYY
*14* *14* *14* yeah *14* -
-
Re: Re: VASHLEYYY
VASHLEYNKY MÁME 18000 *4* *4* *14* *14* *14* JUPÍÍÍÍÍ *3* ÍÍÍÍÍÍ *3* ÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *4* Í -
-
Re: Re: Re: VASHLEYYY
Nic proti,proti vám a ani Ashley, ale ,,Nessynky" bylo lepší.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: VASHLEYYY
Jé ahojík Zuzi *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: VASHLEYYY
Ne, nejsem.. *1* *4* ALe jen mě zajímal ten názor.. *4* *3* -
No...tak tohle bych nechtěla je to divnýý já ani moc děcko jako nechu nwm možná až v 50 :D:D chcu si užívat života=) a proč ty si těhotná?=oo *7* *1* -
Jj.. *4* Kajushko..Řekni popravdě, co si myslíš o holkách, který mají dítě už v 16-17 letech? *3* -
super *4* -
Já si taky píšu s tebou a psala jsem si ještě s mym klukem a ptala jsem se ho, jestli jako zná Vanessu Hudgens a on prý že jo..A že HsM neni špatný, takže jsem ráda.. *4* -
jj mě to taky mrzí *9* *9* a copak děláš??...Já si píšu s tebou,kukám na telku *4* -
Docela dobrý.. *4*
Jen mě mrzí, že Anetka chce odejít.. *9* -
jak je *7* *4* *4* U mě dobrý *3* -
Ahojky Kajushko.. *4*
-
-
-
-
-
-
facebook
já už na něj nechodím je to pi.....a -
-
Re: facebook
Přesně Anetko máš ůplnou prawdu prawdoucí já si ho jdu teďkom smazat *3* -
-
Re: Re: facebook
tak bych si přála aby ho zrušily -
-
Re: Re: Re: facebook
hotovo *3*
-
-
-
-
Ahojky zlatínkaaa... :-*
Áááááááááá... zabíte někdo naší třdu ... tvl jakoby nestačilo že sem kvůli těm kokotům v podmínce ředitelský dudky ... *1* *1* *1* *1* dneska prozměnu rozbily umyvadlo total na cimprcampr ... já je asi fakt zabijuuu ... *1* *1* *1* Hmmm... tak co výzooo lidičky??? *1* *1* *1* -
-
Re: Ahojky zlatínkaaa... :-*
Čauky Míšulko..jejky..my máme vízo až ve ST..teď se nudíme jak kokoti ve tříděěěěě áá *9* *4* -
-
Re: Re: Ahojky zlatínkaaa... :-*
My máme taky až ve středu a sedíme ve škole a nudíme se jak kokoti xDD Takže sme dneska rozbily to umyvadlooo... xDD Mno ale já se neptala jak dopadlo já se ptala jak strašný asi bude... *1* *1* *1* U mě HOROR A MASAKR JAKO VŽDY *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ahojky zlatínkaaa... :-*
*1* My se taky nudíme...někteří hrají flašku..nebo poslouchají nebo lítáme pochodbě a už nic jinak nudaaaa áá... *15* *4* *9* *15*
-
-
Re: Re: Ahojky zlatínkaaa... :-*
Vany má new shoot...jak je s těma koťátkama akorát je jich víf zatím budou v tom magazíně a pak normálně má to stejný jako Tizz *4* *14* že to prvně dali do magazínu a pak normálně jupíí *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky zlatínkaaa... :-*
Supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé
-
-
-
-
.
Mně se od Ash líbí acting out-nejfíc tu poslouchám od rána do večera:D, It's Alright, It's OK,crank it up,Overrated,Delete you a jinač pak ostatní *14* *14* *14* -
-
Re: .
Tooo mě se líbí ... It's Alright It's OK, Crank It Up, We'll Be Together, What If, Goin' Crazy, He said She Said, Not Like That .... jinak všecky ale tyhle můžu poslouchat pořád ... *1*
A od Nessynky ... Say OK, Sneakernight, Come Back To Me, Let's Go a Paper Cut *14* *14* *14* *14* Jinak všecky sou bestový *14* *14* -
-
Re: Re: .
od Nessynky poslouchám všechny, ale nejvíc se mi líbí Sneakernight, Identified, Say OK, Amazed, Hook It Up, Gotta Go My Own Way, Come Back to Me a Vulnerable *4* *14* -
-
Re: Re: Re: .
od Vany nemůžu říct jakou nejfíc protože poslouchám všechny *14* kokokokoko *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Joooo Teďka poslouchám kokokokokokokokokokokokokoko *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
jj to je Vashleynka best friends *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nooo cooo ona je to faktiš bestová písnička *14* -
*1* *1*
-
-
-
-
Re: Re: .
*4* *14* -
-
Re: Re: Re: .
Ted jsem si i oblíbila od Ash Hot Mess *14* *14* jinač všechny od Vashleynky *14* *14* *14* *14* -
-
Hot Mess je fakt dobrá písnička *4* *14* *14* -
-
přesně *15* asi jo mně hrabe:D já jsem se doté písničky asi zamilovala *14* dokonce si jí i stahuji *14* -
*15* *15* *15* *15* Kajuš že tys pila vodku s Míšou ... *15* *15* -
Jj *4* *14* nejlepší je na té písničce oh...oh.. *1* *1* *3* -
Jooo ta je skvělááá *14* *14* *14*
-
-
Já miluju od Nessynky když zpívá Párty na měsíci tu písničku tak jak je na začátku Ko Ko Ko Ko Ko Ko Ko.... *1* *1* *1* tak z toho mi vždycky hrabee... *1* *1* *1*
-
-
-
-