-
..
A my jdeme se psem mamka s ním byla kousek ráno tak ho jdeme proběhnout za 10min jsem tu *14* -
-
Re: ..
zatím *4* -
-
Re: Re: ..
jsem tu *14* -
-
Re: Re: Re: ..
taky u vás pršíí?? -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Mno poprchává *9* jsem došla dom celá špinavá aji pes *1* jsme šli na kopeček a tam bylo bláto *9* a co u vás hodně? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*1* *1* haha *1* -
*15* *15* -
ale v postely *15* mně se nechtělo vstávat *1* on by mně vynadal *9* *1* -
to jsi na něho křičela kolem 2?? *15* *15* -
ou *9* *9* normálně nějak kolem 2ráno šel chlap kolem našeho a zpíval si opilec já se smála a říkala jsem:Nauč se zpívat než budeš někde vystupovat *15* -
právě že u nás hodně *9*
-
-
-
-
-
-
Ajoj
Čauky jak se máet??? *4* *4* -
-
Re: Ajoj
Ahojík Anetko *14* fajnově a copak ty?
PS:Nikki tě pozdravuje spím u ní dnes *14* máme na hlas puštěnou Vashleynku a tancujeme pařímeeeeee *15* *14* -
-
Re: Re: Ajoj
Čauky Kajushko že ji taky pozdravuju a mám se výborně v ppondělí jedeme na výlet:))až do středy:)))))) *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ajoj
Wow..se máte *4* *3* a copak děláš? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ajoj
tak jsem n a nej stránce OSOBNOSTI.CZa jinak si píšu s kamí na icq a fb ty??no a kluci na tom výletě možou navštěvoaat holky na pokojích takk snad se něco stane *14* *14* třeeba s ním začnu chodit *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ajoj
*4* *4* -
Ano a už u něj zůstanu je boží *14* -
jéé díky *14* *14* *14* *14* a ty tedka chodíš s Michalem?? *4* -
Já jsem taky na té nej nej stránce oso a kecám s Nikky *14* a tý jo přeju ti to zlatí *14*
-
-
-
-
-
-
..
tak už stačí *14* -
-
jj přesně,už mně neba hledat *15* -
-
Ani mně nn *1*
-
-
-
ahoj jak je?
-
-
čus fajn a ty?
-
-
dobré a co děláš? ..Já se dívám na tv a co na zakladce?
-
-
hudba+osobky+fb + blog :D a dnes jo dobré akorát je mi zima z tama :D a co ty?? ve škole...=)
-
-
fajn :D
-
-
-
-
-
:'(
Hey teďka sem si jentak projížděla diskuze Vashley,... a dcl sem smutná,... ještě že to už je za námi,... jak tu všeci psaly jak je nessy nejlepší a Ashleyna je k***a,... a u Ashleynky zase že Ashley je nejlepší a Nessa je p**a ...
Díky bohu za vše, za to že sme Vashley 4ever, že se nehádáme a že sme nejlepší kamí ... MILUJU VÁS a sem děsně ráda za to že milujeme Vashleynku ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :'(
Jj já jsem též šťastná že jsme Parta Vashleynek *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :'(
Jj i já ale já Ashley už měla ráda dřív akorát pak mně jí nějak zhnusily ale jsem šťastná že je mám ráda obě *4* *14* a jestli mně je teď zhnusí skusí si tak jím dám *16* *1* -
-
Re: Re: Re: :'(
Mě je nikdy nikdo nezhnusí, nedavno mi jedna holka zhnusila Avrilku a já byla smutná už sem jí nechtěla poslouchat ale pak sem si uvědomila že sem husa pitomá, že at si myslí kdo chce co chce ... nikdo mi nikdy nic nezhnusí,... mám prostě svoje mínění a tečka. *14* *4* Už neee... *14* Vashley 4 ever prostě ... *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :'(
Jaj *9* já už se taky nenechám došla jsem do školy a kamarádka donesla obrázek a udělala nahou fotku s Ashley fotomontáž normálně povystřihovala ale já jí nevěřila *9* a když dojdu do školy:HSM je jenom promimina a ty dvě víc a já jí vždy lisknu *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'(
Já už se s ní nebavím.. *13* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: :'(
To je hnus ... za to bych se s ní fakt nebavila ... jakooo tohle udělat s Ashleynkou ... je úpa blbá nee?? *9* *9*
-
-
-
Re: Re: Re: :'(
jj *9* *5*
-
-
-
-
css
Jako ta jedna mně minulý rok ukradla náramek přes 1000 nwm přesně kolik stál ale hodně a bylo pravý od tety *8* a ještě k temu na narozky.. *8* a nevrátila mně ho!Jako já vždycky když nic neprovedu jááá vždy jsem jako 1 udaná! *8* -
-
Re: css
Jaj tak to dostane ještě 4facky *5* jako aji se těším do Drnholce ne? *9* -
-
Re: Re: css
4?Málo rovnou jí zabijeme! *10* Jestli myslíš mně že se tam těším tak vám všem řeknu že asi ano *9* -
-
Re: Re: Re: css
ach jo *9* -
-
Re: Re: Re: Re: css
hej to je krozný KAJUSH *9* *9* *9* *9* *9* 12*9* já ti věřím zlatí a my ostatní taky *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: css
jj *9* děkuji MVHMR všechny *14* *14*
-
-
-
-
-
-
....
