-
Chyba v textu
Chtěl bych upozornit na chybu, která je v životopise Věry Špinarové uvedena, a to ta, že se nenarodila v Ostravě, ale v Brně, bydlela v Pohořelicích a asi v 6 letech se teprve přestěhovala do Ostravy. Bylo vhodné, kdyby si autor fakta nejdříve zjistil. -
nelze jinak ..
než říct, že Věra má skutečně neskutečný hlas, ze kterého běhá příjemný mráz po zádech - zejména z písničky "Jednoho dne se vrátíš". Obdivuji ji, že se v soukromém životě dokázala odrazit ode dna a opět je to ta "stará, dobrá" Špinarka ... *3* -
nové stránky
Chtěl bych upozornit,že pí.Špinarová má super zbrusu nové stránky www.spinarova.cz -
Totální láska
Ahoj fanouškové, marně sháním ke stažení píseň Totální láska od Věry Špinarové. Nazpívala ji +- v roce 1983. Prosím, poraďte mi někdo nebo pošlete odkaz. Předem moc děkuju! Pet. -
kontakt
Ahoj, nevite prosim nekdo nejaky primy kontakt na pani Spinarovou ? Moc dekuji. -
a pořad vas mam rada
při písničce a pořád tě mam ráda padaly po její tváři slzy,dik za to že se dokázala zvednout,se stříbrnou lžičkou v ustech nebyla zrozena,pod nohama měla vratkej mustek s eleganci sobě vlastní přes něj dokazala přejít,proto si jí vážím,dík za to že je,ma v sobě ten užasny dar svým hlasovým projevem posílit posluchače kolem sebe. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Dotaz
Ahoj.Písničku v originále zpívá Suzi Quatro..Nevím teď stopro z hlavy název.Kdyžtak mi písni na maila nebo na ICQ 248-260-978..mrknu pak na singl.P* -
Zase za rok...
Včera jsem byla v Klubu Garage, kde paní Špinarová opět všechny utvrdila v tom, že je to PANÍ ZPĚVAČKA, která zpívá srdcem. Byla jsem již na několika koncertech (Kino Luna, Parník), ale včerejšek byl SUPER. Skvělá atmosféra, úžasné písničky... Prostě jedinečný zážitek. -
koncert DFXŠ
VŽDY - když vstoupím do divadla F.X.Šaldy v Liberci, ovládne mne lehké mrazení slavnostního očekávání. 28.4.08 se k němu přidalo ještě jiné -a to z naondulovaných hlav a šedých obleků, těžkých parfémů a absence jiné, než starší generace. S nástupem paní Věry Špinarové na pódium zmizely všechny rozporuplné pocity z místa i z hlediště, protože mne celou a VŠE okolo ovládla svým jedinečným, vzácným hlasovým projevem i báječným kontaktem s publikem. Nepamatuji se, že by se kdy v tomto kulturním stánku někomu podařilo zvednul všechny diváky-posluchače z křesel a dočkal se tak bouřlivé a nadšené spontánní spolupráce! Jsem vděčná osudu, že jsem se na tento koncert dostala. Zážitek z něho patří k těm nejsilnějším. Stále všk budu závidět kamarádce, která si zpěv paní Věry užívala v Havířově při svých tanečních. Paní Věro, velký dík a přeju stálé úspěchy ve všem, co děláte s Vaší opravdovou radostí a láskou. Hirundo rustica -
Věra Špinarová
Chci se zeptat, kdy bude nejbližší koncert Věrky v Ostravě. -
baf
pekny...musim jit nekdo na me klepe a ze spoda tahne. *3* -
zadost
Dobry den,chtela by ch pozadat Vas Pani Veru Spinarovou o foto s podpisem,ale nevim kam mam zaslat ofrankovanou obalku,velmi dekuji a cekam na odpoved.Vase verna fanynka *4* -
Paní Věrce
Děkuji za Vaše písně...třeba dneska se mi krásně tancovalo a zpívalo boogie...děkuji, to díky Vašemu krásnému hlasu.. *3* -
P.ŠPINAROVÁ
chtěla bych touto cestou vyjádřit obdiv naší paní zpěvačce paní VĚRCE ŠPINAROVÉ,ktrá má hlas jako jedna z mála,přeju jí pevné zdraví a hodně lásky,pochopitelně každý koncert který bude v OSTRAVĚ nevynechám.s pozdravem MARIE *3* -
Re: Re: Paní Věra Špinarová
Děkuji pane Jiří, jestli budete vědět přesný termín, mohl byste mi pak napsat? Na paní Věru se moc těší Ludmila a Věra z Nového Jičína. -
Re: Paní Věra Špinarová
Dobrý den, ano, v rámci koncertního turné navštíví Věra Špinarová Nový Jičín nebo Valmez. Přesný termín i místo ještě bohužel nevím. -
p.Špinarová
So včetkým súhlasím, je naozaj super, len by už mohla prísť na východ Slovenska. *9* -
zpěvačka s Z
Chci poděkovat pani Věře za nádherný zážitek, jeji koncert ve Strakonicích byl pro mě nekrásnější jaký jsem v životě shlédla a to nejsem žádna mladice.JE nejlepší ma hlas jako zvon, nikdo na ni nemá. A k tomu je milá a zábavna, a vůbec neni až tak tlustá, jak vypadá v televizi, ja akorát. Děkuji pani Věro. -
Paní Věra Špinarová
Prosím o sdělení jestli paní Věra Špinarová nenavštíví v rámci svého koncertního turné Nový Jičín, nebo Valašské Meziříčí. Děkuji. -
Re: Re: Re: vš
Pisnicka se jmenuje Jednoho dne se vratis, podivejte se na www.veraspinarova.cz