-
Pozdrav z Moravy
Lseš fakt cool herec a chlap. *14* *4* *5* *15* *1* *3* *3* -
Jsi nej!!!!
Víte co mě sere že každej píše že Vin Diesel ve filmu xXx vypadal jako nácek copak dokážete někoho pozat aniž byste nadávali na to jak vypadá??znám spoustu lidí co vypadají jako náckové ale při tom sou to lidi kterým nevadí žlutej bílej černej stejně jako mě taky mě lidi odsuzujou ale není to pravda!!!!Jedním slovem VIN DIESEL je NEJLEPŠÍ čověk na SVĚTĚ!!!!! *4* -
má velký charisma *3* *4* ,je dost zajímavý...
-
........
jo kde jsi našel ten film???? *3* -
-
Re: ........
Jestli mysliš Babylon tak na to mám své tajné zdroje. *15*
-
-
Já ho žeru, to je nejlepší herec na světě, borec, prostě sexy *14*
-
bezva herec.. krásnej svalnatej... idol spousta žen... *4* pár osobnosti bych chtěla vidět... sice bych nešílela nešla do mlob,ale zajímá mě jací jsou ve skutečnosti
-
Vin Diesel
Ahojinky všem...
Jak tam čtu tak máte také rádi Vina...Je to fakt super chlapík a i herec...Všechny jeho role zahrál perfektně... *4* Je velmi inteligentní a slušný...Nemáte na Vina nějaá kontakt..?Třeba e-mail..?Byo by to super s nim pokecat třeba po mailu *3* Jestli máte někdo zájem pokecat,tak se určo ozvěte..!Mějte se tu všichni krásně *14* :-* :-* :-* -
Miami
mě se nejvíc líbil v Ochrávci *14* *14* *14* *14* -
Neznášam tohto herca a nemusím ho!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
co na měj máš mi to přijeď řict sem ne ty padavko *16* *16* *16* *16* *10*
-
-
TY SVALY....
Je to můj nejoblíbenější herec na světě. Prostě se mi na něm líbí uplně všechno. Nejvíc ze všeho ty jeho SVALY a postavička... Prostě jakmile najedu na nějakou jeho netovou adresu tak už se vidim někde v raji ( lepe řečeno v jeho postýlce...) Dámy, kdo ho žere stejně jako já, ten má podle mě vkus na ZÁPORÁKY a SVALOVCE, jako je právě Vin. (Zatim sem na to ale vždycky doplatila, tak bacha na tyhle frajírky!!! = )))