Přejít na výpis diskuzí

Věra Špinarová

OSOBNOST 31.12.2006 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Waldemar Matuška měl také svého času spoustu "méně psavých" fanoušků. Na Apríla předal mlčky Věře Špinarové in memoriam Slavíka Jarek Nohavica za účasti desetitisíců těch, kterým svým zpěvem i bouřlivým životem dodávala Věrka naději i sílu k přežití.
    Vůbec není na škodu, že se při obřadu nebyly předvádět kuriózní postavy šoubyznysu s plastikami a silikony ve výstřizích až na pupek, s falešnými soustrastnými monology o úctě a "přátelství", které v branži tyto celebrity stejně nerespektují. Kolektiv těchto superstár si je dobře vědom, že Věrka by o jejich účast ani nestála, mnohými pro jejich životní postoj právem pohrdala. Se svým tragickým výrazem mohla zůstat doma i Heidi Janků, i když byl asi upřímný, neboť přišla o naději na svůj poslední kšeft...přiživit se na vlně Věřina úspěchu. Věra Špinarová se nesnažila stavět do role ukřivděné, nedovolávala se nějakých politických zákazů, žila na plný plyn a zemřela při tom, co měla ráda a v čem byla bezkonkurenčně dobrá. "Kolegyně-vrstevnice" jí
    mohou jen tiše závidět. Upřímnou soustrast mamince, synovi, rodině.
  • zadost

Dobry den,chtela by ch pozadat Vas Pani Veru Spinarovou o foto s podpisem,ale nevim kam mam zaslat ofrankovanou obalku,velmi dekuji a cekam na odpoved.Vase verna fanynka *4*
  • paxik

nelze jinak ..

než říct, že Věra má skutečně neskutečný hlas, ze kterého běhá příjemný mráz po zádech - zejména z písničky "Jednoho dne se vrátíš". Obdivuji ji, že se v soukromém životě dokázala odrazit ode dna a opět je to ta "stará, dobrá" Špinarka ... *3*
  • nepostup
  • cd a koncerty

Nevim, ale je v současné době možné koupit originál CD s písničkou Den se v růži skryl od pani Špinarové, i mě by zajímali koncerty této naší zpěvačky po CR.
  • Paní Věrce

Děkuji za Vaše písně...třeba dneska se mi krásně tancovalo a zpívalo boogie...děkuji, to díky Vašemu krásnému hlasu.. *3*
  • TomasMucala
    Odešla česká Edith Piaf *9*
  • Paní Věra je vskutku jedinečná, famózní zpěvačka a v Česku velmi, ale velmi nedoceněná. Vondráčková se vedle ní může jít vycpat.
  • Věra Špinarová

Paní Věra Špinarová,nej naše zpěvačka,dnes uznávám Lucku Bílou-i ta o Věře Špinarové řekla-to co vyzpívá paní Věra-já nevyzpívám,ale mám ráda obě *3* *3*
  • super speváčka

Obdivujem a vážim si Věru, je super speváčka. V dobrom jej závidím jej fantastický hlas, keby som taký mala, nesedela by som dnes v kancelárii pri blbých papieroch. Stretla som sa s ňou
    osobne a mala som z nej veľmi dobrý dojem. Príjemná žena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit