-
máš hezké pěkné krásné sexy fotky miláčku lásko moje Verunko Mertlová
-
miluji tě když máš tak hezký pěkný krásný úsměv Verunko Mertlová
-
hezky pěkně krásně sexy mě obejmeš a potom mě začneš líbat to se mi hodně líbí když tě i hezky pěkně krásně sexy líbám a i masiruju tvoje bolavá záda tak to je hezké pěkné krásné sexy Verunko Mertlová
-
umíš hezky pěkně krásně vařit to se hodně líbí tvému příteli Filipovi Ambrožovi
-
jsi moje hezká pěkná krásná sexy přítelkyně Verunko Mertlová *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
miluji jen tebe Verunko Mertlová
-
miluji tě Verunko Mertlová *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
nikdo Verunku Mertlovou nebude mlátit a bít a kopat do břicha a mlátit jí řemenem přes zadek jinam dostanete přes tvář facku a ji vás zmlátím tak neuražejte jinak fakt vás z fackuji a z biji
-
neuražejte Veroničku Mertlovou ty vaše urážky si nezaslouží je to moje přítelkyně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jelikož ji neznám nemůžu soudit. I když, alespoň podle toho jak se tváří, bych řekla, že je nafoukaná a namyšlená. Je sice dobrá, jak zpívá a je hezká, ale to je jen pár věcí které o ní rozhodují. Samozřejmě nemůže mít všechno jako klady, ale to bych ji musela poznat osobně, abych ji mohla posoudit i k těm ne kladům. A protože ji neznám a podle fotek se soudit nedá, tak to nemůžu nějak posoudit.