-
Všechno jelepší k narozeninám,hodně zdravý,štěstí a hlavně toho zdravíčka.
-
Vše nej k narozeninám.Klidné vánoční svátky.Brzké uzdravení.
-
Milá paní Věro.Příjměte prosím srdečnou gratulaci k Vašemu dnešnímu jubileu.A i když nevlastníte sbírku slavíků,pro mne jste slavicí vy a moc si Vás vážím.Vždy,když poslouchám Vaše písničky mám takové příjemné mrazení v zádech.Proto,když je mi smutno,pustím si Vaše písničky a je mi zas hej.
-
-
Moc hezky napsané. *4*
-
-
Poděkování paní Věrušce,Adámkoj a celé kapele !
Koncert v Liberci byl neopakovatelný !!!!!!!!!!
Je to jednička,která u nás nemá konkurenci,jeli
jsme za ní do Liberce 60km :-O))))))
VĚRUŠKO,GRATULUJEME TI ZÁROVEŇ K TVÉ ŠEDESÁTCE !
Drž se holka !
Díky Veronika!.........veronika.krahulcova68@seznam.cz -
Ahoj, všichni. Mohl by někdo z Vás, co tu má účet, poupravit malý detail? Věra Špinarová se nenarodila v Ostravě, ale v Brně, kde také do svých 7 let žila. Přesto se považuje za Ostravačku. Díky ;)
-
Hodne zdravi !
Pani Vero, preji Vam k narozeninam hodne zdravi a mnoho pohody do dalsich let. Sice je o trochu pozde, ale o to uprimneji. Dnes rano mi bylo smutno po Praze a pustila jsem si " Jednoho dne se vratis " od Vas a zacla o Vas neco hledat, tak jsem prisla na tyto stranky a datum narozeni. Jsme skoro stejny rocnik a ja mam radost, ze svym elanem a umenim dokazujete, ze stari je jen stav mysli a nema s vekem nic spolecneho. Tesim se, ze az se domu do CR vratim, tak si nenecham ujit Vas koncert. Dekuji za pisne. -
Přání
Vše nejlepší k narozeninám, hodně pohody, štěstí, zdraví a ať Vám to zpívá jako dosud! *4* -
narodeniny
Pani Vierke prajem k jej narodeninam predovsetkym pevne zdravie,vela lasky a sil do dalsej prace...aby sme mohli este dlho- dlhoooo pocuvat prekrasne piesne s jej prekrasnym hlasom... -
Prani
Preji hodne zdravi a stale zpivani a zase spivani pro vsechny co si Vas radi poslechnou Jeste jednou vse nej nej -
Poděkování
Koncert v Olomouci byl super Věruško máte v sobě hodně energie a síly byla jste fantastická a přejeme Vám hodně zdraví a lásky a štěstí.Máme Vás rádi Jana a Petr Zacpalovi