Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *2*
  • Zajímalo by mě,jestli by si ho někdo z vás všimnul,kdyby nebyl slavný a šel by po ulici.Beztak byste si řekli,co je to za blbího skina
    • Re:

TAKOVÉHO CHLAPA SI ČLOVĚK VŽDYCKY VŠIMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • ja když sem poprvy videl film rychle a zbesile tak se mi to moc libilo ted mam oba dva dily jak na vhs tak na dvd a je to fakt bozi myslel sem ze jen hraje toho bezchybnyho chlapecka ale on je bezchybnej chlapecek je fakt bozi a nekdo se ptal jestli bere sracky nebo makala priroda makala priroda kazdej kdo ho nasere vetsinou dopadne takhle *9* ale kdyz jsi jeho kamos tak se mas a je z tebe *5* *5* *5* *5* *5* ja ho trochu znam povidal sem si s nim v americe je bozi primo *4* a ma drsnej vyraz v osamelym mstitelovi
  • Vin Diesel je fakt boží a na nic si nehraje je to muj idol!!!!!!
  • To vis ze byh se vsimla!

Axis- Ja byh po nem urcite koukla *1* i kdyby nebyl slavnej *1*
  • Je to ůžo herec!!! *5* Je to také můj nejoblíbenější herec!A doufám že co nejdřív budou vysílat film OCHRÁNCE A FILM XXX *5* já jsem ho teda ještě neviděl! *5* *3* *5* *9* *3* Doufám že natočí pár dalších filmů! *5*
  • vin diesel je nej *14*
  • pls nevíte?

Hej lidi,nevíte náhodou někdo, jak se jmenuje ten film kde hraje Vin nějakýho chlapa co se musí starat o malý děcka? nebo tak něco... *7*
    • Re: pls nevíte?

OCHRÁNCE
  • Vin Diesel ju muj VZOR!!!

Věřte nebo ne. Muj Ujo v Statech byva v Californii. A Vin Diesel taky. Co je vtom? že za par měsicu jse jdu kouknut na miho uja a na V.Diesla. Už jse teším nato jak jse budem s Vinem Fotit.... *3* *5* *4* Vin Je jako ja: Ja Měrim 189-cm, on meři 189cm, ja chodím do posilovni 3 leta on chodí 10 len(to jse moc nepodobá ale ho dobehnu v svalech co nevidet),... Je rovnake znameni ako ja. Je rovnaka povaha ako ja. Takze co vic k tomu dodat...
  • Vinííííík-Ten je tak dokonalej.úplně ho žeru.A to tělo,a hlavně ty ruce!!!úúúúúúúúžas *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit