-
Vendy je super
Ty, co tady Vendy nadávají fakt nechápu! Vždyť jí ani neznáte. Znám Vendy od jejího narození, tzn. 12 let a nikdy nebyla a ani není namyšlená barbína! Je to úžasná holčina! -
Re: venda znam
Znám Vendulku 12 let, tedy od jejího narození, a nedám na ní dopustit a myslím, že je pořád suprová *4* -
venda znam
nechapu co z vendy děláte chodila se mnou 5 let do třídy v radotíně .znam ji a myslim že kdyby nebyla ve 5angels říkali by jste že neni takova jakou si myslite. *5* -
DEJTE HLAS 5ANGELS!
http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels dejte hlas 5angels a nenechejte Diamond Cats vyhrát!!! -
Re: Vendy je nej..
jj to jo ale vadí mi že zakrejvá svoje pravé jméno václava -
Vendy je nej..
...náhodou co jsem koukal se Vendy tanečně hodí nejvíc k jejich zpívaným písničkám.Žádný hopsání a kromě toho je i hezká *14* *3* -
vendy
vendulku miluju *14* *8* *14* *14* -
vošmiková
vendulka zpívá falešně ale mě se to moc líbí *3* *7* *14* -
njn
Jste trapný jak závidíte... -
Venda :)
Náhodou Vendy je mooc fajn a někdy trochu praštěná xD. Vím to protože s ní chodím do třídy a jsme kamarádky. A to že jí nadáváte a ani jí neznáte je ubohost, protože tancovat umí a bárbie teda rozhodně neni!!!!!!! -
5angels - vendy
newim co všichni máte mě připadá docela v poho....!! *1* *1* chtěla bych vidět vás samozřejmě kiki niki a týnka jsou lepší ale říkám dejte ji šanci!!!!!!!!! *14* *14* -
Blbci
Co na ni všichni nadáváte?Ona je skvělá a hezká!Jsem zvědavá na vás! -
Blbě!
Na jedné fotce ve fotkách je Míša!!!To není Vendy!! *13* -
Re: .xxXXXxx.
jo to teda je..kromě Nikoly je jediná Vendy super *1* a jinak víte vy někdo že ta druhá fotka co je nahraná u Vendy neni Vendy ale Míša? -
.xxXXXxx.
.....Vendy je nejky z 5angels *1*