Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Paradis

OSOBNOST 23.10.2010 
78 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vanessa

Mylím že Johny Depp a Vanessa jsou hustý,ale myslím že vanessa je strašně moc vychrtlá-jako anorektička!!
    *4* *7*
  • skvělá Vanessa!

Mně se teda její zpěv velmi líbí, obvzlášť písničky Le tourbillon de la vie, Joe le taxi, Sunday Mondays, Natural High, Commando, Be My Baby...
    A herečka je taky dobrá, líbil se mi film Une chance sur deux, kde hrála s Belmondem a Delonem. A je moc hezká a hodná. prostě fajn holka:-)
    • Re: skvělá Vanessa!

tak to je ta co zpívá-žuli taxi
  • pro metrix

metrix!.......... pls kde beres ty jeji new fotky nenapises mi sme nejaky odkaz??
    *1*
  • MATRIX

MATRIX pls nereknes mi kde beres ty jejiá new fotky? mooc prosim!!!!!!rekni odkud je mas *1*
  • wendy92

Vann

mi přijde originální a s Johnnym Deppem tvoří podle mě nej nej pár (nejen hollywoodu).
  • Joe le taxi a jiné

Na tu její písničku Joe le taxi mám alergií. Vždycky když to slyším, se dívím, že se neosypu. Zpívá to rozmazleně a namyšleně se u toho kroutí. *9* *9* *9*
    • wendy92

Re: Joe le taxi a jiné

zpívá to rozmezleně, to jsem ještě neslyšela, ale ona tu písničku zpívala když jí bylo 14let!! to ještě nebyla zas taková profesionálka, taky tu písen moc nemusím ale poslechni si Emmenez-moi, to je jedna z jejích nej písní..
      • Re: Re: Joe le taxi a jiné

ne,ne,ne,je to skvělá píseń
  • uz postarsi ... ale skvela ve filmu Polovicni sance
  • wendy92

Neví někdo

jak můžu změnit filmografii?? Teda jestli to nějak jde..
  • wendy92

For Maya

Maya: S tím životoisem dík za reklamu *1* *1* *1* *1*
  • wendy92

be my baby

ehm...spravte někdo tu mp3 be my baby at to jse stáhnout....plís..... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit