-
..
Přesně ta mykina by stejnak smrděla *1* ale ona jak se stavila a už otvírala my s Marcelem co to je?A otevřeli jsme a ona hey co tady děláte to je můj byt a Marcel po..ddíívej se na číslo jsi špatně a ona aha Marcelku můj a já csss Marcel je můj a nee tvůj a ona css a ještě s tou prdelou krouťela po schodech fůj *9* -
-
Re: ..
ježiši *9* -
-
Re: Re: ..
Ta je už fakt blbá *1* -
-
Re: Re: Re: ..
jj *1*
-
-
-
Re: ..
Blééé *9* ještě že jsem jí neviděla o prázkách no vlastně jenom v obchodě byla tam se svým bráchou a že prosím máte startky?A ona kolik vám je?A ona že ehm 19 a ona tak občanku a jí je myslím 17 nebo ták ne nwm a jakto řekla namyšleně *15*
-
-
......
a kde jste byli na dovolené?? *4* *14* -
-
Re: ......
V Jižních Čechách.. *4*
Jinak pak jsem byla u kámošky v Jihlavě, pak jsem byla 3 dny v Brně u strejdy a pak na výletě ve Vyškově a pak na dva dny v Ostravě..Mamka tam byla týden s bráchou.. *1* Ty jo, ještě že se vrátili, já už bych tam bydlet nechtěla..Prý Vašek..,,Opravdu necheš do Ostravy? *9* *9* " Debil.. *1* a kde jsi byla ty? *4* -
-
Re: Re: ......
já jsem byla týden v Itálii,bylo to tam fakt super,poznala jsem tam tanečníka a ten uměl kroky jako Jackson *15* *15* *15* jsem z něho nemohla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ......
Fakt? Ty jo.. *15* Taky bych chtěla vidět.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ......
ty jo a objevily se další fotky Zanessy z dovolené *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
jjj *4* *14* -
dobře *4* zatím *4* -
Taky jsem je viděla..Jsou opravdu nádherné.. *4* *14* Já vás na za chvilku na chvilku opustím *1* Pak příjdu.. *4* -
jo ty myslím *15* jsem trochu opožděná protože sem nechodím každý den *15* *15* -
Aké?Jestli myslíš na Kayku tak ty jsem viděla *4* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: ......
chtěla jsem tančit ale jak jsem ho viděla tak jsem na něj jen zírala *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: ......
*1* *1*
-
-
-
Re: ......
V Řecku a ty? *3*
-
-
to o tobě dole na profilu *15* *15* *15* *15* nemohu z tebe kočko :D
-
-
*15* *1* *1* *1*
-
-
i tvoje :D
-
-
tak dík :D
-
-
-
-
...
I love you Nessynko moja mocká jsi nejlepší *14* *14* -
-
Re: ...
Já jí též miluji *14*
-
-
hehe
A co brácha..?.. *3* -
-
Re: hehe
Je venku..a co tvůj? *3* -
-
Re: Re: hehe
*1* zase Petr je furt venku šílenec v také zimě..magorek.. *15* můj tu předchvíli byl a byl i na netu tak proto jsem nějak neodepisovala a čistila jsem křečkovi a dáváme tu ryby.. *3* -
-
Re: Re: Re: hehe
Ok.. *15* nevadí..však v pohodě...máte to tam ták pěkný..fakt luxus vila..ááách lepší než v Mikecu..fakt nádherný ty máš mega obrovský pokoj...můžeš tam mít plakátů kolik chceš..wow.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hehe
Ano jsem spokojená víc...normálně jela jsem autobusem a jel semnu kámoš ze třídy a jel s tak krásným klukem..fakt sexy prdel měl.. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hehe
Beru *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: hehe
Áá...se máš..pak mně ho někdy ukážeš.. *14* *1* *3*
-
-
-
-
-
-
...
Ahojky *4* -
-
Re: ...
Jé ahojík poklade..jak se máš? *14* -
-
Re: Re: ...
Zlatko dobře ty?? *14* -
-
Re: Re: Re: ...
tky *14*
-
-
-
-
otázka
Míši ty se nebavíš s Klárush víš jí to mrzí.. *9* že vždy sem napíše ty se odhlásíš.. *9* -
-
Re: otázka
Aha..neodpovídá tak mno asi nic.. *9*
-
-
Yes..
Yes...♥
Povedlo se, jedna holka mi napsala že Ness má radši a že si ji přidá :) Tak sem jí napsala jestli nemá ráda Ash aspoň trošičku *3* *14* *14* *3* -
-
Re: Yes..
Super.. *14* ..a jaká?.. *14* -
-
Re: Re: Yes..
musette-saint-clair -
-
Re: Re: Re: Yes..
Wow..jsem ráda.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Yes..
Já taky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yes..
Wow.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Yes..
Super, napsala že se přidá i k Ash
-
-
-
-
-
-
jj
Jaj já dala 2 tohle jsme dnes viděli..
http://www.zkouknito.cz/ video_69023_lesni-duch-chata-smrti *9* nikdo nepřežil *9* -
-
Re: jj
Twe...ted uz se fakt bojim ja neusnu mami..zeno kajo pomoc mi *15* -
-
Re: Re: jj
*15* *15* *15* -
Re: Re: jj
Ano lásko pomůžu ráda *15* akorát že já se bojím více *15*
-
-
-
....
ahojky..chci se vám jen omluvit že tu teď nechodím ale je mooc učení teď před vysvědčením *9* *9* pak přísahám že tu budu chodit..miluju vás *14*
I love Vanesska *14* *14* -
-
Re: ....
Ahojík ty si nám tak chyběla zlatíčko já vím já to chápu *14* Miluji tě taky *14*
-