-
Zkuste si s ní chodit 4 roky každej den chodit do třídy a pak hodně rychle změníte názor.Přála bych vám vidět,jak trapně se chová a jak se předvádí.Učitelé jí všechno tolerují,my všichni musíme při hodinách držet hu*u,a ona si může při hodině nahlas povídat a zpívat si,učitelé ji nikdy nenapomenou.Pořád naschvál pokašlavá,jenom aby na sebe upozornila,jako pochybuju že někdo má kašel celý 4 roky.Ukecala učitelku,aby se udělal výlet na ten její muzikál,a když se přihlásili jenom 3 lidi,že by jeli,přála bych vám slyšet tu debatu,jak to hrozně rozebírala.Je to nafoukaná káča,nepočítaně jsem od ní už slyšela,jak ona má za jedno představení 5000...Klidně si o mně myslete,že ji závidím.Možná jo,pořád má ve škole nějaké výhody,štve to i ostatní spolužačky,ale nikdo jí to do očí neřekne a všichni dělaj jak se s ní kamarádím.Ještě že příští rok jdeme na střední a zbavím se jí *6* *6* *6*
-
Veru ty v addams familly krásně spíváš. já jsem fandou addams familly a ty si jako wendsney supeeeeer *14* *14* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Já si osobně myslím, že Veronika Mertová je slušná a hodná, umí nádherně zpívat a to je v její kariéře hodně důležité, myslím si, že jí jenom závidíte.
-
Veronika je docela v pohodě,když je bez svých kamarádek....Jinak je to obyčejná nafoukaná pi*** *6*
-
No ona jich má určitě víc !!!!!!
Easy voe -
Hele ty pompadůre ono to bude tím že tě nemá ráda tak to pochop to je její jediná chyba že to neumí někomu říct když ho nemá ráda ale nikdo není dokonalý
-
-
Šplíchy,seš trapnej,psát si sám se sebou *12*
-
-
Je fajn dá se sní i pokecat ale jak mile přídou kluci nebo Hedvika jako bych nebyl doufám že si to přečteš Sorry ale já jsem se nudil tak to ze mě vyleťelo Šplíchal!!
-
-
se nediv,jenom podle toho co píšeš se dá usoudit že seš blbec
-
-
Verča je strašne suprová holka je kamarádská, milá prostě super i krásná je s jejíma krásnýma očima a s krásnou. postavou ale hlavně má dobrou duši, skvělou povahu a talent a ne jen na zpěv!! TEN HODNEJ!
-
-
Prokope to je od tebe hezký *3* *14*
-
-
chtěla bych se zkamarádit z Veronikou Mertovou
-
Veronika je velká fiflena a je hrozná