-
je jednička
je fakt jednička a je cool.a to je jeho svalstvo *14* *8* -
vin diesel
Zatim jsem neviděl žadný film s nim ,který by se mi nelíbil *3* *8* *4* -
Vina Diesela žeru vim o něm všechno znamení (rak) narodil se (18.7.1967) je to nejlepší herec na světě kam se na něj hrabou Bruce Willis nebo Silvestr Stalone nešahaj mu ani po kotníky a co je na něm nejlepší na nic si nehraje je ptostě sám sebou je to muj největší idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
Je super,ale v čechách pocybuju,že by měl někdo šanci *16*
-
Myslím,že za hřích by stál
Je to docela pěknej chlápek,to musím říct,ale nejvíce miluji ty jeho sporty,mám také ráda adrenalínové sporty a dobrodružství.Co bych za to dala natočit jeden filmík s ním. -
on je proste fasa perfektny *4*
-
Vzkaz pro Brumlinku
Ahojky. V jednom starším příspěvku ses ptala, jak se jmenuje ten filmík, kde Vin hlídá děcka. Sice nevím, jestli se sem ještě někdy podíváš nebo už to třeba víš, ale ten film se jmenuje Ochránce. A Vin jako vždycky podává úžasný výkon *14* -
-
Re: Vzkaz pro Brumlinku
Ten polda mu jako role vůbec nesedl. Daleko radši ho mám jako RIDDICKA. - to jemůj názor!
-
-
Jsi sexy *14* *14*
-
VVViiinnn
Vin je tak sexi chlap že jsem se do něj zbláznila až po uši a pokud má někdo nějaký film s ním tak mi ho pošlete na můj e-mail Macek.rk@seznam. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
prostě sexy *14*