-
nehty!!
Jaké máš teď nehty?? *14*
Já vůbec nevím jaké si mám dát *14* -
-
Re: nehty!!
Já mám modré *1* *1* -
-
Re: Re: nehty!!
Tak já si jdu nějaké udělat podle na netu *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nehty!!
Včera jsem měla barevné a dnes černééé si jdu udělat a zítra nějaké fajné taky *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nehty!!
ok *1* *1* *14*
-
-
-
-
-
♥
Slušelo jí to na těch všech fotek.. -
-
Re: ♥
*14* *14* -
-
Re: Re: ♥
Radimku pravda.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
joo *14* *14*
-
-
-
-
hmmm..
Bože ani v té tv nic není! -
-
Re: hmmm..
proto si stahuji filmy..xD -
-
Re: Re: hmmm..
Njn :D já už ale v pc mám dost plno..ale ještě štěstí mám já svůj a brácha svůj protože kdybych měla bráchův pc tak jsem v prd mám tam hry a to bych tu ani nebyla ;) -
-
Re: Re: Re: hmmm..
U mně je to stejné heh :D ;) bože my hledáme kabelu na ten pobyt mamka mně dala takou HROZNOU!a teď se podívala pod moji postel a najdeme takou fajnou sakra!:D to je u nás normal najdeme vše pozdě vždy :D -
-
Re: Re: Re: Re: hmmm..
ach jn...já mám takovou černo růžovou moju :) brácha mně nechtěl půjčit tak jsem si vzala tu moji starší heh :) a je furt dobrá.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmm..
tak to jo :) :D
-
-
-
-
-
-
ten film The Frozen Ground vypadá zatím dobře :)
-
-
přesně ;)
-
-
..
To nebalí ani KAŇOVKU:DDDD -
-
Re: ..
Haha taku smraďošku že bydlela s psíma hovnama v domě no to vůbec :D to se i těm klukům divím..ona jde s těma její botama a myslí si že je ŽENA SVĚTA 2011 hahaaaaaaaaaaa -
-
Re: Re: ..
lollll to si řekla dobře
-
-
-
dojdu večer :P zatím *14*
-
-
páááá *14* *14* *14*
-
-
ahoooj *14* *14* dneska jsem udělala řidičák *4* jsem tak šťastná *15* *1*
-
-
ahojky
ach gratuluji ti <3 mocká *14* chci už také :-) závidím tobě i Kláruš *14* -
-
ahoj gratuluji i já už mám od včerejška akorát jsem nestíhala psát :( měla jsem toho moc jela jsem dom (KÁJIKU JSEM UŽ DOMA V MIKULOVĚ) akorát jsem brečela kvůli Tadeáškovi ale říkal že dojedé ale jak jsem dojela sousedi že kde si byla i Pavel a všici se ptaly normalka šla jsem i na náměstí si koupit ledové kafé a dom *15* *15*
-
-
a taky moc gratuluji *4*
-
-
není zač a děkuji
-
-
děkuju *14*
-
Také ti gratuluji :) *14* a pozdravuj v Mikulově.Já tam nebyla dva týdny už bulím! *13* Jenže začíná škola ve čt a mám toho moc *9*
-
-
já vím znám :(
-
-
-
neboj, taky se dockas *4* a dekuju *14*
-
-
nz..kdybych byla v Usa tak ho už mám *2* *14* *1*
-
-
*15* *15*
-
to je fakt :D
-
-
-
-
-
hello
hello ma name is jerry to to je nej holka *14* *14* -
...
VÍTE jak tady někdo píše že je mrcha a někdo nATO odpovídá.,,jak to můžeš vědět když ji neznáš´´ tak jak ten muže vědět že je supéér ??!!trochu ujetý ne?§!jo a mimochodem je to p*ča *15* *15* -
-
high school musical
hello.ister gwe" -
Re: ...
jo a vis treba to ze si taky pica??..kdyz vis ze je ona tak jak muzes vedet ze ty nejsi??..tak to bych rada od tebe pochopila..
-
-
Krása!:]
AhoOj!Tak já sem si v pátek obědnávala Black Star od Avril a už mi přišla:] Voní nádherně!:] FAKT!!:] -
-
Re: Krása!:]
jujky *1*
-