Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sasulka17

Odkaz

riddick-love.blog.cz
  • je to ten nejlepsi chlap,skoda,ze tak daleko...
  • Vin

Vin je chlep kterej si může doopravdy říkat herec.Je prostě ůůůzasnej.Lidi kdo mu chcete napsat tady je adresa: Vin Diesel c/o One Race Productions 3940 Laurel Canyon Blvd. #839 Studio City, CA 91604 USA
  • Luky1987
    Vin Diesel je v pohode herec a určite mám radši jeho, než ty naše současné celebrity z Paneláku, Búrlivého Vína, Ulice, Gymplu, Cest Domu, Ordinacích a podobnej žumpe
  • Boží Vin!!!!!!

Ten je fakt úžasnej,já ho zbožnuju...Mám jeho plakát,strašně velkej a mám ho u postele,,,je prostě boží...Pa
  • Win Diesel

a ešte aby som nezabudol Win Diesel žije *5*
  • Tak takhle si dámy a pánové představuju ztělesnění hříchu a pokušení.
  • Super

VIN JE NEJ,NEJ HEREC:-)
  • Vin Diesel

Tento chlap je fakt super.Zamilovala sem se do nej na prvni pohled.Hlavne ty jeho filmy a ty svaly.I kdyz uz vzit si ho nemuzu rada bych ho za manzela mela.Moc bych se snim chtela sejit.Kdyby moch prijet do Ostravy.
  • Vin Diesel

Myslím, že je výborný herec, a má úžasnou postavu, prostě takový "ideální muž", kterého ženy chtějí. Souhlasím s ostatníma, sejít se sním, asi bych neměla co říci, kdoví, jestli byste mezi lidmi vůbec poznali, že ten, do koho jste vrazili, byl on. Je to takový bohužel nereálný sen, ale nádherný. Přeju a závidím té, která ho má. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší