Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Paradis

OSOBNOST 23.10.2010 
78 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já souhlasím s Denou, oni dva vyzařují něco extra a fascinujou mě.Jinak mě celebrity taktéž nechávají víceméně chladnou. Možná tak v patnácti Elvis Presley.
  • zda se mi to taky....je goddd ajohnny jeste vic, takze je to bohuzel super par ale kdybny byl johnny o 30 let mladsi a svobodnej *14*
  • Vanessa i Johnny jsou fajn celebrity a na nic si nehrajou,když neúčinkujou ve filmech.Nekterý jiný celebrity si často pletou film s reálem... Ale tihle dva krásní a nadaní lidé určitě ne. *5*
  • Vanessa a Johnny jsou nádherný pár.Hodí se k sobě a nepoutají zbytečně pozornost jako jiné celebrity.
  • Kterej debil proboha napsal neco tak hnusnýho o V. P. ?Ona byla kdysi jediná, která Johnnyho Deppa podržela, aby se dostal ze závislosti. Ona mu dala to nejlepší-dítě. Takže nějaký blbeček, ať si ji radši nebere do huby!!!!!!!!!!!! *16* *16*
  • kiss.miss
    co se týče vzhledu tak hezká moc neni...ale písničky sou super.
  • nejlepší a krásná

vanessa je ta nejlepší celebrita chova se uplně normalně nema žadný hvězdny manýry a je hezká.A sJohnnym tvoří ten nejlepší pár na světě a tagy ten nejzamilovanější:) *14* *14*
  • prosím porad´te

¨zni to asi hloupě ale mě se nejde zaregistrovat jako fanda VANESSY neporadítemi nědo jak to mam udělat??????????pls. poradte *7* *9*
    • Re: prosím porad´te

klikni na registraci tam se to vypln a prihlas se! *3*
  • Vanessa

No nevím moc se ji nemusím.Jo uznávám je krásna,s Johnnym jim to sluší a podle toho co jsem o ní četla tak je to i moc hodnej člověk.Jenže se mi prostě nelíbí ten její zpěv,já nevím všichni říkají jak je příšerně talentovaná ale já od ní slyšela pár písníček a přišlo my to teda dost děsný.Co se týče jejího herectví tak jsem vyděla zamilovanou čarodějku a hraje celkem slušně.Vždycky mě naštve když o ní něco čtu a pod článkem jsou komentáře typu "to je hrozná slepice,hnusná,nic neumí,kam dal Johnny oči...".Proboha proberte se (tím myslím ty pomlouvače) za prvé je to jeho věc a za druhé ji neznáte takže nemáte právo soudit její povahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit