Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může mi někdo říct, kolik vlastně měří?
  • Hej to je ten nejkrásnejsi chlapik kteryho sem kdy v zivote videla...a zesem jich uz videla hafo....je to ten nejbajecnejsi herec...nejlepsi je v rychle a zbesile...ty svaly,ty kukadla...no proste šuper
  • Vin je bezva herec, nejhezčí snad ze všech chlapů u nás, nic proti kluci, doufám, že co neidřív natočí zase nějakej film, abych se pokochala jeho svalama a tím sexi pohledem.
  • Souhlasím se všemi, co v něm nevidí jen sexi chlapa, ale i inteligentního a normálního člověka, který si v reálném životě nehraje na hrdinu. Inspiroval mě i při výběru tetování, takže ho mám na očích pořád. Kolik takových chlapů lítá tady u nás? nejen s jeho tělem ale i mozkem? Je to krásný výplod přírody. *3* *14* *4*
  • Krasavec

Je to krásnej chlap,kterej zřejmě miluje pohyb,hm,to ja taky,hlavně jeho:))) *14*
  • jseš nejlepši vin diesel jseš frajer fandimti,a uš se těšim na rychle a zběsile 6, si proste frajer *14* *14* *14* *14* *14* *14* :*
  • Prosíím

Nemáte někdo prosím kontakt??Jak mu poslat třeba dopis o autogram...? *3*
    • Re: Prosíím

jo adresa je new york avenue street 17 ja uz jsem tam pasala a on mi poslal venovani tak to skus
      • Re: Re: Prosíím

prosím tě regino co jsi přesně napsala na obálku,kdyz jsi psala o autogram???
        • Re: Re: Re: Prosíím

One Race Productions
          3940 Laurel Canyon Blvd. #839
          Studio City, CA 91604 USA
      • Re: Re: Prosíím

On bydlí v NY
        Jo a nevíte kolik stojí známka do NY *7*
        *3*
  • no

No, tak Vin je opravdu kus chlapa!Ale také je vinikající herec!Zaujal mě ve fimu XXX, kde si po jeho boku zahrála i vinikající herečka Asia Argento!!Jan tak dál! *5*
  • můj bože takovej kořenů je na světě opravdu málo......
  • Je to borec. M8 super image namrosto skvělí filmi a nádherný oči. Když se to dá dohromady tak je z toho VIN. Hej lidi prosím vás můžete mi někdo napsat trochu víc informací o tom že má být prej- xxx 2? Prosím napište

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší