Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nema chybu

je to herec ,ktory patri medzi najkrajsich muzov na svete!!! *14* *14* strasne sa mi paci a jeto fantasticky herec!!! *5* *5* myslim ze jeden z najlepsich!! a ten vojensky strich mu fakt sekne!!! *14* *5* *14*
  • !!!!!!!!!!!!!!!!

Nevite KOLIK MERI???!! Plosim Plosim!! Pisnete mi *3* *15* *15* *1*
    • Re: !!!!!!!!!!!!!!!!

184CM
  • shrnutí

Nevim co to tu všichni melete, jste asi úplně vypatlaný. Tenhle člověk je nejvěší borec, má nejhustější postavu na světě-to je moje hodnocení. Ve všech filmech co sem viděl byl skvělej, takže bez debat na něj nikdo nemá.
  • misqamisulkaangell.skotova
    Happy Birthday Vin ♥♥♥
  • Byl si nejlepší kamarad paula a vím jak tě to sebralo mě to tak strašně sebralo a díky vam dvou my davate odvahu si udělat řidičak tebe mam taky strašně rada ..... *14* *4* *9*
  • zdarec já pocházím z californie a když sem byl malej tak sem sním chodil do třídy..a řeknu vám borec to je festovní!!
  • Viník

Tak o tomhle chlapíkovi by se mělo psát víc než o jinejch celebritách , je velká osobnost a mám o něm přečtený snad všechno co jsem našla na netu. Taky mě celkem zarazilo že chodí s českou holkou Pavlou Hrbkovou (18). Je to super človíček. Dyštak můžete poslat nějaký články o Vinu. Ahojky *3*
  • vin diesel je proste skvelej.a nevim proc o nem neni neco vic je proste užasnej *14* *3* *3*
  • V Praze

Vin Diesel v Praze. Ubytoval se v ul. Korenskeho 1, Praha 5. Pronajmul byt na jeden rok. Nastehuje se zitra odpoledne))) Pockam na nej pred vchodem Informator
  • Vin je kvalitni herec, urcite radeji budu uznavat Vina, Dwayne Johnsona nez pablby typu Kotek, Madl atd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit