Přejít na výpis diskuzí

Věra Špinarová

OSOBNOST 31.12.2006 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz

Dobrý den, nevíte někdo, jak se jmenuje v originále písnička, co zpívá Věra Špinarová jako "Předposlední vlak?" Nevíte, kdo tu písničku v originále zpívá?
  • Věra Špinarová

Paní Věra Špinarová,nej naše zpěvačka,dnes uznávám Lucku Bílou-i ta o Věře Špinarové řekla-to co vyzpívá paní Věra-já nevyzpívám,ale mám ráda obě *3* *3*
  • Re: Re: vš

Zdravím, písnička se jmenuje Den se v růži skryl. *3*
  • Název písně

Prosím mám dotaz na název písničky, kterou hrály na pohřbu trenéra Hlinky. Nemůžu to nikde najít. Pomůže mi tu někdo??? Předem díky.
  • Re: vš

Může mě prosím někdo říct jak se píseň z westernu Tenkrát na západě jmenuje na CD nebo DVD děkuji Honza
  • Re: Věruška Špinarová

behem letosniho roku bude Vera Spinarova urcite koncertovat na Liberecku, sledujte www.veraspinarova.cz tam se budou objevovat koncerty
  • Re: Prosba

podivejte se na www.veraspinarova.cz, tam najdete kontakt na managera, urcite se domluvite
  • Obdivuji Váš hlas a písničku z westernu "TENKRÁT NA ZÁPADĚ", miloval ji i p.SOVÁK, který ji chtěl jednou zazpívat v televizním pořadu.Tak jak ji zazpíváte VY, tak už nikdo, v tomto jste nenahraditelná. Protože jsem ostravačka mám k vaším vystoupením blízko.Přeji hlavně zdravíčko. *14* *3* *14*
  • Věruška Špinarová

Vážená paní Věro, nebudete v nejbližšší době hostovat na Liberecku?? Moje kolegyně slaví 26.2. padesátiny a moc vás obdivuje.Chtěla bych ji udělat radost s překvapením na vaše vystoupení. Prosím o informaci. Děkuji vám a přeji hlavně zdravíčko. Jana Malá
  • Věra Špinarová

Paní Marie,mám úplně stejný problém,moje maminka si též přeje,či je její sen,vidět paní Špinarovou osobně.Miluje její písničky, i moje babička byla,ta co jsme jí museli hrát.Myslíte,že by šlo nějaké sosobní vystoupení či jen setkání nad kafíčkem s paní Špinarovou???Děkuji za odpověď.Martina,Chrudim
  • Prosba

Nevíte náhodou, kde si mám objednat soukromé vystoupení paní Věry Špinarové. Moje maminka má 50 let a miluje jí. Chtěla bych jí udělat velou radost a pozvat paní Věru na chvíli do Karviné, aby nám zazpívala. Děkuji
  • Přání

Vážená paní Věro, přeji Vám do nového roku hodně zdraví a štěstí. Vaše písničky mám ráda už opravdu dlouho a můžu je poslouchat pořád, nikdy se neomrzí. A na tom má zásluhu hlavně Váš nádherný hlas, takový u nás nemá žádná jiná zpěvačka a to je dobře. Živě jsem Vás slyšela jen jednou na "Záření" ve Vsetíně a nikdy na to nezapomenu. Díky za to že zpíváte.
  • Jednoho dne se vrátiš

Pesnička na internete naozaj super - milujem ju dlhé roky, veľa šťastia v novom roku
  • Krásná muzika

Koupili jsme si CD s výběrem Vašich nejlepších skladeb.Díky za vynikající zážitek. Ze současných zpěvaček na Vás nikdo nemá. Obzvlášť Andromeda je fantastická. A jednou se mi vrátíš, no to je interpretace. Je nám 36 a jsmě také Kozorozi. Hodně štěstí. Petr a Áňa
  • Pani Vero

Dobry den ma poklona,vcera jsem si pustila na internetu porad v komnate s Vami.Uz 25 let neziji v cechach tak jsem si opet pripomnela jak jste skvela!!!!!!!!!!!!!!!
    Dalsi podnet Vam napsat byl jsem narozena 23.9.1955 Posilam Vam pozdrav z Recka ze Solune Mejte se krasne a zpivejte zpivejte a zase zpivejte Dekuji
  • pravá hvězda

Samozřejmě se omlouvám ,že jsem zkomolil jméno Haně Ulrychové.
  • pravá hvězda

Paní Věro.Chtěli bychom Vám touto cestou pogratulovat k narozeninám a popřát příjemný život nejen v roce 2008.
    Zdůrazním jen to,že jste jednou ze dvou hlasově nejlepších a hlavně nedoceněných zpěvaček z bývalé ČSSR.Druhá je Hana Ullrichová.A škoda jen,že jste se narodila v Evropě,protože kdyby se takový hlas objevil v Americe,svět by měl svůj idol.
    Obdivujeme Vás už spřed roku 1978,kdy jsme se s Vámi mohli pozdravit a potřást rukou na LVT v Liberci,pak i v Mimoni a České Lípě.
    Mějte se pěkně a ať se Vám daří ve všem,na co šáhnete.Breburda Vladimír,Cajlanská 203,Pezinok,Slovensko
  • Verce

Všetko najlepsie k narodeninám praje Viera
  • Re: Koncert

Paní Aleno, Věra Špinarová pojede v roce 2008 velké koncertní turné, určitě se o koncertě na Zlínsku včas dovíte.
    Hezký den.
  • Koncert

Dobrý denk delší doby se pídím po koncertě na zlínsku. Pomůže mi někdo? Věrušku miluju již 25 let. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit