-
Re: Re: Krytizování
Nevěřím, že to psala!! ať se necpe mezi hvězdy, když ani netuší, že slovo kritika a kritizování se píše s měkkým i!! nauč se to ale jinak nic ve zlým, bye bye *15* 5angels nemusím -
Re: Můj názor je:
ahoj ja jsem martina nodari s italie,a mislim ze mas pravdu niki!! ja ti dam muj facebook:heslo je benasara, jmeno je martina nodari,narozena sem 28 brezna.si nejjjj!! -
Re: Krytizování
ahoj, ja jsem martina nodari s italie a te mam moc rada, sem tvuj fanousek!!!!! -
vendy
je nejlepši ze všech *14* *14* *14* *14* a je to andílek *4* -
Re: Re: Vendy je nej..
tak ja na jej mieste urobim to iste *1* -
Re: vendy
děkuju ja sem totiž u nikči ja vendy -
Re: Můj názor je:
stary 5angels si to u hodne lidi podelali tim jak piomlouvali novy holky.mysleli si ,ze na ne nikdo nema a dneska uz jsou novy 5angels lepsi nez dc -
nwm
5angels nesleduju neposlouchám proste nic o nich nevím a nemám je ráda..ale nejvíce z nic se mmi líbi právě venda..(vzhledove)..je velice sympatická -
Můj názor je:
Nwm jk wám...le mně příde, že na některých videích býva Vendy tková...proste ODSTRČENÁ..,že se s ní mmoc holky nebaví atk....le někdy u těch videí..je mi jí prostě líto *9*
Le jink ji mám moc ráda...celý 5angels...a moc jim fandím..a ti co ji uráží..tk buď závidí...nebo....nebo je to prostě jejich názor...
A ještě...nechápu lidi....co měli rádi starý angelsky...a teď říkají že DIAMOND Cats sou blbky...atd...to prostě nedává smysl....jinak se mějte moc krásně...vy...všichni kdo si to přečtete *4* -
Re: ??????
Niki Mertlová? -
Re: Krytizování
To psala Vendy!
U mě doma -
Krytizování
Ahoj...Já vim že mě některý nemáte rádi ale aspon mě nekrytizujte!!Prosím
Docela mi to vadí! Děkuju
A těm co mě mají rádi mooc děkuju ♥ Mam vás ráda *4* -
Re: Re: Re: Re: .xxXXXxx.
moje telefoni cislo je 606889367 natalie telefoni cislo je 775917809 a leony nezname
tak zatim pppaaaappppaaaa -
Re: Re: Re: .xxXXXxx.
nikola je docela dobra miska taky a i angee.tereza je hnus enom nechapu proc vybrali zrovna je pro ne me a natalku aleonku umime krasne zpiva a i tancit jo vlastne my mame svoji skupinu diamond girls sklada se ze tri clenek adeli sekerkova,natalie minarikove a leony vesele......
*4* *4* *4* *1* *1* *1* -
Re: Re: .xxXXXxx.
vendy sejmenuje vaclava ale tancit umi spivat taky umi vsechno
je proste super
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *1* *1* *1* *1* *1* -
vendy
Vendy je dokonalá holka, stejně jako všechny holky z 5angel *14* -
Vendy♥
Vendy se mnou chodí do školy! Je sice v 6.tříde a já v 8.tride ale ona je fakt skvela!! *1* dá se s ní bavit o všem! Je strasne fajn!! Ty co rikaj ze je trapna jen ZÁVIDĚJ *7* *7* *1* -
5angels
5angels sou nejjj nejj holciny co znam byl jsem na jejich konzerte byly uzasny!!! *3* *3* *4* *4* *1* -
Re: Vendy je super
přesně tak, Vendy znám taky náky ten pátek a je to skvela kamoska a nezaslouzi si takové lži -
??????
muzu se zeptat jak se jmenuje holka jmenem Niki *7*