-
je to pravda že je Veronika hnusná
-
Verunko,jsi moc hezká!Když tě každý den vídám na školních chodbách sním o tom adych jednou byla stejná,uplně stejná jako ty *4* *4*.
PS. Jsem tvoje velká faninka. -
Mám sestřenku,se kterou jsme vždy byly nejlepší kamarádky...Jenže pak poznala Veroniku a všechno se změnilo.ONA ji změnila.Moje sestřenka se začala chovat jako úplná kráva,co pořád dolejzá za klukama.Nikdy taková nebyla,dokud nepoznala Veroniku *13*
-
Oh *9* Verča přece nemůže být taková!
-
-
A ty si jako kdo ***** se do mě!!
-
-
Dřív jsme se kamarádili a byla vážně best,ale od té doby co je slavná je hrozně nafoukaná *9*
-
-
Kátko ?? *16* jak to o ní můžeš napsat?!? sakra hraješ si na to,jaká seš kamarádka a přitom píšeš o verče takový sviňárny!!
-
Vždyť nikdy slavná nebyla, jen má něco navíc, než ostatní.. a mně přijde fajn pořád.. Každý se mění.. a ona se určitě nezměnila k horšímu!!! Je to zlatá holka! *4* *4* *4*
-
-
S Verčou jsem už od narození a je to strašně skvělá holka, není namyšlená a ani lesbička. Zajímalo by mě kdo se slrývá pod tím anonymem co napsal tuto větu: Niky souhlasím,je to moje spolužačka a je hrozně nafoukaná a falešná.a taky je lesbička.
Protože co vím tak Verča nemá ve třídě spolužačku, která by tohle napsala, jedině že by si někdo hrál na kamarádku a poté jí takhle pomlouval. A jedna rada do života, Nikdy nesuďte lidi, které neznáte! :)) *4* *14* -
Neznám Verču osobně, ale zpívá nádherně...Co jsem měla možnost ji vidět při různých vystoupeních - rozhodně mi nijak nafoukaná nepřišla.. ale závist je sviňa co..
jo a co se týče tý poznámky s lesbou - v tomhle věku...no asi se nemá cenu k tomu vyjadřovat -
JSi stejně stara jak já a ve stejnej den ses na rodila lool :D
A nesuďte člověka jak vypadá ale jaký je doopravdy :) -
znám Verr a není namýšlená vůbec nevím co proti ní máte je to skvěla holka
-
Niky souhlasím,je to moje spolužačka a je hrozně nafoukaná a falešná.a taky je lesbička *7* *12*
-
-
Nikdy, Verča je ta nejlepší holka pod sluncem, krásně zpívá! :) Ať se ti daří Verr :)
-
to bych chtěl vědě jaká spolužačka k tomu cos napsala se nepřiznáš co *10* *10* *10*
-
jak něco takovýho můžeš říct to bych chtěl vědět jaká Niky !!!
a kdes vzala tu lezbičku twl *10* *10* *10*
-