-
Pani Špinarova jak slišim pisničku co mate tak rada tak si vzpomenu na ten film a obdivuji vas že to tak vydržite u fanoušku že chcou tu pisničku mame vas radi a držime vam palce posluchačí z moravy kučírkovi *5* *15*
-
Zpěvačka " DE LUXE ", není,co k tomu dodat!
Její hlas nemá v Česku konkurenci! -
Paní Věrku jsem viděla zpívat v Jičíně na festivalu Město pohádek, bylo to asi před čtyřmi lety a uměla to fakt pořádně rozbalit, má neuvěřitelný hlasový rozsah a byla i vtipná, všichni nadšeně tleskali. *14* *14* *14*
-
Paní Věra je vskutku jedinečná, famózní zpěvačka a v Česku velmi, ale velmi nedoceněná. Vondráčková se vedle ní může jít vycpat.
-
pani Věrka, pozdravujem. Strasne moc sa tesim na Váš koncert v Košiciach....:)
-
Paní Věrko, jste super zpěvačka a umíte to na podiu dobře rozbalit.
Vystoupení v UH bylo bezvadné, je vidět, že jste se už jako zpěvačka narodila.Umíte si získat publikum a my vás za to máme rádi, to mi věřte.
Zase přijedˇte, ráda vás uslyším. Jste naše stříbro, možná i zlato.
Hodně zdraví, vitality a atˇ vám vydrží to nekouření.
Jmenovkyně Věra. *14* -
Paní Věra je vynikající zpěvačka a hlavně veselá kopa. Držím jí pěsti a přeju úspěšnou kariéru a hodně štěstí i v soukromém životě.
-
Omlouvám se za opožděné přání všechno nejlepší k 6O.narozeninám
hodně štěstí,zdraví! *4* -
Paní Věro držím vám palce jsem váš velký fanda jste opravdu PANÍ zpěvačka moc ráda vás poslouchám jste opravdu jednička a vzhledem k tomu že i já jsem kozoroh jako vy tak obě máme asi rády stejný druh hudby. Tímto vás chci pozdravit a popřát mnoho úspěchů , zdraví do nového roku a spoustu vitality.
Miroslava Satrapová Poděbaby 22
580 01 Havlíčkuv Brod ( nar. 26.12. 1956 ) -
Milá Věruško !
K významnému životnímu jubileu Vám přeji,
hodně zdraví, stále krásný hlas, hodně ži-
votní energie,zdraví a lásku celé Váší ro-
dině, ještě hodně plných sálů ! To vše Vám
ze srdce přeje......Veronika