ahojky, kdo tu je? *4* *3* -
-
Re: ....
Ahojky..jo já akorát zachvílku jdu na ty poldy říct kdo to byl..takže mně drže palce *4* *14* -
-
Re: Re: ....
Ahojky.. *4* *14*
Jasně, že ti držíme palce! Ať to dobře dopadne.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ....
zlatíí Ahojky drím palečky an rrukách a nohách:)) *14* *14* *14* *14* přeji ti štěstíí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
děkuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Nz.. *4*
-
-
-
-
-
-
..
Ahojda *4* -
-
Čauky.. *4* -
-
Jak se máš?A nevíš kde je Klárushka? *14* *4* -
-
Re: Re: Re: ..
Dobře se mám a ty?... *4*
A vím...proč?.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Super...a hm..kde je? *1* *4* -
-
Jj.. *4* -
Aha...mno já nic.. *4* -
Též tě pozdravuje.. *4* a jsme tu..a posloucháme na pecky Vany a Ash..a ty? *14* -
Aha.. *4*
pozdravuj.. *4* já nemohla protože jsem u babičky.. *4* a co děláte?? *4* -
fakt.. *1* ...ne je vedle mně,spala u mně.. *4* -
Hm...jasně *15* -
Nevím..utekla.. *1*
-
-
-
-
-
-
...
Ta tvoje nová profilovka je užasná kde si jí sebrala? *14* *14* *14* ááá je překrásná *14* *14* -
-
Re: ...
Vanesska jí má na Fb je to ona musí to bejt ona.. *14* kde by sehnala také fotky které tam má s mobilu áááá *14* -
-
Re: Re: ...
krásná fakt *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Jj..přesně.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já už jdu dobrou noc..I love Nessynka a Ashleynka *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Dobrou noc..zlatí... *14* *4*
-
-
-
-
-
-
....
Ahoj -
-
Re: ....
Ahojky,
jak je?A co děláš?A copak si dělala?? -
-
Re: Re: ....
Já se mám skvěle a ty?
A jsem tu a ty?
A já byla venku jsme ještě na slovensku víš tak a dojedeme asi v pondělí a pak se budeme balit na vltavu a ty?? -
-
Re: Re: Re: ....
Já dobře,teď čumím na dům s minulostí a já dnes šla k babi a pak náš šla doprovodit a je babička a děda o Michala a Miry nás pozvaly na vínko tak jsme seděly.Hm a chci jen říct že když bude hnusně tak nejede na vltavu a když hezky jedeme ju? -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Jo jasný chápu...a co budete dělat když nepojedete?My asi zůstaneme ještě tejden na slovensku :P -
-
ok -
Áno budu.. -
Ano byly by jsme spolu furt!To je jasná bejby :D ♥ moja ♥ ségro :) a budu pozdravovat jedinej bratránek tě teď :) jinak všici asi zejtra :) a ty taky pozdravuj drnholec(ty co mně znají samozřejmně) ;) -
Jasný do L.A. bych to brala hned..a tebe bych vzala za každou cenu,kdyby to šlo...zlato a kdybych bydlela v Miku jsme furt spolu venk že??..Chybíš mně a pozdravuj všechny na slovensku ♥ a víš co u mně stejný furt na pc nebo k babi nebo tak nějak..nuda..stejná.. -
Už jsem se lekla že jedete do Los Angeles volé..Si mně tak lekla jaj :D bych jela taky do kufru :P :D a žije se nám líp než normal doma :D i bráchovi se tu líbí dnes šel s tou svojí kamoškou co s ní tu chodí venku vždy :) jinač mamka a taťka jsou se strýcem a tetkou na pivku a já tu jsem s bratránek a kecáme spíše on paří hry a já jsem tu ale kecáme jsme vedle sebe skoro :D on je boží víš kolik mu je ne??Znáš ho 17let a je božskej keci samé :D a co ty? -
Budeme jezdit třeba do LAA se koupat nebo do znojma,mamka má totiž volno prostě něco vymyslíme a co novýho na slovensku jak se tam žijé vůbec?????
-
-
-
-
-