-
No ty svaly;-)
-
Ahoj..moc rada bych chtela napsat dopis Vinovi Dieselovi ale neznam adresu :( nejlepe od domu nebo pokud nekdo zna odkaz na nejakou webovou stranku kde bych mu mohla napsat prosim napiste na email: kikigregor@seznam.cz dikyyyy moooooc :*****
-
Vin Diesel
Vin Diesl je to nejnádhernější co sem kdy viďela!!!! já ho zbožňuju a ty jeho filmi mám ho dokonce i v medailonku já po něm jedu už asi 1 rok a ještě mi to nestačí ja ho snad sežeru!!! -
Dokážete si Vina Diesla představit s dlohýma vlasama já teda nééé
-
Je jednoduše dokonalý a sexy!
-
Vin
podle mě je Vin ten nej ja ho uplně žeru je dobry herec *4* -
...
Zajimalo by mne proc ve fotkach od uzivatelu je fotka na ktere neni vin diesel ale nejaky blbe*ek ktery si na neeho hraje?je to fotka jak sedi na lavicce v bile kosili,to na 100%neni on,ta lavicka na ktere sedi a ten plot dreveny co je za nim to je nejake hriste na prazskem sidlisti.. -
Super!
Holky,ja nevim jestli tahleta správa je stará,nebo si ji někdo jen tak vymyslel,ale slyšela jsem že si chce Vin v Praze pořídit byt,nebo co.Myslíte že je to pravda?Nebo už ho tady má??? -
moc honeznam ale je peknej
-
vin diesel
joj vin to ej kus chlapa ty svaly *14* fakt kdyby sem ho měla doma tak nejdu na nákup a ani se už nekouknu na žádnýho jinýho...a děkuju za to že sem zjistila že se natáčí 5 díl...fakt kus chlapa *14* *14* *14* -
-
Re: vin diesel
On Je fakt super herec a asi i v soukromí bude fajn..Nechcu se vytahovat ,ale poštěstilo se mi ,když natáčel v Ostravě Porubě si s ním podat ruku...Na mě v tu chvíli teda musel být pohled!!!On se mě totiž zeptal How are you? a já tam jen tak stála a pitomě se na něj culila...Na ten zážitek nikdy nezapomenu...A řeknu vám je to teda fakt kus krásnýho chlapa...Lepší na živo než ve filmech a to je co říct.. *14* -
-
Re: Re: vin diesel
muselo být skvělíí *14* *1* jinak já bych asi dělala to samí ono se každej vytahuje jak by se objímal a dvořil celebritám, ale když pak nastane TA chvíle, tak jenom stojí a čumí :-D *3* *15* -
-
Re: Re: Re: vin diesel
No to teda čumět na nej debilně se culit a připadat si jak ve snu. Taky bych to brala :D
-
-
-