-
V komediích je dobrá, jinak nic moc, její projev je vulgární.
V seriálu Všechny moje lásky je docela dobrá, nevím proč jejího spolužáka hraje Marcel Vašinka - ročník 1954. -
Žilková je další naše současná herečka, která stojí za houby
-
Prosí,podívej se s manželem,na tahle videa.Doufám,že změníš názor na uprchlické ZRŮDY,nebo jak jinak je nazvat nevím. Odkaz na YOUTUBE potom zadej "muslimové versus žena,nebo Islám týrá ženy.Chtěl bych vidět Vaše tváře. *16* Jinak holka z vesnice a nerozezná OVCI od KOZY? *14* Ukažte ty videa také Lejle Abbasové.Jinak jich je tam daleko vic....
-
Co se týká jejího názoru na uprchlíky, tak s ní nesouhlasím, věřím, že tento názor brzo přehodnotí. Po shlédnutí 13. komnaty, jsem toho názoru, že paní Žilková Stropnická si po smrti syna musela projít peklem. Každý, kdo má děti, tak mi dá jistě za pravdu.
-
http://moneymag.cz/aktuality/5560-nemuzeme-byt-vystaveni-nasili-ve-vlastni-zemi-varuje-politicka
-
Všechno nej k svátku! *4*
-
Všechno nejlepší k svátku....
-
Ale pozor..Seriál moje lásky má 41% na csfd..To je snad nejvíce ze všech tv seriálů a všech podobných hovadin..Že by Žíla byla opět na vzestupu??? pouze vtip.. *5*
-
Od té doby, kdy se stala paní ministrovou mám strach, že na mě vyskočí i z lednice, její způsob herrectví mi připadá trochu vulgární podobně jako ona
-
Jsem nadšená z nového seriálu - všechny moje lásky - , kde Veronika hraje hlavní roli. Je to přesně to, co potřebujeme vidět a na co se budu alespoň já moc těšit. Slyšela jsem, že to měla hrát jiná herečka a gratuluji, že to Žilka vyhrála. Jen tak dál. *3* *3* *3*
-