Přejít na výpis diskuzí

Věra Špinarová

OSOBNOST 31.12.2006 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá paní Věro.Příjměte prosím srdečnou gratulaci k Vašemu dnešnímu jubileu.A i když nevlastníte sbírku slavíků,pro mne jste slavicí vy a moc si Vás vážím.Vždy,když poslouchám Vaše písničky mám takové příjemné mrazení v zádech.Proto,když je mi smutno,pustím si Vaše písničky a je mi zas hej.
    • Dalibor-77
      Moc hezky napsané. *4*
  • S Věrou Špinarovou se přišlo rozloučit 40 tisíc lidí.Je vidět,že ji lidé měli opravdu moc rádi.Byla dobrá zpěvačka,nádherný hlas a byla obyčejná.Nikdy nezapomeneme.
  • Nedávno jsem viděla 13.komnatu s paní Špinarovou a byla jsem mile překvapená, že je to vlastně normální člověk, který má taky svoje radosti a starosti. Působila na mě strašně mile a příjemně. Je mi líto, že přišla o svého bratra. Je to moje nejoblíbenější zpěvačka.
  • věrka - super
  • Věra Špinarová

Paní Marie,mám úplně stejný problém,moje maminka si též přeje,či je její sen,vidět paní Špinarovou osobně.Miluje její písničky, i moje babička byla,ta co jsme jí museli hrát.Myslíte,že by šlo nějaké sosobní vystoupení či jen setkání nad kafíčkem s paní Špinarovou???Děkuji za odpověď.Martina,Chrudim
  • Zase za rok...

Včera jsem byla v Klubu Garage, kde paní Špinarová opět všechny utvrdila v tom, že je to PANÍ ZPĚVAČKA, která zpívá srdcem. Byla jsem již na několika koncertech (Kino Luna, Parník), ale včerejšek byl SUPER. Skvělá atmosféra, úžasné písničky... Prostě jedinečný zážitek.
  • Paní Špinarovou mám velice ráda. Téměř každý rok jdu na její koncert a vždy mi její zpěv a písničky vženou slzy do očí. Není u nás zpěvačka, která by se jí hlasem vyrovnala. Držím palce, ať nám ještě dlouho rozdává radost.
  • Paní Věrka je famozní a lidová,velmi se na ni těším a každý koncert v Brně navštívím.Dokázala v životě mnohé a nic netají,jak mnozí.A velký dík synovi,má v něm oporu.Moc zdravím oba.:-):-):-)
  • perfektní nejlepší naše zpěvačka, paní Věra je celebrita a ne ta všechna hovádka, která si to o sobě myslí.
  • Ahoj, všichni. Mohl by někdo z Vás, co tu má účet, poupravit malý detail? Věra Špinarová se nenarodila v Ostravě, ale v Brně, kde také do svých 7 let žila. Přesto se považuje za Ostravačku. Díky ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit