-
vany
JA tu chodim a vždy budem *14* *14* lebo Vany je naaaj -
:)
Vanessu mam hrozne rada..pride mi takova ze si udrzela svoje ja..:)hraje fakt dobre, a zpivat taky fakt umi...:)neska sem shlihla poprvy HSM 3..fakt krasnej dil...mohl by bejt este ctvrtej, zajimalo by me jak to Troy a Gabriella zvladnou..:)sice od sebe nebudou tak daleko, ale stejne....:)jesli nekdo neco o dalsim dilu vi, tak mi napiste na maila..diky..:)jo a nevirte jak to maj se Zacem?:)ja vim jen posledni novinku ze se zasnoubili..:)nevim kde se sem na tendle server zase dostanu tak na ten mail..:)I Love Vanessa and Zac:) -
pěkné fotky Vany a Ash..
U Ness škoda té kvality a u Ash pěkné :) *14* -
-
přesně moje řeč *14* *14*
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
-
-
a.verunka
a.verunka sa pridala kua shley *16* *16* *8* *8* -
-
Re: a.verunka
juj a.verunko sorry
-
-
no hurá
no teda doufejme že už je to omrzelo...a to na dost dlouho.. *1* -
-
Re: no hurá
kéž by *15*
-
-
Klaudia je tu!
Juchu Klaudia je tu! Tešíla som sa ňa nu prideme o 5 min. *3* buddeme na jej profile *3* -
-
Re: Klaudia je tu!
Jojo dobře, *3*
-
-
kajuska
Ajoj kajush jak je?U mě blbýý protože jsem nemocnáá týý jo já jsem to chytla odségry *9* *9* *9* já ju zabijuuuuuuuuu *9* *15* -
-
Re: kajuska
Taky blbý ja jsem to chytla od spoluzacky ona sedi za mnou a jak na me mluvi kasle a smrkaa no a uz jsem to chytlaa hruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* hej chtela by sis ted srazik dat? *7* -
-
Re: Re: kajuska
teda* -
-
Re: Re: Re: kajuska
Aha.mno..Já nwm co by jsme dělali venku *7* *7* Brno je velkééééééééééé *15* jo to chcu ti řííct já jsem byla v hračkárně nakupovat dárky pro sestřenky a tam byla deka HSM *14* *14* *14* *14* já jsem uplně bláznila potom tam měli na svačinu ale tu deku si určo přeju babička říkala že já se jdu projít a já že jj běž běž a kámoška ju viděla v tééé hračkárněěě *15* takže možnáá mě to koupila možna nn *15* *15* I LOVE NESSYNEŠŠŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* *14* *14* *14* ZLAQTKO *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kajuska
Ja vim co by jsme delali kecali o NESSY NAKUPOVALI VSECHNO CO MA NESSY NO POSTE TO JE JEDNO ZE JE BRNO VELKE *15* wow..tu deku bych taky chtela a nebyla to takovahle svacina?http://www.krater.cz/shop/obr.asp?id=kd/lampicky/sada2-big.jpg *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kajuska
aha *15* .takze mame teho fakt hodne spolecneho *15* jj indetified a vyrobila jsem si CD dala jsem obrazky Nessy dopredu a dala na CD ty pisnicky ostatni.
I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
on sorry už ani nwm co píšu *15* -
to stejný jak ty *15* mám tam tatu vlastního moje máma se rozvedla s mým tátou a on má noveou ženskou a mají spolu děcko a bydlí v Americe já mám nevlastního tátu ale on je dobrej lepší než ten vlastní víš proč?On mi dovolí upe všecko všecičko já jdu a uvidím př:CD NESSY a ona jo koupím ti je *3* *3* uplnej borec tatka.. *15* ale já mám obojoe CD *4* original a ty? *3* -
jj ja taky nakazim vsechny *15* ale fakt ty jo *1* *1* *1* Hej Gabi byla si uz nekdy v Americe?Ja nn ale chystam se tam *3* *3* *3* -
jj přesněě takováhleee *3* *3* *15* jj to je ona přesněě..hej moje ségra už taky nenávidí Hannu Zmotanou no blééééé *9* *9* já že na nu:Hej ségra miluješ Nessy?A ona to je jasný *14* *14* *14* a potom že hej taky už nenávidíš Mileynu Zmotanou a ona ju nikdyyyyyyyyyyyyy ani už v HM takže jsem ju nakazila *15*
-
-
-
-
-
-
juuu
Nessy je v scanů tentokrát v japonskémmm juuuuuu *4* *4* *4* *4* -
-
Re: juuu
jj viděla jsem sluší jí to tam :)
-
-
všecky
Mě taky všecky ale slušijou jí rovné *4* *4* aj kudrnatéé aj v culíku no všecky to nejde řííctttttttttttt *15* t -
-
Re: všecky
*15* *15* *15* *15* Hej moje kamí..má takový krásnýý plakát Nessyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* yyyyyyyy *14* yyyyy s Rakouskaaaaaaaa *4* -
-
Re: Re: všecky
jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůů ta se mááááááááá *4* *4* já až pojedu do Rakouska tak si tam taky koupím *4* *4* *4* *4* a co budeš zítra dělat?Já půjdu k zubařovi a možná pojedu k babičce ale nwm to jistě *3* -
-
Re: Re: Re: všecky
No tak..já..půjdu do Vankovky..s Romanou to je ta moje new kámoška *3* *3* si koupit něco o Nessyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy ona ce tten parfémmm já už ho mám dostala jsem ho před měsícem na narozky *3* *3* *15* ona mě záviděla tak říkala že se zeptá a koupí si ho tak jí ho jdu pomoct koupit *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: všecky
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: všecky
Juuuuuuuuu. já jí taky pošlu dopis asik v pondělí *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: všecky
No...a já si ho přeju na narozkyyyy už tak za 2týdny je mám 16.12. a NESsy 14.12 já budu oslavovat moje aj Nessyné narozkyyyyyyyyy já ji pošlu dopis *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
Vše nej
Všechno nejlepší Vany!