Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vin benzin /ci diesel/ je moc dobry herec. Znam ho od Cernocernej Tmy. Jsem jeho fanousek.
  • Jak je vysoký?

Kdo jste Vina viděly na živo, jak je ve skutečnosti vysoký? A je tak namakaný, jak vypadá ve filmu nebo kamera přidává objem?
    • Re: Jak je vysoký?

Má tak kolem 170 cm a pracičky má fááákt dost dobrééé WOW
    • Re: Jak je vysoký?

Já ho vyděla v Ostravě naživo? *15* Popravdě nevím jestli je tak namakamý protože měl na sobě bundu ,ale vysoký moc není!!!cca 183cm takže nic moc ,ale je strašně sladkej *3*
  • Nádhernej a charismatickej chlap!! Miluju ho.. Je to prostě skvělej herec, na kterýho se krásně kouká.. Takovýho chalapa mít doma, ach.. *15*
  • Nějak se zbláznila sledovanost..Dřív byla statisíce a teď má nelepší osobnost jen přes tisíc.. *1*
  • Vin

Je to upa klásný chlap *14* a ty svaly... *14* a v rychle a zběsile...takový jéééééééééé *3*
  • vin dislííííííík

i love youuuuuuuuuuuuu jestli cete tak vám můžu poslat fotečky *1* *5* *14* *14* *5* *15*
    • Re: vin dislííííííík

je vážně moc krásnej,chtela bych ho vidět na vlastní oči.jenže je to pro mne moc daleko.pošleš mi aspoň nějake fotečky.předem děkuji s pozdravem Renča. *8* *3* *15*
  • So Hot!!!

Tak tomuto říkám pořádný chlap!!!Je úúúžasný,na sežrání...vidět ho a dostat se k němu aspon na pul metru,tak by se měl bát znásilnění...jinak fakt kus.Mohl by být muj otec,ale přesto je tááák sexy *14* *4* ...jeden z nej herců...
  • je to ten nejskvělejší (a nejhezčí) akční herec, kterýho znám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vin Diesel=o)

Hej,to tělo je to frajer,sexy bože můj se nedá popsat.=o)
  • Opravdu drsnej ''CHLAP''

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit