-
supeeer
vedeli ste že na stranke justjaredjr.com je Vanessa v Top Star na 1.mieste?to je supeeeer *14* -
-
Re: supeeer
WoW !!! *4* Nessy si to zaslouží !! *1* -
-
Re: Re: supeeer
jj *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
:)
Mno a co Kajush ty celý dny děláš? *1* -
-
Re: :)
No..jsem na komplu.....a píšu si s vámi čtu si třeba bravo a ty?? *1* -
-
Re: Re: :)
mno já jsem taky na kompu *1* ,ale hrozně se seká a štve mě to jelikož jsem se podívala na svůj profil a ted jsem tady a trvalo to 10 minut *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: :)
jj přesně aj mě to trvalo teď *10* *9*
-
-
-
-
Ahojky!!
Nessynky sem tu jen do pul 8
I LOVE NESSYY *14* YYY *14* YYY *14* YYYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYYY *14* Y *14* YY *14* YYY *14* YYYY *14* YYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYY *14* YYYYYYY A kolikrát ti máme říkat že Vanessa se píše s dvěma s a ne s jedním ani se třema......Vanessa Hudgens neumí Anglicky! *13* *13* No tak to je pěkná blbost tak newím proč si na ni hraješ!!!! *13* *13* Si fakt trapná!! *13* -
-
Re: Ahojky!!
čauky jj..=) přesně *4* -
-
Re: Re: Ahojky!!
Ahojky *3* *3* No ten přírodopic dopadl dobře=)Mám 1
A co jinak jak se máš/máte?? *7* Já bych chtěla zasejc new paparazzi=) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky!!
dobrýýýýý si dobrá=´)))
mám se dobře a ty??
jj já chcu taky new paparazzi *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky!!
No tak přírodopic mi de.
Jj taky se mám celkem dobře mno...
TeDˇ bys mohla vybrat třeba starří paparazzi fotku a ohodnotíme ji ne?? *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky!!
třeba najdu=) *14*
-
-
-
-
-
-
:D
nazdárek jakpak se máte *7* -
-
Re: :D
čauky blbě a ty? *9*
-
-
Dobrý Den
=D čauce jak je? *7* *14* -
-
Re: Dobrý Den
ahojky dobrý a ty?A plomin já upravovala o mně *4* *9*
-
-
čauky
čauky vashleynky *14* -
-
Re: čauky
ahojík *14* -
-
Re: Re: čauky
promiňte že jsem tu dlouho nebylo nepohodla jsem se s klukem -
-
Re: Re: Re: čauky
v poho já valím měj se budu tu k večeru pp
I love Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky
páá *14* *3*
-
-
-
-
-
sou nový fotky z premiéri filmu Get Him To The Greek z LA *14* *14* *14* Nassy tam byla se zacem a slušelo jim to *14* *14* *14* a zdá se mi to, nebo má Van šaty, který měla na akci nylon i Ashley? *7* *15* *14* *14* *14*
-
-
Re:
jo tak to nejsou ty stejný šaty akorát podobný *3* *3* -
-
Re: Re:
jj já vím moc jí to slušííííííííí *14* *14* *14* *14* jednu z nich mám na oso *14* a byla jsem v té Břeclavy koupila jsem si to Německý bravíčko a je tam Nessy a i Ashley milionkrát a jsou k tomu nálepky a je tam Zanessy nálepka a Ashley vyfotila jsem to a dám to na blogíssek *14* a koupila jsem si naušnice a brýle sluneční *14* -
-
Re: Re: Re:
A příštím N.Bravíčku budou placky a bude tam i Nessy takže zase příští týden jedu proněj *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re:
woww *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
http://vanessah20.blog.cz/1205/fans-82#comments
-
-
to triko !! áá
-
-
kájushko jsem u Nataly..
Jsem u Nataly..jdeš zítra na braný den?Já nn dětský moc ikdyž ho nemáme a ikdyž třída jede na výlet do Ponděli mohla bych u vás spát odedneška do zítřka nebo do soboty??Jsem u Nataly a už odcházím však je to kousek za 8min jsem u vás můžu
*7* *14* -
-
Re: kájushko jsem u Nataly..
Já a branný den??Nejdu.přesně dětský *9* jasně můžeš u nás spát klidně i do soboty ale ráno semnou půjdeš ven se psem..jasně *1* *7* Hej žhe je tu nuda?Aji Zuzka už sem nechodí..vidím všechny na face a už mně to sere *16* -
-
Re: Re: kájushko jsem u Nataly..
Ok..díky...do půl 9 jsem nějak u tebe...jasně půjdu ale kolem 10 dřív nn *1* Jj je tu strašná nuda... *9* jsme tu jen my dvě a to se vidíme real.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: kájushko jsem u Nataly..
Můžeme...klidně i v 11..protože mamka s ním jde v 6 a pak jde do práce takže budeme sami doma ju??Newa?Ok už pojď *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kájushko jsem u Nataly..
Ok..já už jdu já vím jsem pomalá *1* mám boty už na sobě ještě mykinu už jdu papiQ..
I love Ness *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kájushko jsem u Nataly..
zatím pp *4* *14*
-
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj nesynky jak se máte *7* my sme měli rozbitý počítač ale už sem tu jupíííííííííí *4* -
-
Re: ahoj
čauky wow ty už si tu ale vážně dlouho nebyla *9* a mám se dobře *3* -
-
Re: Re: ahoj
a jak si užíváš prázdniny *7* -
-
Re: Re: Re: ahoj
prázdniny jo docela dobrý akorát už bude konec prázdnin ach jo to tak uteklo..a co ty? *3* *14*
-
-
-