Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DA BEST

Proste muj vzor ! :o)
  • anouk

Babylon???

Jakto že v jeho filmografii není Babylon z roku 2008....je tam Dokažte mi vinu a pak až Rychlí a zběsilí.
    • anouk

Re: Babylon???

Hlavně že tam je Hitman no.
  • kyra123

narozeniny

přeju mocky vše nejlepší tomu nejlepšímu a nejkrásnějšímu herci *1* *1*
    • VIN DIESEL

no jako teďka mě zklamal Vin Diesel jak hraje v počítačové hře: http://www.slovenciny.com/index.php ?func=articles_info&id=340 *16* *16*
  • Vin Diesel

Ahojky lidičky chtěla bych se zeptat jestli něco nevíte o tom že by Vin Diesel zemřel????Díky mocinky za odpověď. *4* *4* *9* *9*
  • vim ze si byl nejlepsi kamarad paula walkera, vim take ze te to boli a trapiteto co se mu stalo ja jsem ho taky mela velice rada.Vic nez jakehokoliv herce.Neni to tim ze mel dobre filmy alee diki tem filmum se proslul.Nejvyznamejsi film kde jste oba dva hrali bylo rychle a zbesile.
  • Vin Diesel

Vin je nejlepší!
  • Happy Brithday
  • Hmm, je to ale krásnej chlap...má zajímavý obličejík, uhrančivé oči a pěkné tělo... prostě pravý chlap!! Takový roztomilý, drsný sympaták... Love is not died.. Ked by ste měli náké nové info, určitě mi je zašlete... *14*
  • *14* *14* *14*
  • Nej chlap pod sluncem

Vin je ten nej nej nej chlap na světě!!!Jeho rodiče se museli fakt moc moc snažit:)Mít takovýho doma, tak si pískám!Jo ale znam kluka a ten je mu podobnej, tak mi všichni držte palečky:)Tak papa a fanděte Vinovi!!!!!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit